Προς το περιεχόμενο

Βackup: Τί hardware χρησιμιποιείτε και πώς το οργανώνετε;

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ κατέληξα ότι η καλύτερη λύση για backup είναι τα High Speed CD-RW. Εχω ένα Ricoh 12x10x32 και έχω αγοράσει 10 δισκάκια RW High Speed 10x και κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Χρησιμοποιώ το InCD που σου επιτρέπει να γράφεις και να σβήνεις από τα δισκάκια μέσα από τα windows λες και είναι σκληρός.<P>Τα δισκάκια RW 10x τα βρίσκω ανάλογα με την μάρκα από 500 ως 900 δραχμές. Ετσι με δέκα δισκάκια που έχω αγοράσει διαθέτω περίπου 6 GB αποθηκευτικού χώρου για backup. Με κόστος λίγο πάνω από ένα πεντοχίλιαρο, αρκετά γρήγορη εγγραφή και μεγάλυ συμβατότητα.<P>Τώρα, όσον αφορά το τί και πότε κάνω backup:<BR>Δεν ακολουθώ την τακτική του να κάνω backup όλον τον σκληρό απλά κάνω backup ό,τι δεν θα μπορούσα να ανακτήσω μετά από μια καταστροφή. Αυτά είναι:<P>οι φάκελοι του outlook express<BR>ICQ database<BR>τα έγγραφά μου<BR>φωτό, ΜΡ3 κτλ fun stuff από internet<BR>τους φακέλλους κάποιων προγραμμάτων που με ενδιαφέρουν οι ρυθμίσεις τους ή έχουν κάποιο άλλο στοιχείο που θέλω να κρατήσω<P>Εσείς πως κάνετε backup?<P>Voxson

Δημοσ.

Πολλά πλεονεκτήματα έχει το να κάνεις backup σε άλλο σκληρό και το κάνω κι εγώ εν μέρει με τον παλιό μου σκληρό. Ωστόσο, έχει το μειονέκτημα ότι αν σε χτυπήσει ιός μπορεί να μολύνει και τα αντίγραφα στον 2ο σκληρό. Εκτός βέβαια και αν μετά από κάθε backup τον αποσυνδέεις...<P>Voxson

Δημοσ.

Εγω κανω backup με το ...θαυματουργο προγραμματακι που λεγεται GHOST. Μοναδικη προυποθεση να εχεις αλλο partition ή αλλο δισκο.Παιρνω αντιγραφο του δισκου σε 10 λεπτα και τα επαναφερω σε 8 λεπτα.Οποιος δεν γνωριζει το προγραμμα ας μου στειλει email<P>[email protected]<BR> smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

Platano από που μπορώ να κατεβάσω το Ghost? Είναι περίπου 700 kb αλλά δεν κατάφερα να το βρώ μέχρι στιγμής. Αν σου είναι εύκολο στείλτο μου με mail στο [email protected] . Ευχαριστώ.

Δημοσ.

paromoia fash kanei kai to drive image ver 3 (as einai kala o Neted xixixi)<BR>H teleia lush gia back up egw twra to xrhsoimopoiw ka8e toso gia na exw sunaixeia mia updated eikona tou sklhrou mou ! smile.gif" border="0

Δημοσ.

pragmatika mia apo tis kaliteres liseis einai na kratas image tou partition pou se endiaferei poli sixna!!!!<BR>vevaia to thema me ton deftero disko kai pithanh apotyxia tou einai kati pou den mporoume na to apofigoume....<BR>mia pio travigmenh einai na dhmirourgeis sixna images tou partition kai na meta ta perna katheuthian apo ton disko se ena CDRW...KAI KATHE LIGO KAI LIGAKI NA kais to cdwr!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...