Draken Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Υστερα απο 3 χρονια αρμονικης συμβιωσης το m/b αποφασισε να μας αφησει για αλλους τοπους (δεν κανει κανενα beep με το που ανοιγω τον υπολογιστη οσες συσκευες και να αποσυνδεσω). Ειχα ενα αρχαιο MSI K8T neo και ακολουθωντας τον νομο του Murphy με αφησε οταν το χρειαζομουν πιο πολυ (οποτε ο αντικαταστατης του πρεπει να βρεθει αμεσα) Τα ερωτηματα μου δυο... 1ον: Εχετε καποιο φτηνο αντιστοιχο τροφοδοτικο να προτεινετε; 2ον: Τελευταια ειχα δυο καμμενες vga καρτες και τωρα αυτο...μηπως να κοιταζα τα αιτια του προβληματος αλλου (τροφοδοτικο; ) αν και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο αυτο (HEC 350w) και δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη διακιμανση στις τασεις του... Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις
Draken Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα... Το προβλημα ισως και να μην ειναι αυτο που αρχικα υποπτευομουν... Εβαλα μια παλια ΑΤΙ καρτα πανω και ολα δουλευουν κανονικα... Το θεμα τωρα ειναι τι καιει τις gpu;;;... Τροφοδοτικο η mobo;;;... Μια παλια Gigabyte 9600xt που ειχα δεν επαιρνε ρευμα απο το psu παρα μονο απο την agp και καηκε... Απο τοτε αλλαζω καρτα καθε 15 μερες γιατι καιγονται... Υπαρχει κανενας ανωδυνος τροπος (για την τσεπη μου) να διαπιστωσω αν φταιει η mobo η το τροφοδοτικο;
Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 πήγαινε πάρε κανένα καινούριο πολύ φθηνό τροφοδοτικό και αν δεις ότι δεν καεί τίποτα πάλι τότε έμαθες τι φταίει
Draken Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 πήγαινε πάρε κανένα καινούριο πολύ φθηνό τροφοδοτικό και αν δεις ότι δεν καεί τίποτα πάλι τότε έμαθες τι φταίει Καταρχην θα παω να παρω ενα πολυμετρο αυριο μπας και βγαλω καμια ακρη... Παρακολουθω εδω και 2 μερες τις τασεις του psu (μεσω MBM5) και δεν βλεπω τπτ περιεργο... Προσωπικα θα με συνεφερε περισσοτερο αλλαγη mobo παρα τροφοδοτικου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.