Προς το περιεχόμενο

1680x1050

geogeor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω συνδεδεμενη την LG204 στο d-sub με μια fx5600xt/256mb αλλά ότι και να κάνω την ανάλυση 1680χ1050 δεν την βλέπω ή πάνω ή κάτω πρέπει να πάω καμμιά ιδέα?

Δημοσ.

πηγαινε στην καρτα γραφικων σου εκει που λεει screen resolution & refresh rates και εκει θα την βρεις.

Δημοσ.

Δυστυχώσ ούτε εκεί μου την βγάζει την ανάλυση το είχα ψάξει αλλα το ξαναδοκίμασα τώρα και τίποτα παλι..

Δημοσ.

Εμένα η κάρτα μου την έχει την συγκεκριμένη ανάλυση.(οφφ-τοπικ)

Ίσως αν έβαζες τα δρίβερς της οθόνης σου??(ή μηπως τα έβαλες είδι??)

Αλλίως μάλλον δν την υποστιρίζει η κάρτα σου την συγκεκριμένη ανάλυση.

Δημοσ.

...ooops δεν έχω βάλει τους drivers της οθόνης,δεν το είχα σκεφτεί καθόλου ομως θα το δοκιμάσω..

Δημοσ.

Ψάξε στους drivers της nvidia μήπως έχει custom αναλύσεις.

Διαφορετικά το powerstrip είναι αυτό που θες. Το χρησιμοποιούσα όσο είχα CRT καθώς εκτός από τις αναλύσεις, ρύθμιζε και το refresh rate. Στα windows ποτέ δεν ανέβαινε πάνω από τα 85, ενώ με το powerstrip είχα 1600x1200 στα 104Hz.

SOS: Όποιος δοκιμάσει το powerstrip να μην βάλει παραπάνω συχνότητα από την συνιστώμενη καθώς μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Στις LCD η συχνότητα είναι 60Hz. Αν βάλετε παραπάνω μάλλον δεν θα κλειδώνει και δεν θα δείχνει σήμα.

Δημοσ.

Βασικα τώρα πλέον με τους drivers της οθόνης πάει μέχρι ανάλυση 1600χ1024,οπότε σίγουρα έπρεπε να τους βάλω,τώρα πλέον θα δοκιμάσω το powerstrip εφόσον δεν μπορώ να ρυθμίσω πουθενά την ανάλυση που θέλω ούτε custom ούτε τίποτα,θα σας ενημερώσω..

Δημοσ.

Τελικά όλα λύθηκαν μετά τους drivers για την οθόνη σε συνεργασία με το powerstrip για να δημιουργήσω την ανάλυση που δεν είχα,ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...