Προς το περιεχόμενο

Boot Failure : System halted

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To parapanw munhma to bgazei sto pc enos filou.

katarxhn exw bgalei to sklhro kai ton exw balei se allo pc (gia na kanoume backup)kai douleuei kanonika .oute bad sectors exei oute tpt.

sto pc tou filou otan bgazei ayto to munhma sto bios ton blepei kanonika.otan epanatopo8ethsa to sklhro me skopo na kanw fixmbr doulepse kanonika prin kanw tpt alla meta apo 2 meres ksana to idio munhma

ti mporei na ftaei;o sklhros xlwmo den einai na ftaei;kalwdio;trofodosia;kamia idea;

edit:o sklhros einai IDE

Δημοσ.

Το ίδιο μύνημα έχω δει σε μια asus που έχω 754 με sempron. Μου το έβγαλε μετά από προσπάθειες overclock και συνηλθε με clear cmos...

Δημοσ.

Να σου πω, μου χει τύχει σε μητρική να παίρνω το ίδιο μήνυμα, όταν έχω συνδεδεμένο usb φλασάκι ή σκληρό. Μετά την αφαίρεσή του, το σύστημα μπαίνει κανονικά. Έλεγξε μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Δημοσ.

oxi den exei panw kapoio flashaki h' kapoion allo sklhro

na shmeiwsw pws prin ksanabgalei to idio munhma thn teleutaia fora ,ekei pou douleue sto pc ekane restart mono tou xwris na bgalei kapoia mple o8onh h' tpt tetoio kai sthn epanekinhsh to ebgale pali

@kostasSti me clear cmos ennoeis na bgalw thn mpataria 'h to jumberaki ; fantazomai den einai to idio auto me to na kanw restore defaults se ola ta options tou bios e;

Δημοσ.

Είτε με τζαμπεράκι είτε με μπαταρία είναι το ίδιο. Με το τζάμπερ γίνεται πιο γρήγορα (5 δευτερόλεπτα και είσαι ΟΚ).

Δημοσ.

Α, ναι, δεν είναι το ίδιο. Αν δε θέλεις να ανοίξεις το κουτί, τότε κάνε ένα reflash το bios με κάποιο νεότερο ή με το ίδιο και τότε είσαι ΟΚ...

Δημοσ.

οκ θα το δοκιμασω.καμια άλλη ιδεα τι μπορει να φταίει δεν παίζει; ώστε να δω όλα τα ενδεχόμενα , οχι τπτ άλλο απλα μενει μακρυα και βαριεμαι να τρέχω κάθε λίγο εκεί :P

Δημοσ.

Τα γνωστά: έλεγχος των καλωδίων του δίσκου για να βεβαιωθείς ότι κάνουν καλή επαφή (βάστα και κάνα extra να το αλλάξεις δοκιμαστικά), βγάλε όλες τις άλλες IDE συσκευές και άσε τον σκληρό μόνο του απάνω, ώστε αν δουλέψει να αρχίσεις να τις συνδέεις μια-μια.

Από κει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...