Προς το περιεχόμενο

Σκληρος seagate

Xanthiotis_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω τον παραπανω σκληρο 250 gb σαν secondary και εναν 80αρη WD για τα windows xp.Kαποιες στιγμες οταν παιζω παιχνιδια και θελησω να κανω quit κολλαει το συστημα και στην αρχη εβγαζε χαμηλη εικονικη μνημη.Την αυξησα.Aυτο γινεται και οταν παιζω κανονικα και παλι μου κανει restart και ο σκληρος δεν εμφανιζεται.Μετεπειτα ομως εγινε παλι το ιδιο βγαζοντας μια μπλε οθονη,η οποια μονο για 2 δευτερολεπτα εμφανιστηκε και το μονο που προλαβανα δω ηταν κατι ακαταλαβηστικα γραμματα και εκανε restart.Επρεπε να μπω στο bios setup.Mπηκα αλλα τον 250αρη δεν το εβλεπε.Η μονη λυση ειναι να κλεισω τον Η/Υ και μετα απο 2 λεπτα να τον ξανανοιξω.Ο σκληρος εμφανιζεται παλι ως δια μαγειας.

Καμια ιδεα για το τι φταιει και τι πρεπει να κανω?Μηπως να τον παω για RMA?

Η συνθεση μου ειναι αυτη

Case NZXT Nemesis Elite black---Intel Core 2 Duo 6400 2.13 Ghz---1 GB RAM,80 HDD primary(windows XP)---250 GB secondary(για GAMES)---8800 GTS 320 MB

• Moderators
Δημοσ.

Aπο αποψη τροφοδοσιας εισαι οκ.

Τι παιχνιδια παιζεις και στο κανει αυτο? Το κανει σε ολα?

Μηπως ακουγεται κανας παραξενος ηχος??

Δημοσ.

Παιζω το Armed Assault.Εχω και το americas army πανω αλλα εκει δεν το κανει.Δεν νομιζω να φταει το game.Και οταν επαιζα fifa07 παλι εξαφανιστηκε.Το fifa το εχω στον 80αρη.

Δημοσ.

Ο σκληρος πηγε στο καταστημα και θα σταλει στην Αθηνα για ελεγχο.Για να δουμε!Αν μου επιστρεψουν τον ιδιο βλεπω να γινεται ιπταμενος δισκος!!!:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...