Προς το περιεχόμενο

The Bourne Ultimatum

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με τον προλαλησαντα καθως και οι 3 ταινιες μου προσφεραν τρομερες δοσεις δρασης και ιδιαιτερα η τελευταια που για μενα μπαινει ανετοτατα στο δικο μου top 5 action movies.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για εμένα η σειρά έχει μία ελαφρότατη φθίνουσα πορεία. Και η τρίτη ταινία είναι πολύ καλή για το είδος της, αλλά δεν μου προκάλεσε το ξάφνιασμα που μου προκάλεσε η πρώτη.

Δημοσ.

για μενα η καλυτερη της τριλογιας.θελω να παω να διαβασω τα βιβλια τωρα.

αλλα μια ερωτηση:

η σκηνη του αδερφου της νεκρης γκομενας του bourne τι ακριβως εξυπηρετουσε στην ταινια;μου φανηκε τελειως ασχετη.

Δημοσ.
guys cinema elada kseroume pote erxete? tetoia teneia mono gia cinema eine

Μια καλη τηλεοραση με ενα συμπαθες ηχοσυστημα δεν θα σε χαλαγε. Δεν εχει ΤΟ εφε σε στυλ Τρανσοφρμερς να πεις οτι θελει πανι για να στρωσει

Δημοσ.
για μενα η καλυτερη της τριλογιας.θελω να παω να διαβασω τα βιβλια τωρα.

αλλα μια ερωτηση:

η σκηνη του αδερφου της νεκρης γκομενας του bourne τι ακριβως εξυπηρετουσε στην ταινια;μου φανηκε τελειως ασχετη.

Νομιζω να δειξει αφενος συναισθημα, οτι την αγαπουσε, μεταμελεια και τυψεις, οτι και καλα εφταιγε αυτος, και κυριως εκει που του λεει "Και τωρα" και απανταει ο Μπορν "Θα βρω αυτον που τα υποκινει ολα αυτα" σου λεει στην ουσια για την ιδια την ταινια οτι ειναι αποφασισμενος να φτασει στο τερμα και δεν θα συμβιβαστει με κατι του στυλ "Δεν θα σε κηνυγαμε αν εξαφανιστεις"

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την ταινία μόλις την είδα και όντως αρκετά έξυπνη και δεν κάνει σχεδόν αν όχι καθόλου κοιλιά..Τον Bourne πραγματικά τον έχουν κάνει να δίνει ξύλο σαν να είναι εκπαιδευμένος μέχρι αηδίας και δεν φαίνεται ψεύτικο! Περιττό να πω για την μουσική ότι έσπερνε...Τελικό συμπέρασμα 9/10....Must see on big screen (cinema).

Δημοσ.
Την ταινία μόλις την είδα και όντως αρκετά έξυπνη και δεν κάνει σχεδόν αν όχι καθόλου κοιλιά..Τον Bourne πραγματικά τον έχουν κάνει να δίνει ξύλο σαν να είναι εκπαιδευμένος μέχρι αηδίας και δεν φαίνεται ψεύτικο! Περιττό να πω για την μουσική ότι έσπερνε...Τελικό συμπέρασμα 9/10....Must see on big screen (cinema).

μαζι σου!μια απο τα ιδια και εγω:-D:-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

κ εγω το ειδα,με λιγη καθυστερηση,κ μαλλον ειμαι απο τους λιγους που ψιλοαπογοητευτηκαν!οι αλλες 2 ηταν γ@μ@τες,νταξει,απλα respect,σε αυτη δεν ξερω,περαν του οτι βαρεθηκα(πολυ ομως,ειδικα τη πρωτη ωρα,κοιταζα το ρολοι μου συνεχεια),κ το σεναριο-ιστορια μου εκανε καπως,απλο να το πω,χωρις την ιντριγκα των προηγουμενων, κ η τελικη καταληξη-αποκαλυψη τεσπα,μου φανηκε λιγη,δλδ ''ωραια,ε και,τι να κανουμε τωρα''....γ@μω τις σκηνοθεσιες,μουσικη κορυφη,αλλα γενικα σα ταινια ξενερωσα πολυ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...