Προς το περιεχόμενο

απορια για ατυχημα με μοτο

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ερωτηση κρισης...που μπορω να βρω σπασμενα ανταλλακτικα για zzr 250 '93?υπαρχει καποιο μαγαζι ή μαντρα στην αθηνα να ψαξω?

βρηκα ενα συνεργειο κοντα στη γειτονια μου(ελπιζω να ειναι καλος)και τωρα ψαχνω κανενα σπασμενο να φορεσω στη μηχανη.πραγματογνωμονα δεν εχω προλαβει να φωναξω ακομα.τη δηλωση την εχει κανει το ατομο που με τρακαρε οτι φταιει 100%.εγω δεν εχω κανει τιποτα αλλο.μηπως πρεπει να κανω και εγω?εχει σημασια ποσες μερες απο το ατυχημα μεσολαβουν μεχρι να ερθει ο πραγματογνωμονας?

Εντος 8 ημερων πρεπει να το δηλωσεις το ατυχημα στην ασφαλιστικη σου! Μα καλα... δεν διαβαζεις το ασφαλιστηριο συμβολαιο σου που περιγραφει μεσα τις υποχρεωσεις σου???? :confused:

Αλλωστε εφοσον εισαστε σε ασφαλιστικες που πληρουν τα ελαχιστα... θα αποζημιωθεις απο την δικη σου με τυπικες διαδικασιες.

ps: Δεν ξερω τι τα θες τα σπασμενα ανταλλακτικα, αλλα αν τα θες για να εξαπατησεις την ασφαλιστικη... πρεπει να ξερεις πως ο πραγματογνωμων δεν ειναι "εξωγηινος" και μπορει να επιφερει συνεπειες μια τετοια ενεργεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...