firewalker Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Έχω pstn σύνδεση από το δωρεάν πακέτο που έδινε η Vodafon στις συνδέσεις Vodafone 120 και πάνω. Όλη την μέρα σήμερα δεν μπορώ να συνδεθώ. Δεν επαληθεύεται το username και το password. Μέχρι χτες έμπαινα κανονικά. Ο λογαριασμός μου είναι πάνω από 20,23 ? οπότε δεν παίζει να μου ακύρωσαν το account. Τα username και password είναι σίγουρα σωστά. Επίσης δεν τα γνωρίζει κανείς άλλος. Με username: register και password: panafonet (στο 8962500000) συνδέομαι κανονικά στον server τους αλλά μπορώ να ανοίξω μόνο την σελίδα http://www.vodafone.gr όπως είναι λογικό. Είχε γίνει και παλιότερα αλλά για κάνα δύο ώρες μόνο. Έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με την σύνδεση αυτή;
anaxiopistos Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Οχι αλλα μπορεις να βαλεις adsl,μην ασχολησε με την pstn.
firewalker Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Οχι αλλα μπορεις να βαλεις adsl,μην ασχολησε με την pstn. Αν υπήρχαν πόρτες...
firewalker Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Πήρα τηλέφωνο στο 1397 και το ξεμπλόκαραν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.