MoUCLAs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 ΘΑ ήθελα τις πρότασεις σας...και μόνο αυτες...χωρίς σχόλια του τύπου πιο είναι καλύτερο ή οχι.....επίσης τι πλεονεκτήματα εντόπίζεται σε κάθε συνδυασμό.....<P>Βασίκα έχω σκόπο να αλλάξω τα παραπάνω.....ή μήπως θα έπρεπε να περιμένω για μετα τα χριστούγεννα....????
Spyrus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Βασικά η ερώτησή σου είναι πολύ γενική καθώς βασικό κριτήριο για την αγορά είναι το πόσα λεφτά διαθέτεις.<BR>Εγώ πάντως θα σου έλεγα να πάρεις έναν Athlon με μητρική της ASUS ή MSI και μνήμες DDR.Είναι η πιο συμφέρουσα και αποδοτική λύση.
MY80- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Egw tha sou proteina AthlonXP+opiadhpote gnwsth marka me to chipaki KT266A+DDR ama exeis arketa kalo kefalaio kai thes na perimeneis mexri ta xristougenna. Alliws akoloutha oti anaferthike prin <BR>Einai koryfh se sxesh apodwshs/timhs
spinmind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Θα συμφωνήσω με το MY8O$ απόλυτα και αυτή τη λύση σκέφτομαι να ακολουθήσω κι εγώ.BTW μπορεί κα\άποιος να μου πει αν υπάρχει ουσιώδης διαφορά ανάμεσα στο ΚΤ266Α και το ΚΤ266 γιατί εγώ διαβάζοντας τα specifications από τη σελίδα της AMD δε μπόρεσα να εντοπίσω κάτι.<BR>
MY80- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Diafora megalh den exoune sta specs.....ta benchmarks omws einai allh ypothesh...to KT266A exei tromero memory bandwidth (mh sou pw oti borei na ftasei kai 50% grhgorotero apo to KT266 kai ama anevaseis to DDR clock arketa, 150+ (300+) as poume xepernaei kai thn RDRAM se merika bench) kai o athlonXP einai eidika ftiagmenos gia an ekmetaleyetai to bandwidth (mhn ton valeis se kamia SDR platform giati psiloatyxhses) opote....
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Εγω έβαλα μητική msi 845pro επεξεργαστή pentium 1,6 και μνήμη 256 (ειχα αλλα 256).Ο υπολογιστης πηγαινει σφαιραααααααααα.Κοστος 200.000δρχ.Φυσικα αλλαξα και κουτι.<BR>
MoUCLAs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Thanks gia tis protaseis....<BR>Oso gia thn erwthsh poy moy egine....gia to posa lefta 8a dia8esw....lew gyro stra 150.000drx.....<P>Erwthsh: mporw na kanw syndyasmo p4 me ddr ???
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2001 Αν βαλεις P4 με SDR τον τσακιζεις, περιμενε να βγουν τα πρωτα m/b με ddr (via chipset)<BR>Οσο για τον Athlon περιμενε τα πρωτα m/b με το 266Α. Πολυ σημαντικο ειναι να υποστηριζει τη θερμικη προστασια του ΧΡ. Να δουμε αν στη πραξη ο ΧΡ εκλυει λιγοτερη θερμοτητα (στα ιδια MHz) απο τον παλιο αφου λεγεται οτι εχει 20% λιγοτερη καταναλωση ισχυος.<BR>Γενικα περιμενε λιγο γιατι ειμαστε σε μεταβατικη περιοδο τωρα.<BR>Παντως η via οδηγει το παιχνιδι και στις δυο πλατφομες οσον αφορα το λογο κοστος προς αποδωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.