Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Εχω δυο standalone LG ιδια και εχω χασει (οχι εγω αλλα τα παιδια) το ενα χειριστηριο και βολευομασταν με το ενα.Ελα που χθες χαλασε κι αυτο ...Καλυπτεται απο την εγγυηση του LG ???? Μπορω να βρω συμβατα χειρηστηρια στην αγορα ή γνησια απο την lg ??? Ψαχνω για το ελληνικο site της για επικοινωνια αλλα δεν το βρισκω.Ευχαριστω.
polidis Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 An den vreis lisi me original Gianni pigene se polixiristirio,xeris afta pou einai ola se ena dil. Gia TV , SaT , DVDPlayers, Video etc...etc... Yperxoune merika pou doulevoune me oles tis siskeves.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 An den vreis lisi me original Gianni pigene se polixiristirio,xeris afta pou einai ola se ena dil. Gia TV , SaT , DVDPlayers, Video etc...etc...Yperxoune merika pou doulevoune me oles tis siskeves. Θα εχουν ομως ολες τις λειτουργιες του αυθεντικου ??? Ευχαριστω.
sot78 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 ολλες της λειτουργειες ΟΧΙ (μονο menu,back/forw/stop/volume/mute ktl0.αλλα εχω δει κατι Mazart στα οποια προγραματιζεις εσυ τα πληκτρα για οτι λειτουργεια θελεις για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευη που λειτουργει με τηλεκοντρολ (πραγματικα ΟΛΑ σε ενα). τιμη απο 350 -700euro
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 τιμη απο 350 -700euro Για ενα τηλεκοντρολ ????? :mrgreen:
sot78 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 αμα το δεις θα καταλαβεις. εχεις 20 συσκευες στο σπιτι ΑΛΛΑ εχεις ΜΟΝΟ ενα τηλεκοντρολ βεβαια αυτο ειναι για τους λεφταδες
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 βεβαια αυτο ειναι για τους λεφταδες Οι οποιοι μαλλον δεν συχναζουν εδω.:-o :-o :-o
polidis Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 αμα το δεις θα καταλαβεις.εχεις 20 συσκευες στο σπιτι ΑΛΛΑ εχεις ΜΟΝΟ ενα τηλεκοντρολ βεβαια αυτο ειναι για τους λεφταδες Giati exeis tin endiposi oti o giannis den einai enas apo aftous? Kai ase na leei oti den sixnazoun edo tetioi. :)
polidis Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Θα εχουν ομως ολες τις λειτουργιες του αυθεντικου ??? Ευχαριστω. Sto thema mas tora. Kita enoeite oti den tha einai san to Original alla tis perisoteres litousgeies(basikes) tha tis exeis. Einai h esxati lisi sto na min sikonese apo to kanape se periptosi pou den tha vris original. Psaxe ligo prota gia original kai an tixon den kataferis na vreis kati pane pare ena tetio. Kai epidi xero oti ta exeis kiolas na se pliroforiso oti tha sou figei ena poso axiosevasto tis taxeos apo 3,99 eos 25 kai 40 ? ta akrivotera. Ego exo ena pou xirizome 4 siskeves(marka me ekapses) pou to pira apo exoteriko me 7,99 kai kanei kala ti doulia tou.
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Εχω δυο standalone LG ιδια και εχω χασει (οχι εγω αλλα τα παιδια) το ενα χειριστηριο και βολευομασταν με το ενα.Ελα που χθες χαλασε κι αυτο ...Καλυπτεται απο την εγγυηση του LG ???? Γιάννη, τι ακριβώς έπαθε; Είσαι σίγουρος ότι δεν "σώζεται";
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Γιάννη, τι ακριβώς έπαθε; Είσαι σίγουρος ότι δεν "σώζεται"; Απλα δεν κανει τιποτα...Αλλαξα και μπαταριες αλλα και παλι τιποτα.Το δοκιμασακαι στο δευτερο διο player που εχω και παλι τιποτα. Giati exeis tin endiposi oti o giannis den einai enas apo aftous?Kai ase na leei oti den sixnazoun edo tetioi. :) Εγω αν ημουν δεν θα συχναζα εδω!!!!
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Γιάννη, μην το πετάξεις! Μπορεί να θέλει απλώς καθάρισμα. Κάνε αν μπορείς τα παρακάτω. Να κοιτάς με την κάμερα του κινητού το "μάτι" (μπροστά μέρος του τηλεκοντρόλ) και δες αν ανάβει η λυχνία όταν πατάς διάφορα κουμπιά. Επίσης βάλε ένα ραδιόφωνο στα βραχέα και κόλα το τηλεκοντρόλ πάνω στο ράδιο και πάτα διάφορα κουμπιά. Όταν κατέβω Αθήνα του ρίχνω μια ματιά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Θα το στειλω αυριο στην LG για ελεγχο...Εχει εγγυηση ακομα. 15 ευρω κανει καινουργο.Ευχαριστω φιλε μου.
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Θα το στειλω αυριο στην LG για ελεγχο...Εχει εγγυηση ακομα. 15 ευρω κανει καινουργο.Ευχαριστω φιλε μου. Αν έχει εγγύηση και κάνει μόνο 15 ? το καλύτερο είναι αυτό. Νόμιζα ότι θα είναι από αυτά που έχουν καμιά 50αρα ? καινούρια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Αν έχει εγγύηση και κάνει μόνο 15 ? το καλύτερο είναι αυτό. Νόμιζα ότι θα είναι από αυτά που έχουν καμιά 50αρα ? καινούρια. Πηρα τηκλ και ρωτησα.Εξ αλλου 65 ευρω κανει μαζι με το player !!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.