Προς το περιεχόμενο

Τα Windows κρασάρουν ξαφνικά

mimisdutch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση λίγο γενική:

Τα Windows κρασάρουν ξαφνικά χωρίς μπλε οθόνη, απλώς κάνουν επανεκκίνιση. Τι μπορεί να φταίει έτσι για να ξεκινήσω να δοκιμάζω διάφορα για να το φτιάξω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

χεχε!!!!καλημερα!!και καλως ηρθες.

πριν 5 λεπτα τελειωσα τον υπολογιστη των αδερφων μου που εκανε το ιδιο πραγμα.τι εφταιγε.δεν ειχα χρησιμοποιησει θερμοαγωγιμη παστα στον επεξεργαστη και εριχνε επανεκκινησεις οταν ζοριζοταν.

πολλα μπορουν να φταινε.αν δεν βλεπεις καθολου μπλε οθονη και μετα την επανεκκινηση μπαινεις κανονικα,σημαινει οτι δεν φταιει η ραμ αρα πας ειτε για καποια μ@λ@κι@ με το ρευμα (κουνιεται το καλωδιο,ειναι χαλασμενη η πριζα-το πολυμπριζο-το καλωδιο,δεν κανει καλη επαφη κλπ) ειτε κατι με τον επεξεργαστη (για αρχη)

Δημοσ.

Ρευμα 100% το εχο παθει και εγω. Παρε ενα ups αλλα προσοχη να μπορει να σηκωσει αυτα που του βαζεις επανω του γιατι αλιως θα εχεις τα ιδια προβληματα.

Δημοσ.

αν καθε φορα που οι υπολογιστες εκαναν κατι τετοιο παιρναμε UPS τοτε οι APC και η MG θα ηταν δισεκατομμυριουχες....

edit:ακομα και ups να παρει αν το καλωδιο του ειναι φθαρμενο πχ δεν λυνει το προβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...