xamogelo Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Geia sas. Egkatesthsa ta ekiga kai 8a h8ela an ginete na milhsv me alla atoma sto msn. Mhpvs gnvrizei kapoios kapoio tutorial h ti prepei na kanv? thanks prokatabolika!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 και δεν βαζεις το amsn?η τελευταια του εκδοση ειναι φοβερη.μπορει να την κατεβασεις εγκαταστησεις απο εδω αν εχεις ubuntu http://www.getdeb.net/search.php?keywords=amsn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Πληροφοριακά λέω πως υπάρχει κ το skype για linux και είναι σε rpm δηλαδή install με 1 κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 και είναι σε rpm δηλαδή install με 1 κλικ. και μια προσευχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 και μια προσευχή Welcome to RPM HELL! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xamogelo Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Έιχα δοκιμάσει το amsn αλλά πέρα του ότι δεν μου άρεσε θέλω κάτι ποιο γενικό. Γιαυτό κατάληξα στο ekiga που χρησιμοποιεί SIP. Τελικά απότι κατάλαβα έκανα λάθος. Ο windows live messenger δεν υποστηρίζει SIP οπότε μάλλον πρέπει να χρησιμοποιησω τον windows messenger ή κάποιο αλλο πρόγραμμα που υποστηρίζει SIP. Ευχαριστώ! ΥΓ.Χρησιμοποιώ gentoo εδώ και αρκετό καιρό οπότε έχω γλιτώσει απο τα rpm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beastgr Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Χρησιμοποίησε το kopete για msn. εγώ αυτό έχω. πανάλαφρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Χρησιμοποίησε το kopete για msn. εγώ αυτό έχω. πανάλαφρο Και υποστηρίζει και πολλά πρωτόκολλα ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.