Προς το περιεχόμενο

html βοηθεια

Bakxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. καινουριος στην html και χρειαζομαι βοηθεια. θελω να δω πως δημιουργουνται τα tabs οπως για παραδειγμα αυτα που υπαρχουν εδω στο insomnia πχ το new topic το υποβολη απαντησης κι αλλα. μου αρεσει ετσι που ειναι μικρα σαν κουμπια. ξερει κανεις πως ονομαζονται αυτα τουλαχιστον για να ψαξω στο νετ να βρω τπτ?

ευχαριστω

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια με μπέρδεψες...

Όταν λες tabs, εννοείς buttons; blink.gif

Αν ναι, αυτά είναι εικόνες και γίνονται με κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα, όπως ας πούμε το Photoshop και όχι με html. blink.gif

Αν κατάλαβα λάθος, γίνε πιο σαφής, αν έχεις την καλοσύνη. blink.gif

Δημοσ.

νομιζω πως καταλαβες σωστα. αυτα τα buttons θελω να φτιαξω.

σε ευχαριστω πολυ.

ξερεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να εχει ετοιμα και να αλλαζεις μονο τα κειμενο?

πχ to dreamweaver τα εχει?

Δημοσ.

Με το DreamWeaver δεν μπορείς να επεξεργαστείς γραφικά. blink.gif

Αυτό που θέλεις να κάνεις μόνο με κάποιο πρόγραμμα σαν το Photoshop ή το FireWorks (είναι της ίδιας οικογένειας με το DreamWeaver) θα το κάνεις. blink.gif

Επειδή έχω καιρό να δουλέψω το FireWorks, δεν θυμάμαι αν έχει έτοιμα buttons, όμως έχει δυνατότητες που μπορείς να τα κάνεις πολύ εύκολα και γρήγορα. blink.gif

Δημοσ.
Το DreamWeaver έχει έτοιμο κώδικα οπότε πρέπει να έχει και αυτό που ψάχνεις.

Μπα? Με την HTML σχεδιάζεις γραφικά? Τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα. :lol:

Δημοσ.
Με το DreamWeaver δεν μπορείς να επεξεργαστείς γραφικά. blink.gif

Αυτό που θέλεις να κάνεις μόνο με κάποιο πρόγραμμα σαν το Photoshop ή το FireWorks (είναι της ίδιας οικογένειας με το DreamWeaver) θα το κάνεις. blink.gif

Επειδή έχω καιρό να δουλέψω το FireWorks, δεν θυμάμαι αν έχει έτοιμα buttons, όμως έχει δυνατότητες που μπορείς να τα κάνεις πολύ εύκολα και γρήγορα. blink.gif

καταλαβα απλα ελεγα οτι ως συστημα που φτιαχνεις ιστοσελιδες μήπως υπηρχαν έτοιμα layout στοιχεια.

ευχαριστω παντως πολυ για τη βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...