mentorxxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Δεν ξερω για τους υπολοιπους εδω, παντως εμενα με τσαντιζει αφανταστα να θελω να αφησω το βραδυ ανοιχτο το pc, για να κανει καποια δουλεια και να αναγκαζομαι να το σβησω μονο και μονο επειδη κανει θορυβο <P>μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο συμπερασμα οτι το βασικοτερο για ενα αθορυβο pc ειναι ενα καλο κουτι με αθορυβο τροφοδοτικο.<P>το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα ,κανεις δεν ασχολειτε με την ηχομονωση pc.το μονο που μπορεις να βρεις ειναι αθορυβα ανεμιστηρακια <P>ξερει κανεις καποιο site που να πουλαει καλα κουτια με αθορυβα τροφοδοτικα; ή εστω μονα τους αθορυβα τροφοδοτικα;<P>thanks<P>(δεν εχω προβλημα αν ειναι site του εξωτερικου)
unforgiven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 H λύση στο πρόβλημά σου λέγεται <A HREF="http://www.checkmate.gr" TARGET=_blank>www.checkmate.gr</A>
mentorxxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 δυστυχως φιλε μου το checkmate το ξερω εδω και αρκετο καιρο <P>το προβλημα ειναι οτι εγω δεν ψαχνω για ενα φοβερο κουτι με 10 ανεμιστηρες και 2 τροφοδοτικα των 1000 watt <P>ψαχνω για ενα κουτι το οποιο να ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ, αυτα τα γομαρια της checkmate ετσι και τα αναψεις, οχι να κοιμηθεις στο ιδιο δωματιο αλλα ουτε στην ιδια πολυκατοικια δεν θα μπορεις <P>το μονο αθορυβο που πουλανε αυτοι ειναι κατι ανεμιστηρακια για το εσωτερικο του κουτιου ... αν εσυ εχεις δει και κατι αλλο ενημερωσε plz<P><BR>thanks
sh4dow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 iparxoun kai ootaspides (sosta to egrapsa?), plaka plaka einai mia lysi (alla min kathariseis to auti sou to proi kai tis exei xexasei:).
mentorxxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 υπαρχουν κουτια φτιαγμενα απο βαρυ μεταλλο, το οποιο αφηνει να περναει η θερμοτητα, αλλα οχι η φασαρια απο τα ανεμιστηρακια στο εσωτερικο και τους δισκους,οποτε μενει μονο ενα αθορυβο τροφοδοτικο και το αθορυβο pc ειναι ετοιμο <P>το προβλημα ειναι που τα πουλανε αυτα ;;; <P>η λυσεις του στυλ να αρχισω να αλλαζω μονος μου τα ανεμιστηρακια του τροφοδοτικου ή να ντυσω με πουλοβερ το PC, μου φαινονται λιγο γελοιες .... ασε που αυτα τα ηχομονωτικα αφρολεξ κανουν ενα σωρο λεφτα,για να ντυσεις ενα κουτι καλα θα σου κοστισει σαν να επαιρνες 2 καινουργια <P>επισης γελοια και η λυση της υδροψυξης, δημιουργει ενα σωρο προβληματα και με το παραμικρο λαθος εχεις βραχυκυκλωσει τα παντα μεσα στο PC , + οτι ο θορυβος δεν προερχεται μονο απο το ανεμιστηρακι της cpu !!! προερχεται και απο το τροφοδοτικο ,την καρτα γραφικων και τους δισκους .... <BR>
unforgiven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2001 Ε, αφού σου φαίνοντα γελοίο το να αλλάξεις ανεμιστηράκια και να βάλεις ριγκοφόν (που δεν κάνει πάνω από 5 χιλιάρικα) ή πάρε ωτασπίδες, όπως προαναφέρθηκε, ή πάρε ένα rack και ένα rackmount κουτί "από βαρύ μέταλλο" να ησυχάσεις!
mentorxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 οπα κατσε γιατι εδω ειπες κατι καλο <BR>που το βρηκες 5.000 ,εμενα μου ζητανε 12.000 το καμματι ,για να "ντυσεις" το pc θελει απο ενα κομματι για καθε πλαι + ακομα ενα τουλαχιστον για ολα τα υπολοιπα μερη ,αρα συνολο 3x12.000 ,μιλαμε δηλαδη για συνολικο κοστος 36.000 + ΦΠΑ + ταχυδρομικα !!!! που το βρηκες εσυ με 5 ????
mentorxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 ααα btw. δεν νομιζω να προσβληθηκε κανενας επειδη χρησιμοποιησα την λεξη "γελοια" ; φιλικη συζητηση κανουμε ...
unforgiven Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Όχι, βρε, κανένα πρόβλημα!<BR>Μην κοιτάς το πάχος του μετάλλου... Δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Τα ριγκοφόν έχουν διάφορες τιμές, ανάλογα με την πυκνότητά τους. Φτηνά έχει το Praktiker, κάνε μια βόλτα...<BR>Και κάτι άλλο καλό: Πρίν δύο μήνες πήρα από την Checkmatε ένα τροφοδοτικό αθόρυβο Addtronics 300W περυσινό μοντέλο με 15000, αντί για 30000. Για ρίξε μια ματιά...<BR>Ε, και λίγο κόλλημα δεν έβλαψε κανέναν.<BR>Κουτί έτοιμο και αθόρυβο μάλλον δεν θα βρεις. Τα επώνυμα κάνουν πολύ λίγο θόρυβο. Πχ άκουσα ένα Brio και ίσα-ίσα που ψιθύριζε. Αλλά δίαβασα στο RAM ότι είχε τροφοδοτικό... 90W!!!
unforgiven Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Φίλε μου, όταν εννοούμε αθόρυβο υπολογιστή, εννοούμε αθόρυβους ανεμιστήρες, αφού μόνο αυτοί κάνουν συνέχεια θόρυβο. Λοιπόν, βάλε ένα αθόρυβο τροφοδοτικό (ή αντικατέστησε τον ανεμιστήρα του δικού σου με έναν που να μην κάνει θόρυβο), αντικατέστησε όλα τα ανεμιστηράκια σου με ήσυχα. Στην ανάγκη ντύσε το εσωτερικό του υπολογιστή σου με ριγκοφόν και θα είσαι οκ. Προσοχή μόνο στη θερμοκρασία...
mentorxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 οταν λεμε οτι ενα τροφοδοτικο ειναι αθορυβο,για ποσα db μιλαμε ; το δικο σου ξερεις ποσα db βγαζει ;<P>καλα με 90W τι θα δουλεψει ; κανενας 386 ;
Anonymous Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2001 basika bale watercooling kai ksexna ta anemisthrakia
unforgiven Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δεν έχω ιδέα πόσα db βγάζει, αλλά μου αρκεί που κάνει πολύ λογότερο θόρυβο από το προγούμενο μηχάνημά μου, το οποίο έκανε σαν ηλεκτρική σκούπα!<BR>Τώρα ακούγεται πιο πολύ ο ανεμιστήρας της CPU (GlobalWin WBK68) στα 36.5+/- 2 DB(A),σύμφωνα με το κουτί του.
greco Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Koita den xerw kapoion tropo na kaneis athorivo to pc sou omws sou exw mia lisi pio ftini apo tis proigoumenes. Me 2 xiliarikakia exeis parei 2 megala BOUKALIA APELIA. Prin koimitheis timas to krasaki kai ginesai poutana. Meta, eggiimena, den pairneis xabari tipota, de pa na varaei o ladin tin porta...<BR>An ayto den doulepsei kai thes apegnwsmena tin isixia sou YPARXOUN kapoioi pou to exoun psaxei kai exoun bgalei athirivo kouti. Mou thimizei pio polli thorakismeno tank, alla me ena search sto Google mallon tha tous vreis. Den exw eykairo to link, tha sto steilw me tin prwti eykairia.<BR>Ante kai... kala krasia!
XK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2001 Elpizw na sou kanei afto <P>h**p://www.quitepc.co.uk/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.