fits13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Diladi vatos locos den einai kali ayti poy exw markari???? kai giati re file pisteveis oti den einai kali????? Diladi mia kali klasiki psiktra apo xalko tha kanei poli kaliteri apagwgi thermotita ap' oti ayti i idropsixi?? Kai einai re file poly gnwsti marka h sigegrimeni idrospixi kathoti einai thermaltake poy einai gnwsti gia tin poiotita twn kataskevwn tis.
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 απλά από κοντά που την έχω δει δεν μου γεμίζει το μάτι η αντλία τις θα είναι καμια ψόφια και με το ζόρι θα κυκλοφορεί το νερό εκεί μέσα και για σωλήνες έχει καλαμάκια δεν ξέρω ψάξε κανένα review για να δεις και σίγουρα
fits13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Den exeis kanena filo poy na tin exei valei? H' kapoio gnwsto poy na tin exei doylepsei genikotera re file na mas pei entypwseis...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 όχι δυστυχώς δεν έχω γιατί οι φίλοι μου δεν ξέρουν ούτε να βάζουν ένα usb στο pc τους και από την άλλη εγώ εφιαξα custom με την μια αλλα είμαι σίγουρος ότι αν ψάξεις στο google όλο και κάποιο review θα βρεθεί να συγκρίνεις πάνω κάτω
fits13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Einai diskolo na ftiaxeis mia custom re file???? Genikws thelei tipota to idiaitero ektos fisika apo gnwseis....
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 βασικά λεφτά θέλει και τίποτα άλλο από γνώσεις και εγώ από εδώ τις πήρα και την έφτιαξα την έριξα στον P4 και τώρα την έχω για τον 4300 γιατί είχα βάλει block που κάνει για όλα τα socket
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.