Προς το περιεχόμενο

The Bourne Ultimatum

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ότι ετοιμαζόμουν να παραγγείλω το boxset με τις 3 ταινίες, έπεσα πάνω σ' αυτό :

"Universal is opting to keep Jason Bourne on the run.

Their ears ringing with the sound of three Oscar wins for the Bourne Ultimatum, Matt Damon and director Paul Greengrass have reportedly committed to add a fourth film to the critically acclaimed action franchise."

Δε το βλέπουν για σύντομα, να πεις σε 1-2 χρόνια, αλλά για πoλύ αργότερα. Η δήλωση του Damon, όλα τα λεφτά:

"I just don't see what story you could do that would feel right. It's not like you can bump him on the head again and give him amnesia".

Περισσότερα εδώ

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΣΥμφωνώ. Θεωρώ επίσης τελείως λάθος τη συνέχεια των βιβλίων, που μ@μησε τελείως την εκπληκτική τριλογία του Ludlum.

Γενικά οι ταινίες ήταν εξαιρετικά καλοφτιαγμένες, και είναι αλήθεια ότι με τίποτα δε θα μπορούσαν να μεταφερθούν ακριβώς στη σύγχρονη εποχή, απλά αν θέλω να το παίξω γκρινιάρης θα έλεγα ότι θα μπορούσαν απλά να έχουν μια περισσότερη συγγένεια.

Δημοσ.
Το box set με τις τρεις ταινίες (το steelbook) να το πάρεις Em_Zed, είναι εκπληκτικό και η τιμή του είναι μια χαρά :)

Ναι ρε, το'χω στα υπόψη εννοείται. Απλά αυτό που έχω βρεi δεν ξέρω κατά πόσο είναι κομπλε, αφού δεν έχει bonus disc με καλούδια. Η τιμή του είναι αρκετά καλή, θα έλεγα, αλλά δεν ξέρω ποια η διαφορά του με την έκδοση steelbook που έχει παρακάτω.

Aυτό βέβαια που με'κοψε ήταν όταν είδα την 4 disc limited edition... Αλλά και 50 εουρος... :(

Δημοσ.

Το link που έδωσες δεν ξέρω γιατί είναι διαφορετικό από αυτό

Μάλλον έχει βγει και σε απλή έκδοση, όχι steelbook και είναι φθηνότερο.

Το steelbook ήρθε και Ελλάδα, κοίτα εδώ.

Έχει τα τρία δισκάκια, με τα βασικά extras που έχουν.

Το έχω πάρει :P

Αν θέλεις φωτό πες μου.

Όσο για την άλλη συλλογή του play.com, ε, είναι εκπληκτική.

Άσχετο, το play.com φέρνει Ελλάδα; Πόσο τα μεταφορικά; Δεν έχω ιδέα :???:

Δημοσ.

Ναι, η έκδοση που έχω βρει είναι η απλή, γι αυτό και φθηνότερη. Δε ξέρω όμως αν αξίζει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για την μεταλική θήκη. Η απλή έχει 23 ευρώ ενώ η steelbook 38, από play πάντα.

Ναι το play φέρνει Ελλάδα. Χωρίς μεταφορικά. "Free delivery on everything".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...