Προς το περιεχόμενο

Hitman movie photos

Mijithroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο hitman ειναι μεγαλη μορφη σαν χαρακτηρας ψυχρος εκτελεστης σκληρος με ελαχιστα συναισθηματα που κ που.κ οπως ειχε πει ενας φιλος βαλανε εναν κουραμπιε να τον παιξει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καθήστε ρε παιδιά....όλο κι όλο 2 εκρήξεις είχε!!!!Που την είδατε την υπερβολή;Τι βιάζεστε να "κράξετε";Σε ταινίες δράσης λογικό είναι να έχει και καμιά έκρηξη γιατί αλλιώς....μόνο δράσης δεν είναι!

Ας δούμε τι ΘΑ είναι και βλέπουμε!Κιόλας κρίναμε την ταινία;;;

Δημοσ.
Καθήστε ρε παιδιά....όλο κι όλο 2 εκρήξεις είχε!!!!Που την είδατε την υπερβολή;Τι βιάζεστε να "κράξετε";Σε ταινίες δράσης λογικό είναι να έχει και καμιά έκρηξη γιατί αλλιώς....μόνο δράσης δεν είναι!

Ας δούμε τι ΘΑ είναι και βλέπουμε!Κιόλας κρίναμε την ταινία;;;

Τουλάχιστον εγώ που έχω παίξει Hitman (τους 3 από του 4 τίτλους) δε θα ήθελα να ξεφεύγει η ταινία από το κλίμα των παιχνιδιών. Ο Hitman πρέπει να είναι αόρατος και να μη δίνει στόχο. Να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα μέχρι να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος. Σίγουρα τώρα μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Περισσότερα αφού δούμε την ταινία!

Δημοσ.

οκ το trailer,αλλα μολις ειδα τη φατσα του ηθοποιου (και στο τρειλερ και στις φωτο) ελιωσα στο γελιο...ας παει να κανει καμμια διαφημιση του jumbo καλυτερα...

Δημοσ.
Τουλάχιστον εγώ που έχω παίξει Hitman (τους 3 από του 4 τίτλους) δε θα ήθελα να ξεφεύγει η ταινία από το κλίμα των παιχνιδιών. Ο Hitman πρέπει να είναι αόρατος και να μη δίνει στόχο. Να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα μέχρι να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος. Σίγουρα τώρα μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Περισσότερα αφού δούμε την ταινία!

Και που ξέρεις εσύ ότι δεν θα το πετύχει αυτό στην ταινία;Επειδή είδες 2 εκρήξεις από ένα απλό trailer έκρινες την ταινία;Δεν λέω....μπορεί να είναι πατάτα όταν βγει αλλά μπορεί να είναι και πολύ καλύτερη από όσο περιμένουμε!

Το έχουμε πει πολλές φορές....μην βιάζεστε να κρίνετε!Έχει γίνει πολλές φορές αυτό σε διάφορες ταινίες και πολλοί είχαν αναθεωρήσει!!!

Δημοσ.
Και που ξέρεις εσύ ότι δεν θα το πετύχει αυτό στην ταινία;Επειδή είδες 2 εκρήξεις από ένα απλό trailer έκρινες την ταινία;Δεν λέω....μπορεί να είναι πατάτα όταν βγει αλλά μπορεί να είναι και πολύ καλύτερη από όσο περιμένουμε!

Το έχουμε πει πολλές φορές....μην βιάζεστε να κρίνετε!Έχει γίνει πολλές φορές αυτό σε διάφορες ταινίες και πολλοί είχαν αναθεωρήσει!!!

Αυτό λέω και παραπάνω κλείνοντας το μήνυμά μου. Ότι είναι πρώιμες οι απόψεις. Πάντως μεταφορές άλλων παιχνιδιών στο πανί (Silent Hill και Alone in the Dark) δε με άφησαν ικανοποιημένο. Ελπίζω η ταινία να με κάνει να αναθεωρήσω την άποψη που σχημάτισα από τα πρώτα δείγματά της.

Δημοσ.
οκ το trailer,αλλα μολις ειδα τη φατσα του ηθοποιου (και στο τρειλερ και στις φωτο) ελιωσα στο γελιο...ας παει να κανει καμμια διαφημιση του jumbo καλυτερα...

"...και όλα τα υπόλοιπα τα πείραμε...άπο τον HITMAN ΜΠΕΜΠΕ!"

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι κρητικές λένε πάντως μεγάλη μούφα. Κοιτάξτε στο rottentomatoes.com να δειτε τι γραφουν.

Ντάξει φαινόταν η δουλεία απο την αρχή. Πιό άθλια φάτσα δεν θα μπορούσαν να βρούν. Ντρέπομαι που το λέω αλλά ακόμα και ο Βιν Ντίζελ πιό σοβαρός θα ήταν στο ρόλο. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...