Bakxos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 παιδια καλησπερα. καινουριος στην html και χρειαζομαι βοηθεια. θελω να δω πως δημιουργουνται τα tabs οπως για παραδειγμα αυτα που υπαρχουν εδω στο insomnia πχ το new topic το υποβολη απαντησης κι αλλα. μου αρεσει ετσι που ειναι μικρα σαν κουμπια. ξερει κανεις πως ονομαζονται αυτα τουλαχιστον για να ψαξω στο νετ να βρω τπτ? ευχαριστω
Cristina Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Να πω την αλήθεια με μπέρδεψες... Όταν λες tabs, εννοείς buttons; Αν ναι, αυτά είναι εικόνες και γίνονται με κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα, όπως ας πούμε το Photoshop και όχι με html. Αν κατάλαβα λάθος, γίνε πιο σαφής, αν έχεις την καλοσύνη.
Bakxos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 νομιζω πως καταλαβες σωστα. αυτα τα buttons θελω να φτιαξω. σε ευχαριστω πολυ. ξερεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να εχει ετοιμα και να αλλαζεις μονο τα κειμενο? πχ to dreamweaver τα εχει?
Cristina Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Με το DreamWeaver δεν μπορείς να επεξεργαστείς γραφικά. Αυτό που θέλεις να κάνεις μόνο με κάποιο πρόγραμμα σαν το Photoshop ή το FireWorks (είναι της ίδιας οικογένειας με το DreamWeaver) θα το κάνεις. Επειδή έχω καιρό να δουλέψω το FireWorks, δεν θυμάμαι αν έχει έτοιμα buttons, όμως έχει δυνατότητες που μπορείς να τα κάνεις πολύ εύκολα και γρήγορα.
alexgreat Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Το DreamWeaver έχει έτοιμο κώδικα οπότε πρέπει να έχει και αυτό που ψάχνεις.
InlandEmpire Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Το DreamWeaver έχει έτοιμο κώδικα οπότε πρέπει να έχει και αυτό που ψάχνεις. Μπα? Με την HTML σχεδιάζεις γραφικά? Τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα.
Bakxos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Με το DreamWeaver δεν μπορείς να επεξεργαστείς γραφικά. Αυτό που θέλεις να κάνεις μόνο με κάποιο πρόγραμμα σαν το Photoshop ή το FireWorks (είναι της ίδιας οικογένειας με το DreamWeaver) θα το κάνεις. Επειδή έχω καιρό να δουλέψω το FireWorks, δεν θυμάμαι αν έχει έτοιμα buttons, όμως έχει δυνατότητες που μπορείς να τα κάνεις πολύ εύκολα και γρήγορα. καταλαβα απλα ελεγα οτι ως συστημα που φτιαχνεις ιστοσελιδες μήπως υπηρχαν έτοιμα layout στοιχεια. ευχαριστω παντως πολυ για τη βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.