adis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σε όλους, θέλω να αγοράσω ένα φορητό αλλά δεν ξέρω τι... Να σας πω αρχικά τι θέλω... Επεξεργαστής : Τ7200 και πάνω RAM : 1024 και πάνω Οθόνη : 17' 1600χ1000 Κάρτα Γραφικών : 256 και πάνω Επίσης, έχω κολλήσει με webcam (δεν ξέρω αν είναι καλό να είναι fixed ή είναι καλύτερο να έχεις μια χώρια), με dolby που έχουν κάποια LG, και με tv-tuner που έχουν τα asus 17'... Το καλύτερο που θεωρώ είναι το LG W1 pro express dual αλλα δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα... Και το LG W1 express dual είναι πολύ καλό αλλα δεν έχει μνήμη 2048...Ξέρει κανείς αν μπορώ να του βάλω παραπάνω μνήμη και με ποιό κόστος??? Τελίκα είμαι ανάμεσα στα : Asus G2- Lg w1- Toshiba P200.. Μπορώ να πάρω το asus και να του βάλω μια κάρτα ήχου??Υπάρχουν τέτοιες?? Επίσης, μπορώ να πάρω το Lg και να του βάλω ένα tv -tuner και μια καμερούλα?? Αξίζουν όλα αυτά που λέω ή λέω λαλακίες??? Τι να κάνω??? :confused: Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας....
com_hs Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Γνωμη μου μην κολλας σε βλεκειες οπως καμερα χρωμα και τετοια θα κοιταξεις πρωτα το μηχανημα να ανταποκρινεται σε αυτο που θελεις σαν μηχανιμα, τωρα και μια καμερα μα 15 ευρω την περνεις χωρια οσο για μνημη και τετοια για τιμες ψαξε απο εκει που θα κανεις την αγορα τελος τβ τουνερ και καρτες ηχου ειναι το πιο ευκολο.
disqualified Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 μνημη μπορει να βαλεις ναι ανετα. tv tuner και καμερα βαζεις εξωτερικα δεν ειναι προυποθεση ομως αυτη για αγορα laptop, καρτα ηχου επισης μπορεις να βαλεις εξωτερικα αλλα αν ειναι μονο για να ακους μουσικη ειναι πεταμενα λεφτα εκτος κι αν ειναι να χρησιμοποιησεις το pc σου για συνθεση ή γενικοτερα επεξεργασια ηχου. Ηχεια ειναι το σιγουρο οτι θα παρεις γιατι δεν γινεται σωστη δουλεια με αυτα που εχουν τα laptop. Επισης απ' οτι καταλαβα διαθετεις αρκετα λεφτα 2000 για παραδειγμα οποτε κοιταξε μονο ποιος ειναι πιο αξιοπιστος κατασκευαστης για σενα γιατι το μηχανημα θα φυσαει ετσι κι αλλιως. Τα LG δεν εχουν δοκιμαστει αρκετα ακομα απο τους χρηστες οποτε καλυτερα για τοσα λεφτα να δοκιμασεις κατι πιο σιγουρο, αλλα και παλι η θεα τυχη παιζει μεγαλο ρολο
adis13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Εγώ το laptop θέλω να το συνδέω και με την τηλεόραση και να βλέπω ταινίες απο αυτό ατην TV,γι αυτό θέλω να έχει και την κάρτα ήχου... Όσο για το tv tuner, σκέφτομαι ότι αφού μπορείς να πάρεις ένα μηχάνημα που να το έχει πάνω,γιατί όχι? Δηλαδή υπάρχει εξωτερικό που να συνδέεται με κάρτα pcmcia??? Μάλλον προς το LG πάω και τα άλλα τα βάζω μετά κυρίως λόγω οθόνης και ονομαστού καλού service...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 αντε καλοριζικος, και ποιο μοντελο θα αγορασεις?
adis13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Λέω το LG W1-KP01HS... Αλλά σκέφτομαι να το πάρω και απο εξωτερικό που είναι πολύ πιο φθηνά... Έχετε κάποια ιδέα γι αυτό???Αξίζει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.