Προς το περιεχόμενο

Hitman movie photos

Mijithroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
gia hitman eprepe na valoun to ithopoio pou paizei sta transporter

Συμφωνω απολυτα..:-)

Vin Diesel η Αυτον απο τα Transporter,αυτος δεν εχει καν την ηλικεια του Real Hitman.

Δημοσ.
Ο vin diesel δεν ηταν να κάνει τον hitman?

Πράγματι φαίνεται λιγο κουραμπιές ο τύπος.

Ελπίζω να μην κάνουν την ταινία σαν το punisher.

H ταινεια του Punisher ειχε μια χαρα πρωταγωνιστη,αλλα τα υπολοιπα ηταν εντελως αστεια..επρεπε να την κανουν σε πολυ πιο σοβαρο υφος. Για 12 χρονων παιδια ηταν. :-(

Δημοσ.

Oχι ΤΟΣΟ αθλιο αλλα εφοσον υπαρχει το Shoot em up εκει εξω για μπαμ-μπουμ φαση δεν εχει τυχη ο Hitman.

Και ουτε εφετζιδικο πολυ ουτε τιποτα χορογραφιες τρελες. Δεν κλαιω τα 8 ευρω αλλα αν το ηξερα τοτε θα μιλαγα με τον θειο Τζεφρυ απο το Σικαγο, Ιλιννοις

Δημοσ.

Το είδα απόψε.Γενικά είμαι φανατικός των hitman, μου αρέσουν πολύ σαν παιχνίδια.Οπότε δύσκολα θα ξενέρωνα.Δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά δε μπορώ να πω πως δε μου άρεσε.Βέβαια θα μπορούσαν σε μερικά σημεία να έχουν δώσει πιο πολύ προσοχή.

Αυτό που μου χτύπησε πιο άσχημα ήταν που δεν είχαν την αυθεντική φωνή της Dianna, αλλά μια αυτοματοποιημένη, σαν αυτή που έχει το portal.Το φοβόμουν και τελικά έγινε.Περίμενα ν' ακούσω dianna τύπισα να λέει "Goodmorning 47", αλλά πάπαλα.

Είχε και μια μάχη με κατάνα που μου φάνηκε λίγο εκτός κλίματος, κατά τα άλλα ήταν ok.Θα μπορούσαν μόνο να αποφύγουν τους διαλόγους-ατάκες που γενικά ήταν συχνοί.Ντάξει είπαμε ο 47 είναι λιγομίλητος, αλλά αυτό το όταν μιλήσω θα πω σοφία με κουράζει να το βλέπω συνεχώς (και γενικά νομίζω τέτοιες ταινίες το παραζαλίζουν).

Αυτή είναι απλώς μια γενική άποψη χωρίς να εισέλθω σε λεπτομέρειες.Δεν ξέρω πάντως αν κάποιος που δεν έχει την παραμικρή επαφή με το παιχνίδι θα καταλάβει και πολλά, θα μπει στο νόημα και τελικά θα κάνει κέφι με αυτό που βλέπει.

Α,τώρα που το θυμήθηκα: όταν είχα πρωτοδει τον πρωταγωνιστεί είχα ψιλοσοκαριστεί.Ήμουν πολύ περίεργος αν θα τα κατάφερνε.Σε γενικές γραμμές για μένα το έκανε.Σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα αν του είχαν <<πειράξει τη μούρη λιγάκι>>.Δε νομίζω να ήταν τόσο δύσκολο.Πάντως περπάταγε κάπως... :lol:

• Moderators
Δημοσ.
H ταινεια του Punisher ειχε μια χαρα πρωταγωνιστη,αλλα τα υπολοιπα ηταν εντελως αστεια..επρεπε να την κανουν σε πολυ πιο σοβαρο υφος. Για 12 χρονων παιδια ηταν. :-(

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε ούτε ο πρωταγωνιστής. (Thomas Jane έτσι δεν τον λένε; Λίγο girly name :P)

Όμως στο παιχνίδι που το μοντέλο του Punisher είναι σαν τα comics, η φωνή του T.J. είναι η καλύτερη δυνατή. + Ότι έχει πολλή βία στο παιχνίδι (με τα hacks ;)).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω παιξει ελαχιστα το παιχιδι, αλλα ξερω περι τινος προκειται. Απο οτι διαβαζω εδω μεσα ολοι τα ειχατε με τον ηθοποιο που παιζει τον hitman, εγω σας ελεγα (εχοντας δει τον ρολο του στο deadwood) οτι δεν ειναι τοσο κακος ουτε βουτυρομουρης που τον βγαλατε. Λοιπον η ταινια ειναι στο συνολο αθλια, με απλα λιγη καλη δραση που σε κανει να υποφερεις να το δεις, και η μοναδικη καλη ερμηνεια ειναι του ολιφαντ που παιζει τον χιτμαν. Νομιζο οτι φερνει εις περας τον ρολο, λιγομιλητος, αποτομος, κρυο και στεγνο βλεμα, χωρις πολλα αισθηματα.... Βεβαια δεν κανει και τιποτα σπουδαιο το ιδιο βλεμα δυσκοιλοιωτητας που ειχε και στο deadwood εχει και εδω, αλλα τουλαχιστον ταιριαζει στο ρολο. Και εκει οτι και να εκανε ηταν σαν να ηταν μανισμενος ολη την ωρα. Δεδομενου του τι υλικο του προσφερανε στην ταινια ,ηταν μια χαρα.

και παμε στην ταινια.Βαθμολογια, Σεναριο 0,5, ηθοπιοι 2,5 , δραση 6. αυτο θα επρπε να τα λεει ολα. Το στορυ ηταν αδιαφορο γεματο κλισε, καπου εχασα την μπαλα στο ποιος κυνηγαει ποιον, ποιος ειναι με το μερος ποιου. Ο χιτμαν κυνηγαει τον ρωσο προεδρο, σκωτονει κατα λαθος εναν σωσια του, του λενε οτι ολολκηρωσε την αποστολη του, αλλα αυτος τα παιρνει και ψαχνει τον πραγματικο ρωσο προεδρο σκωτονοντας στο ενδιαμεσο μιση πολη λες και ειναι ο ραμπο. Καπου εκει ξεπεταγετε και ενα εμετικο λαβ στορυ, ωραιο το ρωσιδακι δεν λεω, αλλα το λαβ στορυ εξελισετε απο το πουθενα με 3 ατακες μεταξυ τους και με βλεματα και διαλογους λες και ειναι σαχλα γυμνασιοπαιδα. Και ολα αυτα απο ενα πρακτορα χωρις αισθηματα, το ξεφτιλισανε.

ειχε καποιες σκηνες εκτος τοπου με τον χιτμαν να γινετε σαμουραι η τζον ραμπο, αρκετες χαζες σκηνες, αλλα και καποιες καλογυρισμενες με καλη δραση που το σωζουν. Ηταν γεματο τραγικες προφορες ρωσον βρετανων, σενεγαλεζων, οτι να ναι. καλυτερα να το εβλεπα με κλειστο ηχο. Ειδικα αυτον τον βρετανο αστυνομικο τον σιχαινομαι, οπου τον εχω δει μου γυριζει τα σκωτια (heist, desperate hoysewives). Ασε που πρεπει να ειναι η πρωτη ταινια που βασιζετε σχεδον αποκλειστικα σε tv actors! ειχε τιμοθυ ολιφαντ απο deadwood, τον T bag απο πρισον μπρεακ, τον βρετανο απο desperate hoysewives kai τον desmond apo lost, ολοι οι lead actors δηλαδη απο γνωστες τηλεοπτικες σειρες. Ε τι να περιμενεις μετα! Ειπαμε ο τιμοθυ ηταν καλυτερος του αναμενομενου χωρις να κανει και τιποτα σπουδαιο, ο μπατσος τραγικος, ο ντεσμοντ καλουτσικος και ο τμπαγκ μετριος αλλα η προφορα τον χαλαγε πολυ.

Δημοσ.

Η ταινία ήταν απλά ότι έπρεπε...κράτησαν σχεδόν όλα τα elements του game...και τελικά ο Olyphant έπαιξε τέλεια. Εκτος story η ταινία από το game αλλα θα μπορούσε άνετα να είναι ένα contract.8/10 από μένα.

Δημοσ.

Μου άρεσε αρκετά η ταινία σίγουρα είχε αρκετά λάθη και το θέμα είναι πως τον έβγαλαν από την ΥΠΗΡΕΣΙΑ από την πρώτη ταινία και νομίζω πως δεν θα κάνουν συνέχεια.. Ο Τ μπακ απλά άθλιος τα μούτρα του μόνο για πρεζάκι κάνουν, ο μπάτσος ουδέ σχόλιο άλλον δεν θυμάμαι.. Ο ΗΙΤΜΑΝ Τίμοθυ Όλιφαντ μου άρεσε αρκετά, τον θυμάμαι από το Girl Next Door πολύ γέλιο.. Τέλος για μεταφορά παιχνιδιού ήταν η καλύτερη πού είδα μέχρι τώρα γιατί έχω απογοητευτεί από Doom, Resident Evil, Alone in the Dark, Bloodrayne. Εξαιρούνται Silent Hill και Mortal Kombat

Δημοσ.
Τέλος για μεταφορά παιχνιδιού ήταν η καλύτερη πού είδα μέχρι τώρα γιατί έχω απογοητευτεί από Doom, Resident Evil, Alone in the Dark, Bloodrayne. Εξαιρούνται Silent Hill και Mortal Kombat

My feelings exactly...αλλα εξαιρείται και το Silent hill μετά τις νοσοκόμες και μετά...

Δημοσ.

Όσο για το ρομάντζο μεταξύ 47 και κοπελιάς... τα τατουάζ είναι η απάντηση. Σε κάποιο σημείο της ταινίας του εξηγεί η κοπέλα για το τατουάζ που έχει στο πρόσωπο και ότι είναι ιδιοκτησία κάποιου άλλου όπως και ο 47. Ο 47 θέλει να την σώσει για να κάνει κάτι καλό σε κάποιον που είναι σαν και αυτόν. Αυτός δεν μπορεί να αλλάξει γιατί έχει φάει πόσο κόσμο ενώ η κοπελιά μπορεί να σωθεί και έτσι γίνεται κάτι.. Τώρα γιατί η κοπέλα του την έπεσε? Ας πούμε πως ήπιε λίγο παραπάνω και τον ξεπληρώνει κιόλας που την προστατεύει,.. Τρίτη φορά είδα την ταινία σήμερα και μου άρεσε πάλι, το μόνο πρόβλημα είναι κάποιοι άλλοι χαρακτήρες, ο 47 είναι απλά τέλειος…

Δημοσ.

μιλάμε για τρελή σαχλαμάρα. μακριά

τον πάω γενικά τον olyphant (από Go εποχές)

αλλά αν συνεχίσει με τέτοια, καταστράφηκε.

το μόνο που άξιζε στην ταινία,

ήταν η Olga Kurylenko για το κορμί της.

έχω παίξει μόνο το πρώτο hitman.

στα περισσότερα θα συμφωνήσω με tzinos

3/10 με το ζόρι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...