zazik Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 κλαψιαρης δεν θα το έλεγα , ίσα ίσα που αυτή η αγωνιώδης παρουσίαση του χαρακτήρα , που δεν μπορεί να δεχτεί το πεπρωμένο του , μέχρι την τελευταία στιγμή, είναι όλο το έργο . Η ουσία του και η αγωνία του. απλά στην αρχή λέει ότι ζει στην παρανομία , ρίξανε την Cyberdine , ζουσανε στην παρανομία στην Μπάχα , και ενώ θα έπρεπε να νιώθει ασφαλής , δεν νιώθει. Οπότε....δεν τα έχει περάσει.... Πάντως η σειρά τα σπάει , τώρα είδα και το τρίτο επεισόδειο.
Coma_Black Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Καταρχήν πάει κόντρα εντελώς στον χαρακτήρα του John από το Τ2 στο οποίο ήταν μαγκάκος και δεν την έπαιρνε χαμπάρι.. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως ήταν απίστευτα φλώρος στο Τ3.. Ευτυχώς στην σειρά φέρνει πιο πολύ στον John του Τ2..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Όντως φιλε thresh...πάντως μοιάζουνε κάπως...anyways τώρα νιώθω καλύτερα γιατί την Nina δεν την παο καθόλου λέμε.
polakis21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά δεν είχε επεισόδιο αυτή την εβδομάδα?
KaizerSoze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Αποριες μετα απο 4 επισοδεια που δεν λυθηκαν 1. Γιατι δεν υπαρχουν Τ-1000 αλλα μονο Τ-800. Το "στο νεο timeline δεν φτιαχτηκαν οι 1000" ειναι πολλοι lame excuse για το οτι δεν μπορουν σε καθε επισοδειο να εχουν εφε αλα Ρομπερτ Πατρικ. Ολα πανε οπως πριν απλα πιο μετα,αλλα γινονται non-the-less, εκτος απο -τι καλη που ειναι η τυχη μαζι μας-τους Τ-1000 που θα ηταν πολλοι πιο δυσκολοι αντιπαλοι? 2. Στις ταινιες ο Arnold και η σειρα Τ-800 οπως ειναι η Καμερον (η προηγουμενη ηταν η Τ-600) δεν ειχε αναγεννησει ιστων, οτι πληγη παθενε ο Αρνολτ την κουβαλαγε, εδω θα δουμε την Καμερον με μεταλλικο κρανιο ή θα υποθεσουμε οτι ειναι κωλοφαρδη και δεν παθενει αμυχες ή πως ειναι πιο εξελιγμενο μοντελο απο τους Τ-800 αλλα πριν τους Τ-1000(Τ-900 ισως?) ΓΕΝΙΚΑ πολλες παραδοχες οι οποιες αντε να τις δεχτω αρκει να τις ξεκαθαρισουν ΥΓ. Η σειρα παντως εχει ενδιαφερον και ειναι καλογυρισμενη. Και το καλο?Την δευτερη βδομαδα επεσε περιπου στα 9Μ θεατες, την 3η επεσε στα 8.5Μ ΟΜΩΣ ειχε πανω απο του Prison που επαιζε πριν τον Τερμινατορα=υπηρχαν (θεωρητικα) ατομα που δεν ειδα Πριζον αλλα ειδα Τερμινατορα Τα ακομα καλυτερα οτι την 4η ΑΝΕΒΗΚΕ στα 8.8 και αποτι δειχνει μιας και οι αλλες σειρες τελειωνουν εντος του μηνος και εχει φτιαξει και fan base μαλλον θα κρατησει φετος μην σου πω οτι θα παει και για 2η(το κακο ειναι οτι την εχει το Fox, γνωστο δικτυο "Πως, τι,χασαμε 1Μ θεατες?Κοφτε το" )
Coma_Black Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε KaizerSoze στο Τerminator 2 το Τ-1000 ονομάζεται “prototype” απʼ όσο ξέρω έτσι λέγεται ένα μοντέλο που βγαίνει μια φορά, όπως στα αυτοκίνητα άμα έχεις δει κάτι prototype σε εκθέσεις αυτοκινήτων.. Νομίζω πως στην δεύτερη ταινία στην αποθήκη η Sarah ρωτάει τον Arnold εάν επουλώνονται οι πληγές του γιατί πως αλλιώς θα τον κυκλοφορούν? Αυτός απαντά «YES» άρα λογικό που της Cameron οι πληγές κλείνουν. Έλπίζω να απάντησα ξεκάθαρα στις ερωτήσεις σου φίλε μου.. Το νέο επεισόδιο μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω.. Ωραία και η έκπληξη που έχει προς το τέλος ο αδερφός του Kyle Reese I'll be back....
KaizerSoze Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Το οτι κατι ειναι prototype δεν σημαινει οτι δεν θα βγει στην συνεχεια σε μαζικη παραγωγη. Βγαζεις πχ εναν prototype computer, ειναι ο 1ος, ο αυθεντικος, ο "πρωτοτυπος", ενιγουει το θεμα ειναι οτι με διορθωσεις ή χωρις μπορεις να βγαλεις και αλλα. Το οτι στο Τ2 ηταν το αρχικο δεν σημαινει οτι φτιαχτηκε μονο ενα. Πρωτοτυπος δειχνει οτι ειναι κατι αρχικο, οχι οτι δεν θα βγει αλλο. Ενιγουει, στα επισημα κομικς που πιανουν κανονικα στο continuity, υπαρχουν πανω απο ενα Τ-1000 στο μελλον(υπαρχει σκηνη μαλιστα με τον ιδιο τον "Ρομπερτ Πατρικ" που του πηραν την μορφη 2 Τ-1000 και ο ενας πηγε στο παρελθον κτλ κτλ) Οσο για τον διαλογο που λες θα το ψαξω αλλα δεν το θυμαμαι να σου πω. Οκ, προφανως ηταν μικρου μηκους διαλογος ακι μπορει να μου ξεφυγε αλλα και στις 2 ταινιες(την 3η την εχω δει μια φορα) οτι τραυματα εχουν δεν επουλωνονται. Και βασικα που θα βρουν υλικο να επουλωθουν εκτος αν παρουν με καποιον τροπο τα απαραιτητα υλικα το μπανακι στο συνθετικο αιμα πχ και το θεμα ειναι ποσο γρηγορα(διοτι τι να το κανω να επουλωθει την αλλη μερα αν την δουνε με τον τενεκε στο κεφαλι και το λαμπακι στο ματι) Ενιγουει στο 5 μαθαμε κατι πολυ ενδιαφερον οτι εχουμε και Τ-888 δλδ μοντελο μεταγενεστερο του Αρνολντ και αρα να υποθεσουμε οτι η Καμερον ειναι και αυτη μεταγενεστερη παιζει και να επουλωνεται ταχιστα.Απλα πρεπει να το μαθουμε οπως μαθαμε επισημα-γιατι καποιοι ειχαν αμφισβητησει και αυτο-πως ο Καιλ ειναι πατερας του Τζον
grigas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 H βασικότερη νέα πληροφορία από το 1χ05 είναι ότι ο John έχει θεία την Donna.
dk1210 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 H βασικότερη νέα πληροφορία από το 1χ05 είναι ότι ο John έχει θεία την Donna. HAHAHAHA! που ειναι το 90210 beverly ΟΕΟ?
KaizerSoze Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Βασικα σκεφτομαι Τζον Κονορ στο 1χ06 με πλακατ "Donna Martin graduates, Donna Martin graduates" ΥΓ. Τι Ρις ρε μαλακα?Σιλβερ δεν τον λενε?
Connor_MacLeod Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάντος, έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για το σίριαλ. Απότι κατάλαβα, παράλληλο σύμπαν σ'αυτο του Τ3 θα είναι. Δηλαδή, μόνο συνέχεια του Τ1 και Τ2. Θα προτιμούσα, βέβαια να είταν και prequel του Τ3, αλλά τι να κάνεις... Καλό να είναι, και ότι είναι.
Trelospektis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 καλο και το 105 ας δουμε τι συνεχεια θα υπαρξει
chill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 H βασικότερη νέα πληροφορία από το 1χ05 είναι ότι ο John έχει θεία την Donna. Θεός xaxa!!!! Η ηθοποιός που υποδύεται την Sarah Connor είναι με διαφορά η πιο sexy που έχει δει. Μιλάμε την χαζεύω. Τι γυναίκα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.