kostastnt Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μήπως έχει κάποιος την Αστυνομική Διάταξη 3/96? Είναι η διάταξη που αναφέρει τις ώρες κοινής ησυχίας, τα όρια σε db, κτλ. Αυτός που μένει από πάνω έχει πολύ καιρό που χτυπάει συνέχεια, μάλλον έχει κάποιο εργαστήριο και όλη μέρα καρφώνει. Έχω φωνάξει ήδη μια φορά την αστυνομία πρίν από καιρό και του έκαναν παρατήρηση. Αυτός όμως συνεχίζει ακάθεκτος. Πλέον δεν θα μπω σε διαδικασία να ξανά φωνάξω αστυνομία, αλλά κατευθείαν για μύνηση. Μπορεί κάποιος να μου δώσει την συγκεκριμένη διάταξη να δω αν όντως αξίζει να του κάνω μύνηση? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Hlapatsas Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Συνήθως σε κάθε αστυνομικό τμήμα είναι εσωτερικά τοιχοκολλημένος ο αντίστοιχος νόμος πέρι ώρας κοινής ησυχίας.Απλά επισκέψου ένα κοντά σου.
Japan Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Βρήκα αυτό http://news.pathfinder.gr/greece/news/61338.html Δεν ξέρω όμως αν ισχύει ακόμη γιατί είναι από το 2004.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 15:00-17:30? Κι εγω ο χαζος τοσο καιρο (χρονια δλδ...) σταματαγα στις 2 και αρχιζα στις 6!
bchris Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Ενταξει, μπορει να ειναι απο 15:00 - 17:30, αλλα σκεψου και λιγο παραπερα. Πιστευω to 14:00 - 18:00 ειναι καλο time window.
sotirisl Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 εξάλλου μην ξεχνάς ότι αν ξυπνήσεις τον γείτονα στις 17.30 μπορεί άνετα να σε ξυπνήσει στις 7.00 πρωινιάτικα....
1980 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 ενταξει απλα 2 με 5 και 30 πρεπει να μην κανεις ιδιαιτερο θορυβο. ειναι αγραφος κανονας. στην τελικη ανεβα πανω κατεβασε του κανα ευαγγελιο και θα σταματησει.
Mijithroulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Εγω εχω βρει την τελεια λυση, οποτε καποιος απο τους γειτονες το ξεσκιζει... Six Feet Under στο τερμα, να δεις ποση ορεξη εχει καποιος να χτυπαει με σφυρια αμα ακουει το βοθρο που λεγεται Chris Barnes . Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι οι υπολοιποι γειτονες που το εχουν παρει χαμπαρι δεν μου κανουν παρατηρηση ποτε.
Henry3GR Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Εγω εχω βρει την τελεια λυση, οποτε καποιος απο τους γειτονες το ξεσκιζει... Six Feet Under στο τερμα, να δεις ποση ορεξη εχει καποιος να χτυπαει με σφυρια αμα ακουει το βοθρο που λεγεται Chris Barnes . Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι οι υπολοιποι γειτονες που το εχουν παρει χαμπαρι δεν μου κανουν παρατηρηση ποτε. Eγώ σε αυτή τη περίπτωση χρησιμοποιώ Cannibal Corpse kai καμιά φορα Vader. Και έχει αποτελέσματα...
MariaTs. Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ξέρεις τι'ναι να βαράνε κλαμπατσίμπαλα οι τσιγγάνοι όταν έχουν γάμο, απ'τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το πρωί της άλλης μέρας (επί μια βδομάδα καθημερινά) κι η αστυνομία παρά τις καταγγελίες όλης της πόλης να μην πηγαίνει να τους βάλει σε τάξη; Ξέρεις τι'ναι επί 6 συνεχή χρόνια να'χεις απέναντί σου ένα νεοαναγειρόμενο συγκρότημα πολυκατοικιών και να βαράνε οι μπετονιέρες και τα σκαπτικά απ'τις 7 το πρωί και να τελειώνουν στις 4 ή αν έχει καύσωνα να βαράνε απ'τις 5.30 το πρωί και να μην υπολογίζουν ότι βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή κι όχι σε έρημο; Κι ενώ καλείς συνεχώς την αστυνομία για την λεγόμενη κοινή ησυχία, η αστυνομία τελικά να μην επιβάλει την τάξη; Και στις 4.30 αρχίζει νέος μαραθώνιος με τα παπιά και τις πειραγμένες εξατμίσεις... Και κρόσια τα νεύρα!
sno0py Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ξερεις τι ειναι να γραφεις παννεληνιες κ εξω απο το παραθυρο σου στα 3 μετρα το πολυ να χτιζεται πολυκατοικια?? Ωτοασπιδες ειχα παρει τοτε πικραααα
gtsamour Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Εγώ ξέρω τι είναι να γράφεις πανελλήνιες και απέναντι να χτίζεται σπίτι, και μιλάμε για εποχή προ κλιματιστικών, που έγραφα τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου, ο τόπος έβραζε και κλειστά παράθυρα ζέστη, ανοιχτά παράθυρα φρίκη...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Bασικα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να με ξυπνησουν στις 7 το πρωι, αφου ετσι κι αλλιως 7:10-7:20 σηκονομαι μονος μου... Ουτε βεβαια να με ''ξυπνησουν'' στις 11 το βραδυ, αφου ποτε δεν κοιμαμαι τετοια ωρα (τοσο νωρις δλδ ). Οποτε, τερμα music 3-5,5! Και οποιος αντεξει! (σ.σ.: στη γειτονια κανεις δεν δινει πανελληνιες) Και ναι, ξερω τι ειναι να προσπαθεις να κοιμηθεις και να ξυπνας απ οτο τριξιμο του κρεβατιου, αφου απο τοτε που ηρθα εδω, εχουν χτιστει 3 σπιτια (ενα απεναντι, ενα απεναντι πλαγια [γωνια ειναι το σπιτι μου], κι ενα απεναντι διαγωνια)...
wert Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Α τότε εγώ είμαι μια χαρά. Εξοχή βλέπετε. Καμιά φορά λαλάει κάνα κοκοράκι αλλά χαλάλι του Βραδυνές ώρες κοινής ησυχίας ποιές είναι; Νομίζω 11-έως 7 πρωί ή κάνω λάθος; :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.