Προς το περιεχόμενο

Είδατε στο ΜΕΓΑ .....

smilefreeware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκαναν την αρχη.απλα! Ολη η φασαρια για τα προγραμματα ανταλλαγης και τα mp3 ξεκινησε απο τη δικη τους πρωτη μηνυση προς αγνωστους για τραγουδια οπως το One, Master of Pappets κλπ. Ασε μη μου το θυμιζεις και τα παίρνω...δηλαδη οι Rage Against the machine μαλακες ηταν που τα διεθεσαν δωρεαν?

ο πιο κολλημενος απο ολους και αυτος που εφαγε το μεγαλυτερο κραξιμο ειναι ο χαμετ αν θυμαμαι καλα. αυτος κινουσε ουρανο και γη για να κατεβουν ολα

αυτα.

το συγκεκριμενο συγκροτημα καλα θα κανει νομιζω να αρχιζει να το διαλυει το

μαγαζι σιγα σιγα και το καλοκαιρι που θα παω να τους δω ειμαι σιγουρος οτι θα

απομυθοποιηθουν εντελως στα ματια μου γιατι λογω συγκυριων δεν ειχε

κατσει να παω στις προηγουμενες.

Δημοσ.
Αυτό το «σε» με σκότωσε όμως... tongue.gif

Τελικά η Θεσσαλονίκη σε σημάδεψε για τα καλά... giggle.gif

Πλάκα με κάνεις; :-D 5 χρονια ήταν αυτά. Τα καλύτερά μου ως σήμερα.

έχει 2 χρόνια που έφυγα κι ακόμα υπάρχουν μέρες που μόλις ξυπνώ νομίζω πως είμαι ακόμα πάνω, δεν πάω καλά. Τον 1055 ακούω από το ιντερνετ, κι άμα λένε για κανένα καλό live που θα γίνει, λέω με το που θα κατεβω κεντρο να περάσω να πάρω εισιτηριο. αυτά διαρκούν 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να συνειδητοποιησω πως δε μένω πια εκεί. χωρίς πλάκα. Κόλλημα.

Να με έβλεπες την τελευταία μέρα που έφευγα (Απρίλο 2005)...

Εκεί είμαι ακόμα.

(Εσύ μένεις Σαλόνικα δηλαδή ??

Γιατί νόμιζα πως είσαι από Αθήνα?)

Και όσο για τον Klaus, πολύ αμφιβάλλω αν ήξερε τι εστί Αρναούτογλου όταν τον κάλεσε. tongue.gif

Αυτό είναι το θέμα, δεν τον ένοιαξε, φτάνει που τα πήρε.

Χέστηκε ποιος του τα έδινε.

Προφανώς και δεν υπάρχει μουσικός που να μη θέλει να βγάζει λεφτά από αυτό που κάνει. Το θέμα είναι πώς παρουσιάζει τη δουλειά του, πόσο είναι αυτό η μέγιστη πρόθεση (όχι η έκφραση και η εκδήλωση του ταλέντου δηλαδή) και γενικώς πώς επιλέγει να αναλώνεται

Ανάλωση να γίνεται, κι όπως να'ναι ας γίνεται ;

Mία από τα ίδια για τους Metallica, αν και αυτοί πλασάρουν ακόμα μούφα πόζα..

Κλάμα η φάση.

ps: υπόψιν ότι οι Rage ετοιμάζουν reunion... κάτι μου λέει ότι το "Απομυθοποίηση τώρα" είναι το στάτους των ημερών

Δημοσ.

Αυτή η ιστορία που ανοίξατε (metallica vs napster) μου θύμισε ένα από τα καλύτερα (από άποψη νοήματος/μηνύματος) επεισόδιο south park, το "Christian Rock Hard" (7x09). Πιο σωστά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ειπωθεί. Υποτίθεται όλοι ξεκινάνε για την αγάπη τους για τη μουσική, αλλά μόλις βγάλουν κανα φράγκο, κοιτάνε μόνο τις αρπαχτές. Οι περισσότεροι τουλάχιστον..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι να κάνουμε βρε παιδιά αφου όλα γίνονται τώρα πλέον για τα χρήματα . Εξάλλου για να ειμαστε ειλικρινής εδω που τα λέμε οταν βγαίνει ενα καινούριο συγκρότημα αυτός δεν ειναι ο σκοπός του ? Να γίνει γρήγορα διάσημο και μετά να οικονομήσει χρήματα . Το θέμα βέβαια δεν ειναι και τόσο ευκολο γιατί αν δεν κάνεις καλή δουλειά πάς στον πάτο . Οσο για την άποψη και φυσικά τα παράπονα πολλών γιατί ερχονται τώρα κάποια μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα ειναι αλλου παπα ευαγέλιο . Δυστηχώς ειμαστε πολύ πίσω ακόμα σε επίπεδο σωστής οργάνωσης . Ετσι δεν έχει απολύτως καμία σημασία για μένα να βρίζω την οποιαδήποτε εταιρία που διοργανώνει μια συναυλία εδω και εχει πανάκριβο εισιτήριο χάλια χώρο και πολλά άλλα . Αισθάνομαι τύχερος τουλάχιστον που μπόρεσα να δώ στο εξωτερικό πολλές συναυλίες και κατάλαβα κάποια πράματα .

Δημοσ.
ο πιο κολλημενος απο ολους και αυτος που εφαγε το μεγαλυτερο κραξιμο ειναι ο χαμετ αν θυμαμαι καλα. αυτος κινουσε ουρανο και γη για να κατεβουν ολα

αυτα.

το συγκεκριμενο συγκροτημα καλα θα κανει νομιζω να αρχιζει να το διαλυει το

μαγαζι σιγα σιγα και το καλοκαιρι που θα παω να τους δω ειμαι σιγουρος οτι θα

απομυθοποιηθουν εντελως στα ματια μου γιατι λογω συγκυριων δεν ειχε

κατσει να παω στις προηγουμενες.

Καμία σχέση. O Drummer τους ο Ulrich ήταν. Ξέχασαν που φίλαγαν κατουρημένες ποδιές για να σπρώξουν τα demo tapes τους όμως....

Τέλος πάντων...

Δημοσ.
Αυτή η ιστορία που ανοίξατε (metallica vs napster) μου θύμισε ένα από τα καλύτερα (από άποψη νοήματος/μηνύματος) επεισόδιο south park, το "Christian Rock Hard" (7x09). Πιο σωστά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ειπωθεί. Υποτίθεται όλοι ξεκινάνε για την αγάπη τους για τη μουσική, αλλά μόλις βγάλουν κανα φράγκο, κοιτάνε μόνο τις αρπαχτές. Οι περισσότεροι τουλάχιστον..

Και εμένα αυτό ακριβώς μου θύμισε η όλη υπόθεση...Πραγματικά αυτό το επεισόδιο το έδειχνε πολύ πετυχημένα το ζήτημα...

Δημοσ.
.βεβαια το 1993 αν θυμαμαι δεν τους χαλασαν τα 15.000 δραχμες που τους εδωσα για την συναυλιας τους στη Ν. Σμυρνη 15.000δρχ τοτε εβγαζε ο πατερας μου σε μια μερα δουλειας ταξι...τελος παντων ολα μα ολα πουλιουνται, ολα και αν δεν πουληθεις και εσυ σε λενε μαλακα και περιεργο και σε βαζουν στο περιθωριο.

Πως μου ηρθαν ολα αυτα?

φιλε μου ΔΕΝ θυμασαι καλα ...το '93 το εισιτηριο στη Ν.Σμυρνη (14/09/1993) ειχε 5.000 δρχ ....

Κάπως έτσι και εγώ ενώ μικρός ήμουν τρελλός με κάποιους όταν μεγάλωσα και ήρθαν στην Ελλάδα δεν πήγα να τους δω.

Πες εκτος των άλλων ότι φοβήθηκα μήπως γίνει απομυθοποίηση.

Ευκαιρια να πας φετος κ πιστεψε με θα τους μυθοποιησης ακομη περισσοτερο γιατι στη σκηνη ειναι ακομη καλυτεροι ....και παρα την ηλικια τους πλεον ....

Believe me ....-)

3 sold out συναυλιες στη σειρα + η φετινη σιγουρα κατι λενε !!!

ναι, εχω ακομα και το εισητηριο...τι μ... που ημουν!

Eπειδη το εχω κ εγω , για κοιταξε το καλυτερα ....-) 5.000 γραφει..

Μη λεμε κ οτι θελουμε ε??

Αυτό είναι το θέμα, δεν τον ένοιαξε, φτάνει που τα πήρε.

Χέστηκε ποιος του τα έδινε.

Oσον αφορα τον Klaus πιστεψε με οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν πηρε φραγκο ....

Oλη η δουλεια ηταν φτιαγμενη απο το Greek Sting Fan Club

(http://www.scorpions.gr) ...

Δημοσ.
Ευκαιρια να πας φετος κ πιστεψε με θα τους μυθοποιησης ακομη περισσοτερο γιατι στη σκηνη ειναι ακομη καλυτεροι ....και παρα την ηλικια τους πλεον ....

Believe me ....-)

3 sold out συναυλιες στη σειρα + η φετινη σιγουρα κατι λενε !!!

(http://www.scorpions.gr) ...

Ειδικά στους scorpions με πήγε η κόρη μου 2 χρονιές συνεχόμενες, στον Λυκαβυτό και την επόμενη χρονιά στο Καραισκάκη.

Στον Λυκαβυτό απέκτησα και την εμπειρία της σκόνης σε μορφή σύννεφου επειδή ήμουν στους όρθιους αρκετά κοντά στη σκηνή και το χοροπηδητό ήταν συνεχόμενο.

Σε γενικές γραμμές καλές ήταν οι συναυλίες. Αν εξαιρέσω τον ντράμερ ο οποίος Αμερικανόφερνε.

Ασχετο, η συναυλία που θα έβλεπα ανα πάσα στιγμή είναι οι Rare Earth και το Get Ready εκείνο που είναι 20 λεπτά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αν εξαιρέσω τον ντράμερ ο οποίος Αμερικανόφερνε.

Eνα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ για την κορη σου ....

Για τον drummer μαλλον αυτο συνεβαινε γιατι ...ΕΙΝΑΙ αμερικανος ;-) :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...