porco_rosso21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Σωστο κι αυτο....χωρις Aρνι απο 80ς,αρχες 90ς,δεν υπαρχει terminator...oντως παντως,προσπαθεια για ξεζουμισμα του franchise μου φαινεται κ εμενα!!!τοσα χρονια μετα,παρα την μουφα που απεδειχθει το Τ3,συνεχιζουν να θελουν να βγαλουν λεφτα απο 2 ταινιες που τα εσπασαν πριν 15 + χρονια...νταξει,ελεος...κ σα σεναριο δηλδη,μου φαινεται πως θα καταντησει τελειως βαρετο σε λιγο....
aragorn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ είδα το πρώτο επεισόδιο, και τα σπάει!
tonypapadovic Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 καλό ήταν, όχι τίποτα συγκλονιστικό, πολύ μα πολύ δράση
Barret Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Paidia odws eida k egw ton piloto (nai kykloforei se torrents) kai pragmatika einai poly kalo! Ntaxei den einai Terminator 2 kai polloi tha xenerwsoun giati exoun allaxei oloi oi ithopoioi. Tha varethw na akouw 'm#$%^ einai epeidi den paizei o swartzotetoios' ktl. Exei omws exypnes idees kai prospathei na exei to pneyma twn tainiwn dld thn synexh katadiwksi! Ama synexisoun me toso kalogrammena episodeia tha apodeixthei ekplixi. A kai kati allo, sto prwto ayto episodeio symvainei kati (den lew ti, deite to) kai apofeygetai olo to timeline tis tritis tainias. Opote no T-X gia tin wra! Min poun kapoioi ti???? pws???? Enstasi dikh mou... H seira xekina to 1999 kai leei oti einai dyo xronia meta ta gegonota tou T2. An thymamai kala to 1997 29/8 tha ginotan i pyriniki katastrofh alla i deyteri tainia itan merika xronia prin apo ayto. Taxoun mplexei ligo oi senariografoi se sxesi me tis palies tainies!
tonypapadovic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Υπότιτλους και για τα δύο πρώτα επεισόδια, και για τις 720p εκδόσεις στο greektvsubs Εγώ θα τα δω αύριο λογικά και θα επανέλθω.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Αποτι ειδα τα γεγονοτα του Τ3 "απορριπτονται" πχ η Σαρα δεν πεθαινει το 2005 που λεει στην σειρα αλλα νομιζω το 2002 ή κατι τετοιο Απορια: Γιατι οι νεοι Terminator ειναι Τ-800 στυλ Αρνολντ και οχι Τ-1000 στυλ Ρομπερτ Πατρικ οπως στο Τ2?? Δεν ηταν πιο "δυσκολος" αντιπαλος ο Terminator απο υγρο μεταλλο? Απορια: Kαι απο τις ταινιες μου εχει μεινει, γιατι στελνουν ενα-ενα τους Terminators(καλους και κακους). Γιατι δεν στελνουν 5-6 κακους για να κηνυγανε ολοι μαζι τον Τζον Ωραια σειρα δειχνει, η Σαρα δεν με πειθει μονο, η Λιντα Χαμιλτον ηταν πολυ πιο tough απο το eye-candy που παιζει τωρα ΥΓ. Αν και δεν εχει ολο το OST, και μονο το κομματακι που ακουγεται στα credits σπερνει
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Αποτι ειδα τα γεγονοτα του Τ3 "απορριπτονται"πχ η Σαρα δεν πεθαινει το 2005 που λεει στην σειρα αλλα νομιζω το 2002 ή κατι τετοιο Ναι, αλλά αφού ταξιδεύουν σχετικά εύκολα στο χρόνο(είχα την εντύπωση πως ήταν αρκετά δύσκολο να συμβεί αυτό, γι'αυτό και δεν ήταν τόσο συχνό στις ταινίες btw -άκου εκεί "time lag"), αν θέλουν το φτιάχνουν όπως θέλουν για να κολλήσει στο Τ3. Πιθανώς όμως δεν έχουν σκοπό να το κάνουν συμβατό με το Τ3. Απορια: Γιατι οι νεοι Terminator ειναι Τ-800 στυλ Αρνολντ και οχι Τ-1000 στυλ Ρομπερτ Πατρικ οπως στο Τ2?? Δεν ηταν πιο "δυσκολος" αντιπαλος ο Terminator απο υγρο μεταλλο? Την είχα και εγώ αυτή την απορία. Ίσως γιατί στο Τ2 τα γεγονότα άλλαξαν το timeline και το τι συνέβη αργότερα οπότε δεν υπήρξε ποτέ το T-1000 στο νέο timeline ; Γενικά η σειρά δεν μου φαίνεται κάτι ιδιαίτερο αν και περνάει η ώρα. Κάπως προβλέψιμη και σαφώς στηριγμένη στο hype των ταινιών δεν κάνει σοβαρή προσπάθεια (ακομα) να μπει δυναμικά σε καινούργια νερά. Η Sarah είναι σε γενικές γραμμές καλή (ναι δεν είναι hamilton, αλλά με πείθει). Ο Connor είναι κάπως μλκπίτουρας so far και με εκνευρίζει. Η Glau σπέρνει, αλλά στο Firefly είχε σαφώς καλύτερο ρόλο σαν psycho whatever (then again ήταν και εκείνος ο ρόλος στο 4400 ).
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ναι, αλλά αφού ταξιδεύουν σχετικά εύκολα στο χρόνο(είχα την εντύπωση πως ήταν αρκετά δύσκολο να συμβεί αυτό, γι'αυτό και δεν ήταν τόσο συχνό στις ταινίες btw -άκου εκεί "time lag"), αν θέλουν το φτιάχνουν όπως θέλουν για να κολλήσει στο Τ3. Πιθανώς όμως δεν έχουν σκοπό να το κάνουν συμβατό με το Τ3.Και πως να το κανουν?Θα ειναι σαν να βλεπεις μια σειρα που ξερεις το τελος Την είχα και εγώ αυτή την απορία. Ίσως γιατί στο Τ2 τα γεγονότα άλλαξαν το timeline και το τι συνέβη αργότερα οπότε δεν υπήρξε ποτέ το T-1000 στο νέο timeline ; Εχουμε δει ομως πως απλα αλλαζουν το timeframe οχι τα γεγονοτα,δλδ Skynet θα παιξει οτι και να γινει. Αρα λογικα και Τ-1000 θα παιξει. Το θεμα ειναι οτι ισως δεν εχουν το budget για να δειχνουν καθε βδομαδα κατι τετοιο Απορια1 Πως γεννηθηκε ο Τζον Νο1 αν ο ιδιος εστειλε τον Καιλ Νο1 στο παρελθον? Απορια2 Πως φτιαχτηκε το Skynet Νο1 αν στηριχθηκε στο τσιπ και το χερι του Τερμινεητορ Νο1? Απορια3 Οι Terminators υστερουν των ανθρωπων στην αναγεννηση ιστων?Αν σε πυροβολησει καποιος ή πεσεις με την μηχανη μπορει να σκοτωθεις αλλα αν ζησεις καποια στιγμη το σωμα σου θα φτιαξει νεο ιστο εστω και αν αφησει ουλη. Οι Τ-800 το κανουν αυτο?Ή ολες οι γρατζουνιες τους μενουν για παντα και θα αρχισουν κα κυκλοφορυν με το μεταλλικο κρανιο εξω? Μαλακια-Στο voiceover της αρχης λεει οτι το Skynet φτιαχτηκε για να καταστρεψει την ανθρωποτητα. Μπουρδα. Το Skynet απλα απεκτησε συνειδηση, δεν ειχε σκοπο να μας καταστρεψει αν δεν προσπαθουσαμε να το αχρηστεψουμε
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Και πως να το κανουν?Θα ειναι σαν να βλεπεις μια σειρα που ξερεις το τελος Ναι βέβαια. Αλλά πάλι... είναι και η διαδρομή . Εχουμε δει ομως πως απλα αλλαζουν το timeframe οχι τα γεγονοτα,δλδ Skynet θα παιξει οτι και να γινει. Αρα λογικα και Τ-1000 θα παιξει. Το θεμα ειναι οτι ισως δεν εχουν το budget για να δειχνουν καθε βδομαδα κατι τετοιο Εξαρτάται... Το Skynet "πιστεύει" (υποθέτω βάσιμα) ότι μπορεί να σκοτώσει τον Connor στο παρελθόν, οπότε αυτό θα αναιρούσε την ύπαρξη του Connor στο νέο μέλλον και όπως προφανώς θεωρεί το Skynet, θα αναιρούσε και την όποια σοβαρή αντίσταση. Το Τ-1000 σίγουρα έπαιξε, αλλά στο εναλλακτικό (προηγούμενο timeline). Κατα τη γνώμη μου, κάθε φορά που στέλνουν κάτι πίσω (ή μπροστά) ξεκινάει νέο παράλληλο timeline με αβέβαιο μέλλον, χωρίς όμως να αναιρεί ό,τι έχει ΗΔΗ συμβεί. (πχ ο Connor σε κάποιο εναλλακτικό μέλλον (2 timelines πριν) έχει ΗΔΗ στείλει τον φίλο του πίσω και έγινε ό,τι έγινε με την μητέρα του etc. etc.). Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, (όσο παρακολουθούμε την πορεία των ίδιων ηρώων σειριακά και δεν έχουμε jumps στο παρελθόν δηλαδή). Απορια1 Πως γεννηθηκε ο Τζον Νο1 αν ο ιδιος εστειλε τον Καιλ Νο1 στο παρελθον? Αν και θέλω να απαντήσω ότι ο No1 δεν ήταν γιος του Κάιλ, νομίζω ότι η 1η τουλάχιστο ταινία ήθελε να πει ακριβώς αυτό (ότι ο φίλος του ήταν και πατέρας του). Με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά και τη 2η ταινία, δε μπορώ να δω πως αυτό ήταν πιθανό. Απορια2 Πως φτιαχτηκε το Skynet Νο1 αν στηριχθηκε στο τσιπ και το χερι του Τερμινεητορ Νο1? Ομοίως. το Skynet No1 δεν στηρίχθηκε στο χέρι του Terminator 01.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Αν και θέλω να απαντήσω ότι ο No1 δεν ήταν γιος του Κάιλ, νομίζω ότι η 1η τουλάχιστο ταινία ήθελε να πει ακριβώς αυτό (ότι ο φίλος του ήταν και πατέρας του). Με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά και τη 2η ταινία, δε μπορώ να δω πως αυτό ήταν πιθανό. Στο Τ2 δεν χρησιμοποιει την ατακα No Fate But What We Make που ειναι του Καιλ απο το Τ1?(Ο Αλφα ειχε το Τ1 την Δευτερα, λες να ηταν συμπτωση? )Γενικα νομιζω οτι ειναι established οτι ο Καιλ ειναι ο πατερας του(το λεει και στην σειρα, το λεει και στο Τ2, τον λενε και Ρις, γενικα ειναι αποδεκτο οτι ο Καιλ ειναι ο πατερας του Τζον) Ομοίως. το Skynet No1 δεν στηρίχθηκε στο χέρι του Terminator 01.Aυτο παιζει, αν παρουμε το ενδεχομενο διαφορετικων timelines τοτε μπορει ο Καιλ στο Νο2 timeline να ειναι πατερας του Τζον αλλα πατερας του Τζον Νο1 μπορει να ειναι ο φουφουτος
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Aυτο παιζει, αν παρουμε το ενδεχομενο διαφορετικων timelines τοτε μπορει ο Καιλ στο Νο2 timeline να ειναι πατερας του Τζον αλλα πατερας του Τζον Νο1 μπορει να ειναι ο φουφουτος Ακριβώς. Είναι το μόνο που βγάζει νόημα για μένα. Αν και θέλω να απαντήσω ότι ο No1 δεν ήταν γιος του Κάιλ, νομίζω ότι η 1η τουλάχιστο ταινία ήθελε να πει ακριβώς αυτό (ότι ο φίλος του ήταν και πατέρας του). Δε θυμάμαι την 1η ταινία line by line, αλλά το παραπάνω το είπα γιατί θυμάμαι αμυδρά τον Καιλ να αναφέρει κάτι που υποδείκνυε ή άφηνε να εννοηθεί ότι ο μελλοντικός John (που τον έστειλε) ήξερε πως είναι ο πατέρας του. Γενικά η 1η ταινία μου είχε αφήσει περισσότερο την αίσθηση του Loop παρά των εναλλακτικών timeline, κάτι που άλλαξε με τη 2η ταινία.
akalos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδες,υποτιτλοι για terminator 720p hdtv(δεν ξερω εαν ειναι φρονιμο να το ποσταρω ολο) που υπαρχουν? η με pm το λινκ τελικα ειναι το ιδιο αλλα σαν sarah. ok
Barret Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ειδα κ εγω χτές το 2ο επισόδειο και μπορω να πώ ότι ήταν αρκετά καλό αλλά όχι όσο ο πιλότος. Το καλό είναι ότι σε κρατά σε αγωνία κ διατηρεί μια σκοτεινή και μακάβρια ατμόσφαιρα όπως οι πρώτη ταινία ( βλ. terminator ακεφαλος με σφηνωμένο μέσα στο κράνος ένα κομμένο κεφάλι ανθρώπου ) Ελπίζω να μήν δω εδώ μέσα άλλες γκρίνιες του στύλ 'πωπω δεν έχει καμία σχέση με τισ ταινίες' και 'το γαμησ...., δέν γίνεται εξολοθρευτής χωρίς τον Άρνολντ' κτλ... Σειρά είναι με πολύ μικρότερο μπάντζετ, κ δέν γίνεται να είναι σαν τις ταινίες... Άσε που για να μπορέσουν να συνεχίσουν την ιστορία μεταπηδώντας τα γεγονότα του T3 χρησιμοποίησαν το ταξίδι στο χρόνο. Καλά έκαναν κατ εμέ γιατί ήταν μακράν η χειρότερη ταινία.... Είναι σαφές πάντως ότι θα δούμε πολλές παρατυπίες και αλλαγές απο την αρχική ιστορία. Οποιος λοιπόν δεν του αρέσει αw σταματήσει την γκρίνια κ ας βλέπει συνέχεια τις ταινίες σε DVD ή σε HD που είναι και trendy... Τώρα όλα αυτά που λέτε για τα ταξίδια στον χρόνο είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου καθώς μιλάμε για κάποιες θεωρίες που η κάθε σειρά ή ταινία Ε.Φ. τις χρησιμοποιεί όπως θέλει αλλάζοντας και κατακρεουργώντας πράγματα... Αν το δέις ρεαλιστικά τα ταξίδια στον χρόνο εμποδίζονται απο αυτό που λέγεται 'Grandma PAradox'. Δλδ εάν εσύ επιστρέψεις πίσω στον χρόνο κ σκοτώσεις την γιαγιά σου τότε δεν θα γεννηθείς. Άρα αφού εσύ δεν θα υπάρχεις τότε ποιός θα σκοτωσει την γιαγιά σου. Κανείς??? Αρα όλο το κόλπο βγάινει άκυρο και δεν πεθαίνει κανείς. Η ίδια θεωρία ισχύει για κάθε αλαγή που συμβάνει στο παρελθόν γιατί εάν η αλλαγή γίνει τότε δέν υπάρχει λόγος κάποιος στο παρόν να έχει γυρίσει πίσω για να την προκαλέσει. Τεσπά, η θεωρία αυτή σπάει μόνο εάν υποθέσουμε ότι με κάθε αλλαγή στο παρελθόν δημιουργείται μια εναλλακτική πραγματικότητα που περιλαμβάνει την αλλαγή. Εάν όμως εσύ γυρίσεις πίσω στον χρόνο σου τότε ποιά πραγματικότητα θα επιστρέψεις??? Σύμφωνα με τις παραδοχες που έχουμε δέι μέχρι τώρα στο Τ-series μπορέι κάποιος να αλλάξει το μέλλον απο το οποίο προήλθε επεμβαίνοντας στο παρελθόν. Το ότι ο John έστειλε τον Kyle πίσω και έγινε ο πατέρας του έιχε είδη συμβεί... δλδ ήταν ήδη παρελθόν. Το ήξερε ότι έπρεπε να το κάνει. Τι θα συνέβαινε αλλήθεια άν ο John δέν έστελνε τον φίλο του πίσω? Θα εξαφανιζόταν??? Η παπαρίά (excuse moi) ποθ λέγεται Terminator 3 μας είπε με λίγα λόγια ότι το μέλλον τους δέν μπορούσε να αλλάξει κ to BOOM θα γινόταν... Ε αφού ρε παιδία ήταν έτσι τα πράγματα τότε γιατί οι μηχανές έκαναν τον κόπο να στείλουν πίσω Terminatora να σκοτώσει τον πιτσιρικά? Δέν θα άλλαζε έτσι το μέλλον υπέρ τους. Εγώ πιστέυω οι μηχανές έχουν δίκιο γ0ιατί ξέρουν καλύτερα κβαντομηχανική Γενικά Η ΤΡΙΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ!!! Ασ ελπίσουμε η σειρά να μήν το χέσει τελείως. Ας αποφασίσουν οι συγγραφείς ποιές είναι οι παραδοχές που κάνουν σχετικά με τα ταξίδια στον χρόνο απο την αρχή. Άντε για μέχρι στιγμής φάινεται να τα πάει καλά. PS. Η glau οχι ότι πάζει άσχημα αλλά μου φαίνεται λίγο ξεκάρφωτη (σαν να ξέφυγε απο άλλο σήριαλ). Θα περίμενα κάποια ποιό όμορφη. Εσέις άμα φτιάχνατε θυλικό εξολοθρευτή δεν θα τον κάνατε θεογκόμενα??? Η γυναίκα του Λεωνίδα πάλι φάινεται να έχει ξεπεράσει τον χαμό του άντρα της και παίζει καλά με στοιχεία απο Hamilton. Άντε να δούμε... Άαααα και για να μήν το ξεχάσω όποιος θέλει να μάθει πώς έληξε ο πόλεμος στο μέλλον πραγματικά ας διαβάσει το comic ΕΠΟΣ που λέγεται SUPERMAN VS TERMINATOR. Όπου αποκαλύπτεται η αλήθεια για πώς ο superman ταξιδεύει στο μέλλον και αποφεύγοντας τις ακτινες απο κρυπτονίτη πλακώνει τον skynet στα μπουνίδια...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ....
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 (...) μας είπε με λίγα λόγια ότι το μέλλον τους δέν μπορούσε να αλλάξει κ to BOOM θα γινόταν(...) Είναι αυτό που λέμε "το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον". Η μόνη σιγουριά για το επερχόμενο BOOM ήταν ότι ενώ ήδη προσπάθησαν (πολλάκις) να το σταματήσουν, οι Terminators συνέχιζαν να έρχονται. Αυτό σε συνδυασμό με την αναπόφευκτη υπόθεση ότι κάποτε θα τελειοποιούνταν το Α.Ι. και μια και οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, δεν θα υπήρχε πολύ διαφοροποίηση στην ιστορία. Δε θυμάμαι, στο Τ3 γνώριζαν πάλι την ακριβή ημερομηνία εκ των προτέρων (από το προηγούμενο timeline) ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΜΕΣΑ (στο τρέχον timeline) ; (βέβαια το Τ3 ως γνωστό ήταν πολύ πρόχειρο και άκυρο όσο αφορά τη "φιλοσοφία" του θέματος).
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ε αφού ρε παιδία ήταν έτσι τα πράγματα τότε γιατί οι μηχανές έκαναν τον κόπο να στείλουν πίσω Terminatora να σκοτώσει τον πιτσιρικά? Δέν θα άλλαζε έτσι το μέλλον υπέρ τους. Ο σκοπος τους δεν ηταν να σκοτωσουν τον Τζον για να μην σταματησει την Judgement Day, ο σκοπος τους ειναι να σκοτωσουν τον Τζον για να μην εχει ηγετη η αντισταση Πχ αν σκοτωνοταν ο Αστεριξ δεν σημαινει οτι οι Ρωμαιοι θα καταλαμβαναν το Γαλατικο χωριο, απλα δεν θα ειχε τον "ηρωα" του το χωριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.