Coma_Black Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι ο μόνος που ψάρωσε στην αρχή του επεισοδίου με την μηχανή του τροχονόμου? Νόμιζα πως ήταν ο Patrick Τ 1000 ψιλο χέστηκα απο την χαρά μου!! Πολυ ωραίο το επεισόδιο αυτο, μου άρεσε που έδειξε τον ψυχίατρο της Σάρα είχα πάντα την απορία τι να έγινε αφου είδε τον Τ1000 να περνά απο τα κάγκελα Άντε μια βδομάδα περίμενε τωρα και μετά ένα ολόκληρο καλοκαίρι ΦΟΚ...
MoUCLAs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 πολύ καλή σειρά.. αν και όταν πρωτοξεκίνησε δεν πίστευα ότι θα άξιζε και τόσο, μιας και ερχόταν απο "μια άλλη εποχη".. με έχει καθηλώσει όμως
polakis21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Τί έγινε παιδιά? Παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο το διπλό? Ελπίζω να έχει κι άλλη σεζόν πάντως...
manost Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ναι, τα #8 & #9 παίχτηκαν χτες στην Αμερική, τελευταία της σεζόν.
kkostas77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Πολυ μυστήρια η Κάμερον(ρομποτ) Και γενικά τρελό μυστήριο με το τι πραγματικά παίζει... Δε κατάλαβα γιατι έδωσε στη μαυρουλα(τσιλιαδορισα) το πιστολι για να αυτοκτονήσει... Επισης τι παίζει με τον αστυνομικό του FBI...γιατι το Τ-800 δε τον σκότωσε. Και το τέλος...μας έσκισε εντελώς... Αντε περίμενε τωρα 6 μήνες...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Παρακαλώ να προσέχουμε ιδιαίτερα τα spoiler και να χρησιμοποιούμε το σχετικό tag. Ευχαριστώ.
hexenlord Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 πλακα κανετε ετσι?δλδ δεν εχει αλλο για τωρα? Μολις ειδα το τελευταιο και εχω μεινει μλκς!Η σκηνη στην πισινα ηταν ΟΛΑ τα αναθεματισμενα λεφτα.Ξερετε ποιο τραγουδι ειναι αυτο που ακογουταν?Νομιζω πως το εχω ακουσει σε μια παρομοια σκηνη σε καποια ταινια χαλαρα μεσα στον τελευταιο χρονο, αλλα δεν μου ερχεται (ουτε το τραγουδι, ουτε η ταινια). ευτυχως αρχιζει το battlestar galactica. καμια παρομοια σειρα ρε παιδια εχετε να προτεινετε?ΟΧΙ LOST, το μισω δεν μου αρεσει καθολου.Επισης οχι Heroes,Csi,24. Φετος αυτες που βλεπω ειναι το The big bang (εννοειται το αμερικανικο) και το Sarah Connor. Παιζει κατι αναλογο των δυο, ισως και λιγο παλιοτερο δεν εχω προβλημα,μ?
privateer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 πλακα κανετε ετσι?δλδ δεν εχει αλλο για τωρα? Μολις ειδα το τελευταιο και εχω μεινει μλκς!Η σκηνη στην πισινα ηταν ΟΛΑ τα αναθεματισμενα λεφτα.Ξερετε ποιο τραγουδι ειναι αυτο που ακογουταν?Νομιζω πως το εχω ακουσει σε μια παρομοια σκηνη σε καποια ταινια χαλαρα μεσα στον τελευταιο χρονο, αλλα δεν μου ερχεται (ουτε το τραγουδι, ουτε η ταινια). ευτυχως αρχιζει το battlestar galactica. καμια παρομοια σειρα ρε παιδια εχετε να προτεινετε?ΟΧΙ LOST, το μισω δεν μου αρεσει καθολου.Επισης οχι Heroes,Csi,24. Φετος αυτες που βλεπω ειναι το The big bang (εννοειται το αμερικανικο) και το Sarah Connor. Παιζει κατι αναλογο των δυο, ισως και λιγο παλιοτερο δεν εχω προβλημα,μ?
hexenlord Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 thanx man, κατι σε σειρα τωρα?Καντε καμια προταση.
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Σε καλά πλαίσια το φινάλε. Δεν υπήρχε πολύ σύνδεση μεταξύ των δύο επεισοδίων. Ένα δυο πράγματα δεν μου κόλλησαν καλά, αλλά αυτά τα λέμε και αργότερα. Και δεν υπήρξε και καμιά μεγάλη κορύφωση της αγωνίας/ιστορίας imho. Βέβαια δεν προοριζόταν εξ'αρχής για season finale το επεισόδιο... Αυτή η απεργία κατέστρεψε σειρές. (ναι, η συγκεκριμένη έχει όλα τα φόντα για να την αγοράσει το FOX και για 2η season).
iNorganic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Το μονο σημειο που δεν μου αρεσε στα 2 τελευταια επεισοδια ειναι το τεχνολογικο κομματι. Δλδ με μια απλη mobo διαβαζει τα τσιπ τον τερμινατορ(?) ή ξερω γω εκει στο γραφειο εχουν πεταξει ενα cake me cd κατι διαφανες καλωδια τροφοδοτικου μονο κ μονο για το εφε για να φαινεται imba?? .Πολυ χακερας μας βγηκε τελικα ο Γιαννακης.. Μηπως ξερει κανεις κατι για τις γνωσεις του Γιαννη?
Trelospektis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Η καμερον να δουμε πως θα ειναι στη 2η σεζον
KaizerSoze Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μαθαινουμε κατι πολυ ενδιαφερον, οτι αν πας στο παρελθον δεν χανεται ο παλιος σου εαυτος και ουτε αμα εισαι στον ιδιο χωρο γινεται υλη-αντιυλη και τετοιες παπαριες σε αλλες σειρες/ταινιες. Συνεχιζω λοιπον να πονταρω τα λεφτα μου οτι αν το παμε αναποδα, στον χωροχρονο του Cail Νo1 τιποτα δεν θα αλλαξει αν στον χωροχρονο που ειναι η σειρα καταφερουν να σταματησουν την Judgement Day Λοιπον κατι μου λεει οτι ο Πρακτορας Ελλισον θα κανει καλο στο Skynet, μαλλον γιαυτο δεν τον σκοτωσε ο Τ888, τον διαβασε και τον αναγνωρισε ως καποιον που θα βοηθησει το Skynet ΥΓ. Το οπλο στην μαυρουλα δεν το εδωσε για να αυτοκτονησει, μαλλον για να προστατευτει ΥΓ2. Ρισπεκ' στο tribute στον Τ2 με την αστυνομικη μηχανη ΥΓ3. Μαλακια αν οντως η Καμερον δεν ειχε αλλο σχεδιο απο αυτο που εδειξε για το τσιπακι.Τι διαολο, τωρα περνει αποφασεις μονη της και δεν το λεει στον Τζον? ΥΓ4. Καλη η σκηνη που ο Ντεηβιντ Σιλβερ σκοτωνει τον τυπα(που δεν ξερανε αν οντως ηταν πατερας της μικρης).Αφενως τελειωνει το ψεμα για τους γαματους ανθρωπους με αισθηματα και τα κακα ρομποτ. Οριστε, τον σκοτωσε στο χαλαρο, ουτε καν βλεφαριασε,τα ρομποτ συμνπεριφερονται οπως " μαθανε" απο τους δημιουργους του, αφετερου ταυτιστηκε ο Τζον με την μικρη, εχει χασει και αυτος τον μπαμπα του.
Trelospektis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μαθαινουμε κατι πολυ ενδιαφερον, οτι αν πας στο παρελθον δεν χανεται ο παλιος σου εαυτος και ουτε αμα εισαι στον ιδιο χωρο γινεται υλη-αντιυλη και τετοιες παπαριες σε αλλες σειρες/ταινιες. Συνεχιζω λοιπον να πονταρω τα λεφτα μου οτι αν το παμε αναποδα, στον χωροχρονο του Cail Νo1 τιποτα δεν θα αλλαξει αν στον χωροχρονο που ειναι η σειρα καταφερουν να σταματησουν την Judgement Day Λοιπον κατι μου λεει οτι ο Πρακτορας Ελλισον θα κανει καλο στο Skynet, μαλλον γιαυτο δεν τον σκοτωσε ο Τ888, τον διαβασε και τον αναγνωρισε ως καποιον που θα βοηθησει το Skynet ΥΓ. Το οπλο στην μαυρουλα δεν το εδωσε για να αυτοκτονησει, μαλλον για να προστατευτει ΥΓ2. Ρισπεκ' στο tribute στον Τ2 με την αστυνομικη μηχανη ΥΓ3. Μαλακια αν οντως η Καμερον δεν ειχε αλλο σχεδιο απο αυτο που εδειξε για το τσιπακι.Τι διαολο, τωρα περνει αποφασεις μονη της και δεν το λεει στον Τζον? ΥΓ4. Καλη η σκηνη που ο Ντεηβιντ Σιλβερ σκοτωνει τον τυπα(που δεν ξερανε αν οντως ηταν πατερας της μικρης).Αφενως τελειωνει το ψεμα για τους γαματους ανθρωπους με αισθηματα και τα κακα ρομποτ. Οριστε, τον σκοτωσε στο χαλαρο, ουτε καν βλεφαριασε,τα ρομποτ συμνπεριφερονται οπως " μαθανε" απο τους δημιουργους του, αφετερου ταυτιστηκε ο Τζον με την μικρη, εχει χασει και αυτος τον μπαμπα του. Ισως ομως και οχι για αυτο το λογο , ο πρακτορας μη ξεχνας οτι ειδε ακουσε περι εξολοθρευτων οποτε καταλαυε τι παιζει Στη λατινα εδωσε το οπλο γιατι ισςω αρχισε το ρομποτ να ενεργει κ μονο του να παιρνει προτωβοθλιες, και να λυπηθηκε τη λατινα να τη σκοτωσει μη ξεχνας τι της ειπε. Εγω δε καταλαυα οταν ο Τζον της ειπε τι ειδες οταν την ενεργοποιησε παλι και αυτη ειπε τα ειδα ολα τι εννοουσε???
KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Οτι και να ειδε ο Ελλισον εκεινη την στιγμη ηταν μια "απειλη" για τον Τερμινατορα. Εκεινος σταματαει και τον κοιταει(τον σκαναρει 99% οπως εχουμε δει ως τωρα). Απο την στιγμη που δεν "εξολοθρευει" κατι που ειναι απειλη εκεινη την στιγμη οπως φαινεται (και ενω δεν εχει αφησει ανθρωπο για ανθρωπο), My money is on οτι τον αναγνωρισε απο την database του ως καποιον που δεν πρεπει να πεθανει, υποθετω γιατι θα "βοηθησει" με καποιο τροπο το Skynet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.