Προς το περιεχόμενο

Ωρα για GPS

laskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ σφιγμενος στα φραγκα εψαξα για gps με χαρτες μεσα και κατεληξα στο Mio Digiwalker C250 + ΧΑΡΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με 278 euro τελικη απο e-shop. Το θελω μονο για πλοηγηση στο αυτοκινητο και τιποτε αλλο και δεν ηθελα πανω απο 300 euro τιμη με τους χαρτες. Τι λετε?

Δημοσ.

Φιλε μου ξεφευγεις απο τον οικονομικο σου προγραμματισμο αλλα αν δωσεις καπου στα 450 παιρνεις ενα Tibo Α-1000 με destinator 6.1 .

Εχω δυο τετοια ...Ενα στο δικο μου Honda CRV και ενα στης κορης μου Peugeot 206cc και ειναι αψογα.Τα εχω βαλει μαλιστα σταθερα χωρις βεντουζα και συνδεδεμενα μονιμα σε ρευμα απο αυτοκινητο και ξενοιασα.

Δημοσ.

Στην παρουσα φαση, τους πιο πληρεις και 'πληροφοριακα' αναλυτικους χαρτες για την Ελλαδα τους εχει το προγραμμα destinator. Το συγκεκριμενο ΜΙΟ c250 ερχεται φορτωμενο με το ΜΙΟ-ΜΑΡ, που δεν εχει αντιστοιχα εξελιγμενους χαρτες.

Μια παρα πολυ καλη επιλογη (με destinator) ειναι το Shinco 350, αλλα εχει κοστος 399 ευρω. Περα απο την αμφιλεγομενη εμφανιση του, η λειτουργια του ειναι απροβληματιστη.

http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=3

Δημοσ.
Μιο 350 με βάση και φορτιστή αυτοκινήτου: http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=24978&prid=25396

και μια κάρτα SD 512 ή 1gb και δεν πας πάνω από 250 ευρώ.... Χάρτες βρίσκεις πανεύκολα...

Αυτο θα έλεγα, με πρόλαβες.

3 κομμάτια έχω πάρει μέχρι στιγμής, για φίλους. Και σε 2 άλλους το έχω προτείνει και το πήραν. Κανένα παράπονο μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Παιδια, για και απο μενα. τι διαφορα εχει το MIO c250 με το c220? το 250 εχει mp3.

γιατι to 220 σαν πιο νεο μοντελο ειναι πιο ακριβο? ρωτησα Gερμανο, e-shop, multirama, το site της MIO, αλλα κανεις δεν ξερει(Η Mio, δεν μου απαντησε στο mail μου) Κατι παιζεται με τους χαρτες, αλλα τι?

Δημοσ.

Παιδια, για και απο μενα. τι διαφορα εχει το MIO c250 με το c220? το 250 εχει mp3.

γιατι to 220 σαν πιο νεο μοντελο ειναι πιο ακριβο? ρωτησα Gερμανο, e-shop, multirama, το site της MIO, αλλα κανεις δεν ξερει(Η Mio, δεν μου απαντησε στο mail μου) Κατι παιζεται με τους χαρτες, αλλα τι?

Δημοσ.

Τελικα πηρα το SHINCO 350 με 8 δοσεις απο το πλαισιο 399 με destinator 6 και τους τελευταιους χαρτες απο το επισημο site . Πολυ καλο με πολλα πραγματα στο τσαντακι μεσα πληρως εξοπλισμενο και μεχρι τωρα καλη λειτουργια. Βεβαια ειναι ακομα αρχη και δεν θα τρεξω να το προτεινω ακομη. Ειδομεν

Δημοσ.

Meta apo arketa xiliometra prepei na po pos eimai ikonopoiimenos. Eidika me tin leitourgia 3d den xaneis oute tis perierges kleistes sinexomenes iperipsomenes eisodous-eksodous apo aftokinitodroumous kai resta kai ean xaseis kamia epanakathorizei ton dromo poli grigora. Kai paradoksosoa othoni einai efdiakriti akoma kai ntala mesimeri me ilio kai forontas gialia iliou. To protino

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω το εξής: πόσο εύκολο είναι να προστεθούν οι χάρτες της Ελλάδας σε Mio C250 που έρχεται προεγκατεστημένο με χάρτες TELEATLAS για Ιταλία και Γερμανία; Αν μπορεί να μπει άλλο πρόγραμμα χαρτών και να δουλεύει χωρίς να επηρεάζει το ήδη υπάρχον θα ήταν ό,τι καλύτερο, αλλιώς μπορώ να συμβιβαστώ.

Δημοσ.

MLS DESTINATOR 4400 ΒΤ είναι μεγάλο με ευδιάκριτη οθόνη 4,3 το αναβαθμιζεις οποτε θέλεις με 546 ελληνικές πόλεις και 15 κυπριακές. Έχει bluetooth και εσωματωμένο car kit για να χρησιμοποιείς και το τηλέφωνο σου συγχρόνως χωρίς να αποσπάς την προσοχή σου από τον δρόμο αφου εχει πολύ δυνατά ηχέία και φωνητικές ειδοποιήσεις.Έχει mp3 player,picture viewer, και video player. Και εχει 350 ευρώ θεωρώ οτι ειναι απο τα καλύτερα GPS με μεγάλη ακρίβεια στους χάρτες και το ποιο αξιόπιστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...