paparouna999 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Kalispera.Apofasisa na allaksw kinhto (epitelous)kai tha ithela kai thn gnwmhsas an einai dhnaton ta europoula kimenondai apo 150-200 kai skeftomai poly sobara to K750i.Apo ti exw dei ta exei ola kai exw akousei kala logia gia peite mou ti lete kai esei? efxaristw
ross Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Πολύ καλή επιλογή. Δυο χρόνια τώρα χωρίς προβλήματα και τα έχει όλα. Η ψηφιακή 2 megapixel λειτουργεί και ως άψογο σκάνερ που μαζί με το ocr. κάνει θαύματα. Οι φωτοτυπίες σε βιβλιοθήκες είναι παρελθόν αφού με μια καλή φωτογράφηση τα περνάς στον υπολογιστή όλα και τα αξιοποιείς.
johnykim Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Πολύ καλό για τα λεφτά του.Το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι το joystick.
mimis19 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Apo ta pleon petuxhmena kinhta ths sony ericsson me para polu kales pwlhseis.Aksizei ta lefta tou afou exei polu kalh fotografikh kai epektash mnhmhs.To mono tou meiwnekthma opws eipe kai o filos johnykim einai to joystick to opoio 9/10 fores 8a sou vgalei provlhma kollhmatos...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά, ακόμα και τώρα, ειδικά αν σκεφτείς πόσο κάνει.
tasosvel Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 nomizo oti akoma kai gia to joystick exoun vrei kapoia lush kai to pas sto service kai topothetoun kapoia memvranh gia na mhn pernei skonh !! pantos ego osa k750 exo dei meta apo ton xrono exoun ola provlhma me to joystick !!
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Αν έχει σημαντικό πρόβλημα το πας στο service και στο καθαρίζουν. Το δικό μου πάντως στον ένα χρόνο που το έδωσα δούλευε μια χαρά.
iced Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά, ακόμα και τώρα, ειδικά αν σκεφτείς πόσο κάνει. Εχεις απολυτο δικιο φίλε μου! Και εγω το ειχα και και ημουν υπερευχαριστημενος.... Μου δημιουργησε προβλημα το joystick βεβαια αλλα μου το εφτιαξαν στο service... η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ προσοχη, αν το βαζεις σε τσεπες χαθηκες, μαζευει χνουδι γυρω απο το joystic
Nitseg4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Με κλειστα ματια φιλε,Οσο για το joystic εμενα δυο φορες μου εβγαλε προβλημα(1 χρονο και),το φυσηξα με πιστολι αερος για να φυγει οτι βρωμια ειχε μαζεψει,και δουλευει τελεια.Τωρα πιο περα εαν χρειαστει αλλαγη,το αλλαζουμε.
mike_schino Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 8a kaneis tin kalyterh douleia,einai kai gamw ta kinhtakia!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.