Προς το περιεχόμενο

Vista kai skliros..problhma!!

narbi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους!Τις τελευταίες 2 μέρες που έκανα φορμάτ και έβαλα πάλι τα Vista όποτε μπαίνω στο 2ο σκληρό μου ο οποίος είναι ένας SAMSUNG IDE 320GB και τον χρησιμοποιώ για αποθηκευτικό χώρο αποκλειστικά δεν έχει περαστει ποτέ λειτουργικό σε αυτόν..Το λειτουργικό μου είναι σε ένα SATA 160GB..Όποτε μπαίνω λοιπόν μέσα στον SAMSUNG τα Windows μου βγάζουν το εξής μήνυμα: COM Surrogate has stopped working

A problem caused the program to stop working correctly.Windows will close the program and notify you if a solution is available.

Κάτω σε αυτό το μήνυμα που βγάζει λοιπόν έχει ως μοναδική επιλογή 'Close program'.Το πατάω και μου βγάζει ένα παραθυράκι οτι τα Windows ψάχνουν για λύση για λιγα δευτερολεπτα και μετα κατευθείαν μου ξαναβγάζει το πρώτο μηνυμα που σας έγραψα παραπάνω στα αγγλικά...Και αυτή η δουλειά συνεχίζεται επ'άπειρον...Το πραθυράκι δε φευγει με τίποτα!!!Ούτε με kill από το Task Manager...Η μόνη επιλογή για να σταματήσει να πετάγεται το παραθυράκι είναι να βγω από το σκληρό.Όταν δεν είμαι μεσα στον σκληρό ολα οκ αλλά με το που μπαίνω μου κάνει αυτά που σας είπα...Δε ξέρω αν έχει σχέση αυτο που θα πω τώρα αλλα καλου κακού το αναφέρω οτι πριν βάλω τα Vista είχα βάλει τα xp και αυτον τον δίσκο δεν τον έβλεπε καθόλου ότι κ αν προσπάθησα να κάνω..Τι μπορεί να φταίει???Το προβλημα μου μπορεί να είναι και Hardware οπότε sorry αν έγραψα σε λάθος κατηγορία..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

HexStatic σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που δεν έκατσα να κάνω κάτι τοσο απλό όπως να ψάξω στο γούγλη και άνοιξα κατευθείαν τόπικ..Τέλος πάντων για να βοηθήσω και όποιον άλλο του παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα εγώ πιο συγκεκριμένα βρήκα τη λύση σεαυτή τη σελίδα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...