Chemical Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Γεια ... αφού εγκατέστησα το Bluej με τα απαραίτητα Requirements της java νόμισα ότι δεν θα αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα με το προγραμματάκι,έλα όμως που το μόνο που δουλεύει είναι ο File Browser του!!!Που σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω import καμία κλάση και οτιδήποτε src java file related,για να το compile, επίσης παρατήρησα ότι τα περισσότερα αρχεία στο directory του Bluej είναι .java που σημαίνει οτι χρειάζονται compile τα οποία γίνονται με την εντολη javac.Αυτα τα αρχεια αναφέρονται σε βασικές λειτουργίες στο περιβάλλον της διεπαφής με το χρήστη του Βluej και για άλλα διάφορα. Εγώ απο τη πλευρά μου τα έκανα Javac όλα αλλά δεν... P.S: poscaman απ' ότι θυμάμαι έχεις ασχοληθει με το προγραμματάκι αν μπόρείς βάλε ένα χεράκι. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 κανείς ε ?? εχετε να μου προτεινετε καποιο αντιστοιχο προγραμμα για Ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Εδώ: http://www.bluej.org/download/install.html προς το τέλος αναφέρει ότι πρέπει να ανοίξεις ένα project (ή και να δημιουργήσεις ένα νέο δικό σου φαντάζομαι) για να αρχίσεις να δουλεύεις. Το έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 'Oπως ανέφερα πριν. Ολα είναι blank δεν δουλεύει "πράμα" όπως λένε και στη Κρήτη..εκτός του open που απλά υπάρχει δεν λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Τίποτα απο τα παραπάνω,ειμαι noobas sto linux και την έκανα την πατατα μου . Νόμισα οτι εγκατέστησα τη java sun αλλα όταν πληκτρολογω java -version μου εμφανίζει ΙΒΜ's όποτε θα πρέπει να την εγκαταστήσω πάλι. Να την εγκαταστησω με .rpm χρησιμοποιώντας alien(έχω Ubuntu k δεν είμαι συνδεδεμένος στο Ιντερνετ)? Nα την εγκαταστησω με .bin (είχα δοκιμάσει να install με αυτό τον τρόπο τa Netbeans αλλα δεν αναγνώριζε τον code!!!)? Να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα java πρώτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 δωσε πρωτα για να εγκαταστησεις την τελευταια εκδοση sudo apt-get install sun-java6-bin sun-java6-plugin sun-java6-fonts μετα τρεξε αυτο εδω να δεις πια εκδοση εχεις java -version αν επιμενει να σου βγαζει αλλη εκδοση δωσε σε κονσολα sudo update-alternatives --config java και επελλεξε την εκδοση που θελεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 check2fire πώς θα περασω στo repository την java 6 και να το πάω με apt-get??? ,H sun δεν δίνει .deb αρχεία,έχω το alien αλλα δεν το΄εχω δοκιμασει ποτε,είμαι διστακτος σε αυτη την περιπτωση μου μυριζει φτηνη πατεντα η φαση ,θα μου πεις αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.... Δεν έχω Δίκτυο(τι κακο κ αυτο να θεωρουνε όλοι by DEFAULT το να έχει κάποιος συνδεδεμένο το P.C του με το internet?),αλλά έχω ήδη στο Hard Disk τα εξής: jdk-6-linux-i586.bin κ jdk-6-linux-i586-rpm 'Exω Ubuntu Feisty. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 8a sou proteina na mpeis me console sto idio directory me to jdk-6-linux-i586.bin kai na tre3eis > chmod +x jdk-6-linux-i586.bin ./jdk-6-linux-i586.bin Akolou8hse ta vhmata kai 8a sou egkatasthsei th java sto systhma sou. Otan teleiwsei h egkatastash tsekare na deis poia version exei egkatasta8ei. > java -version An DEN einai h version 6, tote prepei na ftia3eis links apo to bin directory ths java sto /usr/bin h sto /usr/local/bin... Afto 8a mporouse na ginei kapws etsi > sudo -s ln -s /usr/local/jdk1.6.0/bin/javac /usr/bin/javac ln -s /usr/local/jdk1.6.0/bin/java /usr/bin/java Meta apo afta pistevw an tsekareis to version 8a einai to 6... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 s'eyxaristw, molis poy ekana ena thread sxetika me afto gia na kseroyn k oi ypoloipoi endiaferomenoi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 συγγνωμη,μολις το ειδα...ε,στειλε κι εσυ ενα ΡΜ τελικα τωρα ολα οκ?δουλευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 nai ola O.K για όποιον ενδιαφέρεται ας κάνει click εδώ:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=195681 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.