Amadeus7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 eixa valei to La2. epeze mia xara. mia mera to pc kolhse, epeidh mallon etrexa polla programmata mazi kai anagasthka na kano restart. apo tote fortonei, vazo to username kai password alla oso kai na patao log in de ginete tpt. ekana epanegatastasi to La2 , elexa to pc gia ious kai spywares ktlp (giati eixe apo prin kati kolhmata) me ta AVK antivirus, adaware, spybot s&d, cc cleaner alla tpt. ti na kano?
Mariosxaniaomg Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Eggiisi e-global xerw ti egine epexe milkia sto patcharisma.I apla o server einai down.Akoy xanaperna to kai mallon 8a ftiaxei.Pantws na xes ayto den exei kamia sxesh me spyware.Tespa ti lvl eisai na pame kana pvp?
Amadeus7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 ....Tespa ti lvl eisai na pame kana pvp? 54lvl dark avenger alla den to vlepo gia pvp. me eklepsan:twisted: kai tora eimai me ta d bigandin:cry:
crypsinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Hello guys..exw 1 problima sxetika me to lineage2 ston official...exw agorasei kanonika kwdiko kai meta otan einai na kanw "add games" den to prowthei to aitima mou kai m leei fraud suspicion (upopsia apatis)...on-line suport den paizei...an kserei kaneis ti sumbainei i pws lunetai tha perimenw apantisi i to idanikotero, as epikoinwnisei mazi mou sto msn sto [email protected] . thanx:confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.