smilefreeware Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Είδατε στο ΜΕΓΑ την πλάκα που έκανε ο γιός στον πατέρα του φανατικό των scorpions ? (20/5 21:40) Εκει που έπιναν καφέ όλοι μαζί σε καφετέρια εμφανίστηκε ο τραγουδιστής των scorpions με σακίδιο στην πλάτη και κρεμασμένη φωτ. μηχανή στο στήθος σαν παλιός Γιαπωνέζος τουρίστας και δεν τον γνώρισε. Η συνέχεια είχε πλάκα.
polidis Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 To pira ligo mati kali fasi epathe plaka o tipos. Fanatikos thavmastis ton scorpions kai na sou enfanisti o Klaus Meine apo ki pou den to perimeneis . Poli kali fasi.
Sellers Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Κρίμα βέβαια που o Klaus Meine πήγε στην εκπομπή του Γρηγόρη...
NoNuclearPower Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 ..Ααα έτσι πείτε ρε παιδιά. Ρε Sellers γιατί εκπλήσσεσαι? Ο Klaus Meine έχει -κοντά εδώ 20 χρονάκια- που ξεπουλήθηκε. Απλώς τώρα απροκάλυπτα έχασε και την τελευταία τσίπα που του είχε μείνει. Και τον καραγκιόζη κάνει άμα του τάξει 2 δεκάρες (ο άλλος καραγκιόζης). Εδώ είναι ικανός, κι αυτός και οι υπόλοιποι Σκορπιοί, να κυκλοφορεί κάθε κλανιά που ηχογράφησε τελευταίως, σ'αυτό θα κώλωνε?
NoNuclearPower Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Με συνετίζεις με τρόπο ? Άντε που δε σε αρέσει Κοίτα, τώρα που το σκέφτομαι θα'ναι καλύτερα να πάρω πίσω το προαναφερθέν σχόλιο, χωρίς πλάκα, δεν είναι οκ γιατί προσβάλει αυτούς που όντως γουστάρουν ακόμα τους Scorpions. Παίδες απολογούμαι, αλλά τυγχάνει να υπήρξα μεγάλος φαν στα νιάτα μου κι εγώ (δεν το λέω για ένα συγκρότημα που πάντα δε γούσταρα δηλαδή), μεγαλώνοντας όμως προέκυψε κι ένα δαιμόνιο σκεπτικό αμφισβήτησης προς ο,τιδήποτε μυθοποιημένο κοιτάζει τη τσέπη σου και κατά συνέπεια του. 'Ηρθαν και για συναυλίες στα μέρη μας τελευταίως, 2 φορές (πού αλλού θα μπορούσαν να έχουν τόσες πολλές χιλιάδες κόσμο μαζεμένο, ποιός πατάει εδώ κάτω? -έρχεται και ο Bryan Adams άκουσα τον άλλο μήνα, όλα τα καλά νέα παιδιά) και άκουσα από 1ο χέρι (φιλαράκια της Νεολαίας της Κύπρου που ήταν στην ομάδα των υπευθυνων για τη διαμονή τους στο νησί) τις απαιτήσεις που είχαν όσο έκατσαν εδώ.. Ούτε στη χώρα τους δεν τους έπαιρνε, αλλά εδώ? Δε θέλετε να ξέρετε.. Όπως και να'χει, η μουσική/μουσικοί που γουστάρει ο καθένας είναι υποκειμενική, δική του υπόθεση, so sorry για τα πρώτα αυθόρμητα σχόλια. Νο offence
smilefreeware Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 .....μεγαλώνοντας όμως προέκυψε κι ένα δαιμόνιο σκεπτικό αμφισβήτησης προς ο,τιδήποτε μυθοποιημένο κοιτάζει τη τσέπη σου ...... Κάπως έτσι και εγώ ενώ μικρός ήμουν τρελλός με κάποιους όταν μεγάλωσα και ήρθαν στην Ελλάδα δεν πήγα να τους δω. Πες εκτος των άλλων ότι φοβήθηκα μήπως γίνει απομυθοποίηση.
polidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Etsi einai re paidia ta pragmata. Otan imaste se mikri ilikia den katalavenoume oti i mousiki mazi kai oi mousikoi einai mono mia viomixania. Kai ego fan apo mikros hmouna alla megalonondas katalava oti den axizei ton kopo na mazeveis to xartziliki sou epi 4-5 mines kai na pas na tous to skas se mia mono sinavlia giati aplos katalava oti aftoi einai mono gia to xrima. Endaxei i mousiki tous mou arese kai mou aresi kai tous akouo opote mporo alla epapsa na trexo kai na kano san trelos gia na tous do. Aloste proexi i oikogenia
Cristina Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Με συνετίζεις με τρόπο ? Άντε που δε σε αρέσει Όχι βρε. Καμιά τέτοια διάθεση. Και το δικό μου σχόλιο ήταν εντελώς αυθόρμητο. Αυτό το «σε» με σκότωσε όμως... Τελικά η Θεσσαλονίκη σε σημάδεψε για τα καλά... Γενικά, πάντως δεν με απασχόλησε ποτέ ιδιαίτερα αν κάποιος μουσικός/συγκρότημα κοίταζε το χρήμα. Και εδώ που τα λέμε σιγά μην υπάρχει κανείς που δεν τον ενδιαφέρει και στο κάτω κάτω καλά κάνει. Αυτό ξέρει να κάνει. Αυτή είναι η δουλειά του και από αυτό έχει κέρδος. Η μουσική τους μου αρέσει; Αυτό μετράει. Άμα δεν μου κάνει, ρίχνω κι ένα ignore και παω παραπέρα. Όλα τα άλλα, εμένα σαν ακροατή, ελάχιστα με αφορούν. Στο κάτω κάτω κανείς δεν με υποχρέωσε ούτε σε συναυλία του να πάω, ούτε το CD του να πάρω, ούτε καν να τον ακούω. Και όσο για τον Klaus, πολύ αμφιβάλλω αν ήξερε τι εστί Αρναούτογλου όταν τον κάλεσε.
kostassid Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Το χειροτερο παραδειγμα ολων των εποχων ειναι παντως οι Metallica.Υπηρξα φανατικος μεχρι τη στιγμη που εκαναν την πρωτη μηνυση για πνευματικα δικαιωματα λογω ανταλλαγης σε mp3 των τραγουδιων τους...λες και ειχαν βγαλει λιγα...ποιοι? αυτοι που κατεκριναν καθε ειδους καταναλωτισμου και προΙοντων και ολες τις παπαρουμπες που θελεις να ακους οταν εισαι 13...βεβαια το 1993 αν θυμαμαι δεν τους χαλασαν τα 15.000 δραχμες που τους εδωσα για την συναυλιας τους στη Ν. Σμυρνη 15.000δρχ τοτε εβγαζε ο πατερας μου σε μια μερα δουλειας ταξι...τελος παντων ολα μα ολα πουλιουνται, ολα και αν δεν πουληθεις και εσυ σε λενε μαλακα και περιεργο και σε βαζουν στο περιθωριο. Πως μου ηρθαν ολα αυτα?
Cristina Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 15.000 δρχ το 1993;;; Έχει καιρό που έχουμε ξεφύγει, ε;
kostassid Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 ναι, εχω ακομα και το εισητηριο...τι μ... που ημουν!
Sellers Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Το χειροτερο παραδειγμα ολων των εποχων ειναι παντως οι Metallica.Υπηρξα φανατικος μεχρι τη στιγμη που εκαναν την πρωτη μηνυση για πνευματικα δικαιωματα λογω ανταλλαγης σε mp3 των τραγουδιων τους Αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές αλλά ακόμα δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάναν... Πάντως ότι είναι μαλάκες οι τύποι, είναι... Πως να το κάνουμε.
kostassid Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Εκαναν την αρχη.απλα! Ολη η φασαρια για τα προγραμματα ανταλλαγης και τα mp3 ξεκινησε απο τη δικη τους πρωτη μηνυση προς αγνωστους για τραγουδια οπως το One, Master of Pappets κλπ. Ασε μη μου το θυμιζεις και τα παίρνω...δηλαδη οι Rage Against the machine μαλακες ηταν που τα διεθεσαν δωρεαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.