sonkun Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 gia autin edo ti lete??? http://www.scythe-usa.com/product/cpu/026/scnj1100p.html alla apo oti blepo den einai simbati h sigkekrimeni me to mobo mou gigabyte alla den nomizo na iparxi problem i kano lathos ??
tolis_01 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 gia autin edo ti lete??? http://www.scythe-usa.com/product/cpu/026/scnj1100p.htmlalla apo oti blepo den einai simbati h sigkekrimeni me to mobo mou gigabyte alla den nomizo na iparxi problem i kano lathos ?? Πολυ καλη και πολυ φθηνη (κατω απο 40ε). Αμα λεει οτι δεν ειναι συμβατη με το mobo σου, μπορει να μην χωραει (να βρισκει καπου).
sonkun Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 pos ginete auto ???to mono problem pou ipopsiazome einai na pataei tous piknotes pou briskonte dipla apo ti cpu h na briksi me to trofodotiko ..gia to thema tou trofodotikou entaksss linete alla me tous piknotes kai pali mou einai kapos astio.. me tin iparxousa psiktra exo 44 bathmous kai 2700 rpm otan bazo kana game exo peripou 50 bathmous max kai 3500 kai ano rpm an egkatastiso tin ninja pou tha kimenonte oi times? cpu pentium 4 2,4Ghz northwood
6600gt Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 pos ginete auto ???to mono problem pou ipopsiazome einai na pataei tous piknotes pou briskonte dipla apo ti cpu h na briksi me to trofodotiko ..gia to thema tou trofodotikou entaksss linete alla me tous piknotes kai pali mou einai kapos astio.. Μα αν εμποδίζουν οι πυκνωτές ή ακουμπάνε την ψύκτρα τότε είναι πρόβλημα.(εκτός και αν τους βγάλεις ) Λόγω του ότι η ψύκτρα που θέλεις να βάλεις είναι <γουρούνι> καλύτερα θα ήταν να σιγουρευτείς πρώτα αν χωράει στην mobo πριν την πάρεις.
sonkun Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 ok ala me tin pasta thermoapagogis ti ginete ?i den xriazete?? nai me tous piknotes malon tha tous bgalo kai tha balo mikroterous (idias C) plug and play . kitakse den nomizo na exo problima alla fobame min exo tis idies epidosis sta db mias kai to fan exi elaxisto 20 db litourgias
ultraxmode Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Thank you narbi !!! Ρε παιδια... νομίζω πως κατέληξα..σε δύο...οπότε μένει η τελική επιλογή... 1. Αsus Silent Square Pro 2. Zalman CNPS 9500 LED Ποιά απο τις δύο προτείνετε ? Έβαλα την Zalman στο παιχνίδι γιατί είναι All Copper.. ενώ η Asus είναι βάση Copper, Leafs Aluminum.. σημαντικό προτέρημα νομίζω... έτσι δεν είναι? Και είναι και πιό φθηνή απο την Asus ... 41 έναντι 49 της Asus... Τί λέτε ?
george_o/c Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=1308&l1=16&l2=65&l3=0 Η Asus δεν υστερεί απο την Zalman μόνο στον τομέα υλικό κατασκευής. Μακάρι να υστερούσε μόνο εκεί... Στο site παραπάνω, αν μπεις θα δεις ένα πινακάκι κάτω κατω που λέει 30.6 db θόρυβο, αρκετά περισσότερα από της Zalman ειδικά αν αναλογιστείς ότι η τελευταία σε Silent mode 1350 στροφές παράγει θόρυβο έντασης 18 και κάτι db. Στις 2500 φτάνει τα 27.5 που είναι αρκετά λιγότερα από τα 30.6 καθώς τα ο θόρυβος δεν αυξάνεται ανάλογα με τα db. Η διαφορά εκατό στροφών (2500 27.5db zalman έναντι 2600 30.6 db Asus δεν παίζει ρόλο μιας και η Zalman είναι 100% copper ;-) ). Tέλος η 9500 είναι κατά 215gr ελαφρύτερη (δεν νομίζω να παίζει και μεγάλο ρόλο αυτό απλώς το γράφω επειδή κατά βάθος συμπαθώ πολύ τη Zalman μιας και από προσωπική εμπειρία αλλά και computer φίλου ΑΜD με την 9700 είμαι πολύ ευχαριστημένος... :-D ). Η διαφορά στα χρήματα δεν είναι και λίγη. Με 8ε παίρνεις ένα 80mm led fan... He he he he :twisted: Ελπίζω να σε βοήθησα ιδού το link http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165 της θεάς. Ειδικά όταν ανάβει το led fan ποποπο!!!
ultraxmode Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ πολύ george_o/c! ... να σε ρωτήσω.. Απ'ό,τι καταλαβαίνω είναι και συμβατή με Intel Quad επεξεργαστές έτσι ??? Για μελλοντική αναβάθμιση εννοώ...
george_o/c Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Κοίταξε αν υποστηρίζει kai Quad Core processors δεν είμαι σίγουρος πάντως ρίξε μια ματιά σε αυτή τη λίστα για να δεις αν είναι συμβατό με τη mobo σου καθώς είναι πολύ ψηλό και... http://www.zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_775_eng.html Googlare λίγο και διάβασε πάντως κάνα review για την 9500. Θα δεις πάρα πολλά θετικά σχόλια και ίσως βρεις αν υποστηρίζει Quad Core... Εγώ πάντως βρήκα ότι υποστηρίζει Quad Core από review ενός πελάτη από Amazon αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι τους υποστηρίζει καθώς δεν αναφέρεται στο official site...
ultraxmode Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Το είδα στο official site.. και ναί παίζει.. (LGA775) οπότε είμαι οκ αφου είναι και συμβατό με το S478 Αsus P4C800e-deluxe που έχω τώρα... Οπότε... με τις υγείες μου.. παίρνω τηλέφωνο να κάνω την παραγγελία. Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια! Ειλικρινά!..
george_o/c Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Άντε μπράβο σου να τη χαρείς ... Και βάλε κάνα ζακετάκι να μην κρυώσεις γιατί θα πέσουν πολύ οι θερμοκρασίες !
ultraxmode Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Λοιπόν παιδιά... Αγόρασα την Zalman 9500 Led σύν το case της Coolermaster (CM Stacker) και οι διαφορά που είδα στον επεξεργαστή είναι της τάξης : Idle : from 56 Celsium => 41-42 Celcium Full Workload : from 73 Celcium => .....50-51 Celcium !!!!!!!!!! Τρελάθηκα μιλάμε!!! Φυσικά παίζει ρόλο και το κουτί το οποίο είναι ό,τι καλύτερο έχω δουλέψει μέχρι τώρα (λόγω ΆΠΙΣΤΕΥΤΟΥ χώρου) συν του ότι έχει καλύτερο airflow φυσικά (με λιγότερα ανεμιστήρια!!!) ... Σας ευχαριστώ.. οι συμβουλές σας έπιασαν τόπο! Τhanks!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.