Προς το περιεχόμενο

Philips 220WS8FS (22'' wide)

mtaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έχω βρει στο shop21 σε πολύ καλή τιμή στα 309 ευρώ! Ενδιαφέρομαι για οθόνη οικονομική για εφαρμογές γραφείου, όχι παιχνίδια, άντε και που και που καμιά ταινία DVD.

http://www.shop21.gr//product/product.computers.asp?pfid=26369&prid=26978

Αν και λέει εξαντλημένο...

Μια άλλη σκέψη: μήπως να πάρω 2 19αρες φθηνές και να έχω dual panel monitor; Το σκέφτομαι γιατί την χρησιμοποιώ για εφαρμογές γραφείου και με ενδιαφέρει να έχω 2 full screen παράθυρα ενεργά.

Ποιες δύο 19άρες (όχι wide) θα μου προτείνατε;

Δημοσ.

Η κάρτα μου είναι η Nvidia Ge force 5200 128 MB με ένα DVI και ένα D-SUB.

Λες να υπάρχει πρόβλημα;

Δημοσ.

Δυο μόνιτορ με 5200 είναι too much. Οπότε προτίμησε την 22άρα η οποία είναι πάλι too much αλλά παλεύεται...

Δημοσ.

preoblima den yparxi se kamia periptosi. apla kapia pramata einai protimotera. gia ta panta yparxi kai antaptoras. ara apokliete na min sou paiksi ;)

Δημοσ.

Τι εννοείς too much; Θα ζορίζεται δηλαδή η κάρτα; Τι μπορεί να συμβεί; Να καεί; 'Η η απόδοση δεν θα είναι τόσο καλή;

Δηλαδή θα σήκωνε και 2 22αρες;;; Μπανίζω την Samsung 225BW...

Δημοσ.

to dvi einai to psifiako. h dikia mou px exei to aplo vga . den exw kanena problima fisika an kai theoritika to dvi exei kaliteri piotita. (kai praktika fantazome) an exeis dio eksodous apo tin karta grafikon (pou logika exeis) tote nai mporis na sindesis kai dio othones xoris problima. h 5200 den einai dinati karta gia games. kata ta alla den blepw kati mempto pano tis..mia xara tha tis katsi h 22ara. ektos kai an mou diafeugi kati (!)

Δημοσ.

Με τη μια 22άρα δε θα έχεις πρόβλημα σε οτιδήποτε εκτός από παιχνίδια και γενικότερα γραφικά με απαιτήσεις. Αν πας για τη 225, καλύτερα να προτιμήσεις τη 226. Δεν έχουν διαφορά στην τιμή και είναι πιο καλό και πιο καινούργιο μοντέλο.

Δημοσ.

Mόλις την πήρα την οθόνη. Είναι καταπληκτική τουλάχιστον για τις εφαρμογές που την χρειάζομαι και φυσικά σε σχέση με την τιμή της!

Την πήρα από το MediaMarkt Θεσσαλονίκης και να σας ενημερώσω ότι έχει καμια 20 τεμάχια ακόμη.

Τα ενσωματωμένα ηχεία είναι μέτριας απόδοσης και έχει μόνο VGA είσοδο. Για όσους είναι αρκετά αυτά τα χαρακτηριστικά πάρτε την χωρίς δεύτερη σκέψη. Το βασικό πολύ καλή τιμή.

Τέλος έχει 3 χρόνια εγγύηση αλλά τώρα θα διαβάσω τους όρους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...