Προς το περιεχόμενο

αλλαγη cpu

kostas7777777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εισαι σιγουρος? εχεις το τελεφταιο βιος? δε ξεκιναει καθολου δλδ? μου φενεται λιγο παραξενο.... υποστιριζει τον 630 αλλα οχι τον 631???τεσπα. η μητρικη σου πεφτει κουτι. εχω στεισει 2 πισι με ασροκ και ειναι οκ.

Δημοσ.
εισαι σιγουρος? εχεις το τελεφταιο βιος? δε ξεκιναει καθολου δλδ? μου φενεται λιγο παραξενο.... υποστιριζει τον 630 αλλα οχι τον 631???τεσπα. η μητρικη σου πεφτει κουτι. εχω στεισει 2 πισι με ασροκ και ειναι οκ.

ναι ειμαι σιγουρος. οσο για τα bios εειναι μια τραγικη ιστορια.

το ακριβες μοντελο της μητρικης ειναι p5s800-vms και οχι p5s800-vm.

to pc το ειχα παρει απο τον κωτσοβολο:???: και ειναι της packardbell. πιθανον και χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρος αυτο ειναι καποιο μοντελο ειδικη παραγγελια απο packardbell με ισως φτηνοτερα υλικα. το s στο τελος σημαινει santiago

(p5s800-vms) που κανει την διαφορα σημαινει santiago και την συγκεκριμενη mobo νομιζω την χρησιμοποιει μονο η packardbell. το εχω googlισει αρκετες φορες...

τωρα τα βιος... εκανα οτι μπορουσα για να τα κανω update απο την asus... και με floppy και με cd και μεσα στα windows. δυστυχως δεν τα δεχεται και λεει πως δεν ειναι τα καταλληλα για την συγκεκριμενη μητρικη.

το επομενο βημα ηταν να μπω στην ami (amibios). εκει με παραπεμπει δυστυχως στην asus...

η packardbell βεβαια εχει updates. αλλα...

anyway... η p5s800-vm υποστηριζει τον 630 αλλα οχι τον 631.

και ειναι και μια καλη ευκαιρια να αλλαξω μητρικη για μελλοντικη αναβαθμιση σε επεξεργαστη-gpu-ddr2 μιας και αυτην που εχω τωρα μεχρι εδω μπορει να φτασει.

ααα... και το επομενο pc θα το παρω απο καποιο εξιδικευμενο μαγαζι και οχι απο ενα που ειναι για να πουλαει ψυγεια και τηλεορασεις....:twisted:

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα αφου το πηρες αποφαση να αλλαξεις μητρικη να δεις μπας και μπορεις να σου αλλαξουν και τον επεξεργαστη που πηρες με κανενα c2d 4300...

Δημοσ.

λοιπον παιδες εχω προβλημα....

αλλαξα μητρικη και cpu kai ζητησε ενεργοποιηση των windows...

τωρα ειμαι με windows φιλου για 30 μερες...

εχει κανεις να προτεινει κατι????

Δημοσ.
Kai giati den ta energopoiises pali? Dinoun anagnoristiko gi' afto!

[An einai XP original] ginetai me 1 (dorean) tilefonima, mono :mrgreen:

ναι πηρα τηλεφωνο...

εδωσα τον κωδικο εγκαταστασης και πριν σου δωσουν τον κωδικο ενεργοποιησεις σε ρωταει αν τα win που εχεις τα εχεις αγορασει η αν ηταν προεγκατεστημενα.

εμενα ηταν προεγκατεστημενα και μου ειπε πως δεν μπορω να τα ενεργοποιησω γιατι η αδεια χρησης ηταν για ενα μονο υπολογιστη...

Δημοσ.

Opoios kai na sto eipe afto, file, sou eipe lalakies....

Polla Pakistania evale i Micro$oft sto tilefoniko tis!

Dokimase pali, alla tin "aftomatopoiimeni" diadikasia energopoiisis, diladi dixos na miliseis me anthropo: aplos na akolouthiseis tis proixografimenes odigies kai na eisagageis tis 6ades otan sou zitithei gia na sou dosei neo :mrgreen:

Δημοσ.
Opoios kai na sto eipe afto, file, sou eipe lalakies....

Polla Pakistania evale i Micro$oft sto tilefoniko tis!

Dokimase pali, alla tin "aftomatopoiimeni" diadikasia energopoiisis, diladi dixos na miliseis me anthropo: aplos na akolouthiseis tis proixografimenes odigies kai na eisagageis tis 6ades otan sou zitithei gia na sou dosei neo :mrgreen:

αυτο εκανα... στα ηχογραφημενα πηρα.

ο billaras τελικα σε αναγκαζει να κανεις λαλακια χωρις να θες και ενω του εχεις πληρωσει το νταβατζιλικι ηδη μια φορα...

ε οχι ρε φιλε δεν σε ξαναπληρωνω... τι ειναι τα 100 ευρω στο δρομο τα βρηκα???

οποτε τωρα απο xp home παω σε xp pro κι αν του αρεσει του billara. αν δεν του αρεσει να τα βαλει τζαμπα. δηλαδει αν θα αγορασω 20 pc στη ζωη μου πρεπει να αγορασω 20 φορες το λειτουργικο του???

αντε ρε τον παλιομπινε....

Δημοσ.

Ean den dinoun apo Micro$oft neo kodiko, dokimase stin texniki ypostirixi opou to agorases :(

Ean einai branded -px Altec /Dell klp- telika tha sou dosoun neo kodiko, esto kai me fones :twisted:

Δημοσ.

λοιπον γραφω εντυπωσεις μετα απο μια εβδομαδα.

ειχα celeron στα 2.93 και τον αλλαξα με pentium4 631 sta 3.0.

εκτελουντε τα παντα πιο γρηγορα απο τον 631 και χωρις τα κολληματακια που ετρωγε ο celeron. οταν θελω να ανοιξω το power cinema η το win media player ανοιγει κατευθειαν και χωρις να περιμενω 10sec οπως περιμενα με τον celeron.

στα paixnidia μιας και δεν ειμαι ο τρελος gamer και παιζω μονο football manager μπορω να πω οτι η διαφορα στο συγκεκριμενο ειναι χαοτικη. φτανει μονο να πω πως οταν εχει προκριματικα παγκοσμιου κυπελου και τα παιχνιδια που γινονται ειναι αμετρητα (οποιος εχει παιξει ξερει) με τον celeron χρειαζοταν περιπου ενα λεπτο καμια φορα και παραπανω για να ξεκολλησει απο την συγκεκριμενη μερα και τωρα ο pentium το κανει σε 3-4 secs.

εκει που δινει ρεστα βεβαια ο pentium παντα σε σχεση με τον celeron ειναι η θερμοκρασια του. ειμαι με ανοικτο το κουτι και απο τους 50-60 του celeron τωρα εχω 32 με ενδειξη bios και 29 με ενδειξη απο everest.

με 70 ευρω που εδωσα δεν νομιζω πως περιμενα κατι καλυτερο απο αυτο ειλικρινα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...