kage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_5751.html http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_7910.html => http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=186792 ενολιγης τα πρωτα ποστ λενε οτι δεν σου κανουν τιποτα και απο την εφημεριδα οτι<< Με πρόστιμο 2.000 ευρώ και φυλάκιση ενός μήνα τιμωρήθηκαν ιδιοκτήτες διαμερίσματος που ενοχλούσαν τους γείτονες τους ώρες κοινής ησυχίας, σύμφωνα με απόφαση που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος. >> ερωτηση.οταν τελικα ερθει η αστυνομια 2-3 φορες ποσες ειναι μπορει να παρει υπευθυνο-ιδιοκτητη σε αυτοφορο ή μονο μηνυση? στα ποσα λεφτα καταληγει η μηνυση συνηθως στα δικαστηρια? @κατερινα19 δικαστηριο εννοεις πλημμελειοδικειο ή πταισματοδικειο?κατεληξες μετα απο μηνυση αστυνομιας?να υποθεσω οτι ποτε δεν μετρησαν με dbλομετρο?
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 εγω εδω που μενω ειναι πολυκατοικια κυριως απο φοιτητες. διπλα μενει μια απαλευτη,η οποια πηδιεται μια φορα το χρονο. μια φορα που ετυχε να της συμβει αυτο το "καλο" την ακουσε ολο το τετραγωνο. μιλαμε τα logitech z5500 αδυνατουσαν να καλυψουν το θορυβο της και του σαπιου κρεαβατιου της. δεν εδωσα σημασια αυτο που μου την εδωσε ειναι οτι μια μερα 8 το πρωι μου βαραγε το τοιχο επειδη εβλεπα βιντεακια στο youtube
finch Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Aχ τι μου θυμήσατε τώρα. Αυτό που ευχαριστήθηκα δεόντος με το που έφυγα από αθήνα ήταν που γλύτωσα από τις καταραμένες πολυκατοικίες. Το τι είχα ακούσει. από ποδοπατήματα βραδιάτικα από τον αποπάνω και να νομίζεις ότι στην πέφτει κανα φάντασμα, να ακούς τι φαί θα φάνε οι δίπλα αύριο, και κλασικά η τηλεόραση με την λάμψη στο τέρμα, Πιτσιρίκια και κατοικίδια να oυρλιάζουν. Να έχεις την εκκλησία απέναντι να βαράνε οι καμπάνες κάθε μέρα και κλασικά οι ευλογίες του παπά φτάνανε μέχρι κάτι τετράγωνα παρακάτω. Δεν λησμονώ το πρωινό ξύπνημα που έκανα με τον κάθε τελειωμένο που βάραγε την κόρνα για κανα μισάωρο επειδή βαριότανε να κάνει 2 μανούβρες για να ξεπαρκάρει. Το κλασικό "Που πας ρε μαλάκαααααααααααααα" Η αστυνομία με τα περιπολικά να μας σπάνε τα νεύρα χωρίς λόγο, τους άκυρους που πηγαίναμε να σπάσουνε την αστυνομία. Να παίζει στη διαπασών λαικοκαταστάσεις από blackman μέχρι και γω δεν ξέρω τι και να κάνεις το μακάκα. Έλα όμως με του που έβαζα να ακούσω τίποτα FSOL, tangerine dream, Aphex twin, Venetian Snares, σε λογικά DB μου φωνάζανε την αστυνομία με επιχείρημα ότι με αυτά που ακούω δεν είμαι ψυχικά καλά!!!!! Τώρα πλέον μακριά από τη ζούγκλα του μπετόν, όταν ξυπνάω ακούω cockatoos, Galahs kai Rainbow Lorikeets και νομίζω ότι είμαι στο παράδεισο. Συμπάσχω στου συμφουρίτες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.
kage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 θα επρεπε να υπηρχε νομος για σωστη ηχομονωση σε πολ/κιες. τωρα νομιζω οτι οι καινουργιες εχουν λιγοτερες απαιτησεις απο τις παλιες που γινοντουσαν με διπλοτοιχια. και οτι αλλο γινετε με ταβανι-δαπεδο
De@th L0rd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Aχ τι μου θυμήσατε τώρα. Αυτό που ευχαριστήθηκα δεόντος με το που έφυγα από αθήνα ήταν που γλύτωσα από τις καταραμένες πολυκατοικίες. Το τι είχα ακούσει. από ποδοπατήματα βραδιάτικα από τον αποπάνω και να νομίζεις ότι στην πέφτει κανα φάντασμα, να ακούς τι φαί θα φάνε οι δίπλα αύριο, και κλασικά η τηλεόραση με την λάμψη στο τέρμα, Πιτσιρίκια και κατοικίδια να oυρλιάζουν. Να έχεις την εκκλησία απέναντι να βαράνε οι καμπάνες κάθε μέρα και κλασικά οι ευλογίες του παπά φτάνανε μέχρι κάτι τετράγωνα παρακάτω. Δεν λησμονώ το πρωινό ξύπνημα που έκανα με τον κάθε τελειωμένο που βάραγε την κόρνα για κανα μισάωρο επειδή βαριότανε να κάνει 2 μανούβρες για να ξεπαρκάρει. Το κλασικό "Που πας ρε μαλάκαααααααααααααα" Η αστυνομία με τα περιπολικά να μας σπάνε τα νεύρα χωρίς λόγο, τους άκυρους που πηγαίναμε να σπάσουνε την αστυνομία. Να παίζει στη διαπασών λαικοκαταστάσεις από blackman μέχρι και γω δεν ξέρω τι και να κάνεις το μακάκα. Έλα όμως με του που έβαζα να ακούσω τίποτα FSOL, tangerine dream, Aphex twin, Venetian Snares, σε λογικά DB μου φωνάζανε την αστυνομία με επιχείρημα ότι με αυτά που ακούω δεν είμαι ψυχικά καλά!!!!! Τώρα πλέον μακριά από τη ζούγκλα του μπετόν, όταν ξυπνάω ακούω cockatoos, Galahs kai Rainbow Lorikeets και νομίζω ότι είμαι στο παράδεισο. Συμπάσχω στου συμφουρίτες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Εγώ να ξερες πως συμπάσχω. Χαίρομαι ιδιαίτερα που πλέον δε μένω μόνιμα σε πολυκατοικία παρα μόνο πάω για εξεταστικές. Τώρα βρήκα ένα παλιό σπιτάκι μονοκατοικία στη γενετειρά μου και έχω βρεί την ησυχία μου. Όταν διηγούμουν στους ¨φιλους" μου τους ελληνάρες παρόμοιες ιστορίες, αντί να μου συμπαρασταθούν με βγάζαν προβληματικό! Εμ βέβαια αν δεν ανέχεσαι να ποδοβολάει ο άλλος μεταμεσονύκτια, να κάνει μπάνιο για 82 ώρες πιτσιρίκια να ουρλιάζουν και τηλεόραση να παίζει ειδήσεις στο τέρμα είσαι προβληματικός! Γμ την ελλάδα μου μέσα. Η χώρα που πρέπει να ανέχεσαι τα πάντα εκτός από τη "ρουφιανιά" και την επίπληξη. θα επρεπε να υπηρχε νομος για σωστη ηχομονωση σε πολ/κιες.τωρα νομιζω οτι οι καινουργιες εχουν λιγοτερες απαιτησεις απο τις παλιες που γινοντουσαν με διπλοτοιχια. και οτι αλλο γινετε με ταβανι-δαπεδο Kage φίλε μου, νόμος υπάρχει απλά κανείς δεν τον τηρεί, όλοι κάνουν οικονομίες στα υλικά. Έχω πάει σε παλιές πολυκατοικίες που είχαν φτιαχτεί σωστά (ΝΑΙ! υπάρχουν!) και οι δίπλα είχαν 3 πιτσιρίκια κ έβαζαν μουσική κ ακούγονταν μόνο αν άνοιγα την πόρτα του διαμερίσματος. Αν χτιζόντουσαν όπως πρέπει κ μέσα έμεναν άνθρωποι όχι ελληνάρες που δε σέβονται τον συνάνθρωπο τους και θεωρούν δικαίωμα να είναι "ζωντανοί" δε θα υπήρχαν τόσα παράπονα σε φόρουμ. Αλλά με τα πυροσβεστικά μέτρα και μηνύσεις δε βγάζεις άκρη. Άσε που υπάρχει κ ο φόβος της σλαβικής εκδίκησης , και όλοι και δίκιο να έχουν το βουλώνουν μην τυχόν και τους πειράξει το αυτοκίνητο ο άλλος ή τους κάνει άλλες ζημιές.
finch Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Εγώ να ξερες πως συμπάσχω. Χαίρομαι ιδιαίτερα που πλέον δε μένω μόνιμα σε πολυκατοικία παρα μόνο πάω για εξεταστικές. Τώρα βρήκα ένα παλιό σπιτάκι μονοκατοικία στη γενετειρά μου και έχω βρεί την ησυχία μου. Όταν διηγούμουν στους ¨φιλους" μου τους ελληνάρες παρόμοιες ιστορίες, αντί να μου συμπαρασταθούν με βγάζαν προβληματικό! Εμ βέβαια αν δεν ανέχεσαι να ποδοβολάει ο άλλος μεταμεσονύκτια, να κάνει μπάνιο για 82 ώρες πιτσιρίκια να ουρλιάζουν και τηλεόραση να παίζει ειδήσεις στο τέρμα είσαι προβληματικός! Γμ την ελλάδα μου μέσα. Η χώρα που πρέπει να ανέχεσαι τα πάντα εκτός από τη "ρουφιανιά" και την επίπληξη. Kage φίλε μου, νόμος υπάρχει απλά κανείς δεν τον τηρεί, όλοι κάνουν οικονομίες στα υλικά. Έχω πάει σε παλιές πολυκατοικίες που είχαν φτιαχτεί σωστά (ΝΑΙ! υπάρχουν!) και οι δίπλα είχαν 3 πιτσιρίκια κ έβαζαν μουσική κ ακούγονταν μόνο αν άνοιγα την πόρτα του διαμερίσματος. Αν χτιζόντουσαν όπως πρέπει κ μέσα έμεναν άνθρωποι όχι ελληνάρες που δε σέβονται τον συνάνθρωπο τους και θεωρούν δικαίωμα να είναι "ζωντανοί" δε θα υπήρχαν τόσα παράπονα σε φόρουμ. Αλλά με τα πυροσβεστικά μέτρα και μηνύσεις δε βγάζεις άκρη. Άσε που υπάρχει κ ο φόβος της σλαβικής εκδίκησης , και όλοι και δίκιο να έχουν το βουλώνουν μην τυχόν και τους πειράξει το αυτοκίνητο ο άλλος ή τους κάνει άλλες ζημιές. Με έμφαση στο τελευταίο, το αποκορύφωμα ήταν ένα ωραίο πρωινό που μπούκαραν οι αστυνομικοί στο σπίτι μου για να κάνουν έφοδο!!!!! από το μπαλκόνι στον γείτονα. Ο οποίος ήταν ρώσος και αποδείχθηκε ότι ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά καθώς επίσης και σε φόνο!!!!!! Και για να προλάβω τους υπόλοιπους, ναι σοβαρά μιλάω δεν κάνω πλάκα. Τότε ήταν που σκέφτηκα σοβαρά να την κάνω από Αθήνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Με έμφαση στο τελευταίο, το αποκορύφωμα ήταν ένα ωραίο πρωινό που μπούκαραν οι αστυνομικοί στο σπίτι μου για να κάνουν έφοδο!!!!! από το μπαλκόνι στον γείτονα. Ο οποίος ήταν ρώσος και αποδείχθηκε ότι ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά καθώς επίσης και σε φόνο!!!!!! Και για να προλάβω τους υπόλοιπους, ναι σοβαρά μιλάω δεν κάνω πλάκα. Τότε ήταν που σκέφτηκα σοβαρά να την κάνω από Αθήνα. πλάκα ξε πλάκα γελάω εδώ και ένα 5λεπτο
sam sam Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 και δεν εισαι ο μονος φτου φτου φτου μακρια
Dosas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 είναι gtp οι πολυκατοικίες. Και στο εξωτερικό πάντως τα ίδια και χειρότερα, ζούσα μια περίοδο σε ένα semi-detached σπίτι στο νότιο λόνδινο (μονοκατοικία χωρισμένη στα δύο) και οι από δίπλα φωνάζαν όλη μέρα και παίζαν jungle beats όλη μέρα, μιλάμε τα νεύρα μου, είχα γίνει ψυχωτικός. Ένα φιλαράκι έμενε κοντά σε μια πολυκατοικία και άκουγε τους γείτονες να κλάνουν, τέτοια χάλια η μόνωση, και φυσικά όταν έπαιζε eastenders (η σαπουνόπερα της αγγλίας) όλη η πολυκατοικία στη διαπασών την τηλεόραση, σαν live festival. Όπου και να είσαι η λύση είναι μονοκατοικία, ή κτίρια καλοδιατηρήμενα με σωστή μόνωση, και μακρία από πόλεις φυσικά όταν υπάρχει δυνατότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.