Προς το περιεχόμενο

The Sarah Connor Chronicles

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήτσο τα παράδοξα που περιγράφεις είναι ακριβώς ίδια με το παρακάτω.

Αν γυρίσεις πίσω στο χρόνο και σκοτώσεις τον παππού σου όταν είναι πιτσιρικάς αυτομάτως δε θα υπάρξεις και συ. Αλλά αν εσύ δεν υπάρξεις πως θα σκοτώσεις τον παππού σου;

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To oποιο σου λεω, λυνεται με την εναλλακτικη πραγματικοτητα. Γυρνας πισω, σκοτωνεις τον παπου σου και αρα δεν θα γεννηθεις στην νεα πραγματικοτητα. Εσυ συνεχιζεις να αποτελεις μερος του Κοσμου 1 αλλα την στιγμη που το σκοτωνεις δημιουργειται ο Κοσμος 2 στον οποιο δεν θα γεννηθεις -ενω εσυ παραμενεις ενα καταλοιπο του Κοσμου 1 στον Κοσμο 2

Δημοσ.

Στους LL-NEO, και Keizersoze παιδιά ακριβώς αυτά που λέτε έγραψα κ εγώ.

Απλώς γενικά η ταινίες Τερμινάτορα δέν έχουν κατασταλάξει απαραίτητα στην θεωρία με τις εναλλακτικές πραγματικότητες, αντίθετα δίνει την εντύπωση ενός συνεχούς loop ανάμεσα στο παρόν και μέλλον.

Αυτό με τον connor που έστειλε πίσω τον φίλο του για να γίνει μπαμπάς του είναι απο τις μεγαλύτερες μαγκιές που έχει σκεφτεί πιστεύω ποτέ μυαλό συγγραφέα Επ.Φα... BTW δεν υπονοεί πουθενά η σειρά/ταινίες πως άλλος ήταν ο john που έστειλε πίσω τον Ρις και άλλος αυτός που γεννήθηκε οπότε μήν προσπαθείτε να το εξηγήσετε με alternate realities κ.α τέτοια γιατί θα κάψετε το μυαλό σας απλα δεν εξηγείται....

Όπως είπα και νωρίτερα εκεί που το χέσανε στην τρίτη ταινία είναι ότι ενώ τόσο καιρό προσπαθούσαν να αλλάκσουν το μέλλον επεμβαίνοντας στο παρόν το Τ3 μας λεει τόσο απλά ότι τελικά το μέλλον δέν μπορεί να αλλάξει...ΧΑΧΑΧΑ!!!

Ααα Οσο για το Donie Darko που όταν το είδα προσκυνούσα, είναι απο τις μεγαλύτερες σπαζοκεφαλιές που έχω συναντήσει ποτέ σε ταινία κ προσπαθούσα ώρες να το ερμηνεύσω με εναλλακτικά σύμπαντα κτλ. Τελικά κάπου διάβασα στο original site του συγγραφέα την δική του ερμηνεία, η οποία μάλιστα δέν ήταν επιστημονική αλλά παραφυσική αφού άρχισε να μιλάει για ανθρώπους που επιλέγονται απο τον θεό για να μπορούν να ελέγξουν τον χρόνο κ έχουν τεράστιες δυνάμεις [the manipulated living τους έλεγε] και τους νεκρούς οι οποίοι καθοδηγούν αυτούς τους ανθρώπους κ άλλα πολλά που έμοιαζαν να έχουν βγεί απο την μυθολογία των αζτέκων!!! :P Απο τότε άρχισα να βλέπω την ταινία με άλλο μάτι.

Δημοσ.

Παιδιά δεν βλέπω κίνηση στο topic. Να πω ότι γούσταρα πάρα πολύ το 30 επεισόδιο και φαίνεται να εξελίσσεται καλά η σειρά. Ο Τζον Κόνορ είχε καλούτσικη ερμηνεία, ενώ πολύ γέλιο έχει και το στυλ της κοπέλας Terminator! Αλλά αναμένεται κόλαση στα επόμενα επεισόδια! Κρίμα που θα τελειώσει τόσο γρήγορα η σαιζόν (18/2) γαμώ την κωλοαπεργία τους! Πιστεύω να έχει και 2ο κύκλο γιατί αλλιώς θα τους πάρει και θα τους σηκώσει...

Υ.Γ. Το 3ο επεισόδιο λεγόταν ''Ο Τούρκος''! Έλεος

Δημοσ.

ti sovara toso ligo tha krathsei? Den to xera kai apogohteyomai k egw. Perimena toulaxiston 12 episodeia...

An kai den eixe drasi ayto, mou arese poly to telos! TRomera skoteino kai tromaxtiko!!!

Δημοσ.

Είχε αρκετά λάθη ένα ήταν

στην μάχη στο διαμέρισμα τον αντιστασιακών που τους έστησε παγίδα ο τερμινάτορας και πέταξε το γκομενοτερμιτοράκι πάνω στην Σάρα, με τόσο βάρος που έχει ο μεταλικός σκελετός θα την είχε σκοτώσει.

Το άλλο

όταν παγίδευσαν το χρηματοκιβώτιο και βγήκε off το γκομενοτερμιτοράκι ο Κόνορ και η Σάρα την σηκώνουν λές και είναι πουπουλό

.. Μου άρεσε αρκετά όμως η σειρά.. Η φάση θα είναι στο επόμενο επεισόδιο που θα δείξει λογικά τη φάτσα του εξολοθρευτή απο το παρελθόν να είναι ο Σβαρτζενέκερ ΠΟ ΠΟ ΠΟ φτιάχτικα τώρα παω να δώ το Judgement Day...

I'll be back..

Δημοσ.

Μου αρεσει που ξεγραπσανε το T3 και μεχρι τωρα παει πολυ καλα η σειρα. H Summer εμενα μου φενεται λιγο παραταιρη σαν Terminator αλλα δεν τα παει και χαλια. Ηδη νομιζω οτι εχει αρχισει να μπαινει πιο πολυ στο πετσι του ρολου, Παντως μου αρεσε πολυ περισσοτερο σαν River Tam στο Firefly. Εκει απλως ηταν καταπληκτικη.

Δημοσ.

Ένα λάθος που μου ήρθε στο ξεκάρφωτο σήμερα είναι πώς ο μεταλλικός, γυμνός πλέον απο δέρμα εξολοθρευτής πέρασε στον χρόνο? Ο Ρις στην πρώτη ταινία είχε πεί πως μόνο ότι περιβάλλεται απο δέρμα μπορεί να περάσει, γι αυτό δεν μπορούσαν να μεταφέρουν πίσω όπλα κτλ...

Ενιγουέι επειδή είναι terminator το σύγχωρώ.... :D

Δημοσ.

Οχι

Δεν πέρασε ο σκελετός, μόνο το κεφάλι του πέρασε μαζι με τους άλλους στην φούσκα.. Αν δείς το σώμα ήταν σε κάτι σκουπίδια χωμένο άρα μόλις επέστρεψε το κεφάλι ενεργοποιήθηκε και ο σκελετός του που ήταν ξεχασμένος..

Δημοσ.

I have a morning ritual that I need to share. I call it 'the terminator'. First I crouch down in the shower in the classic 'naked terminator traveling through time' pose. With my eyes closed I crouch there for a minute, visualizing either Arnold or the guy from the second movie (not the chick in the third one because that one sucked) and I start to hum the terminator theme. Then I slowly rise to a standing position and open my eyes. It helps me to proceed through my day as an emotionless, cyborg badass. The only problem is if the shower curtain sticks to my terminator leg. It ruins the fantasy.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...