Προς το περιεχόμενο

EIZO M1900 ή LG1932P ?

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε; EIZO M1900 ή LG1932P;

Τις είδα στο mediamarkt σε τιμές 229? και 249? αντίστοιχα!! (η eizo περυσι είχε 400)

Η Eizo μου φάνηκε έδειχνε πιο κίτρινες μερικές εικόνες.

EIZO M1900........................LG1932P

-------------------------.....------------------

16,7 εκ. χρώματα.................16,2

8ms....................................4ms

Height 5cm..........................Tilt, Swivel και Pivot - Χωρίς ρύθμιση ύψους;

5 έτη - 6 μήνες 0 pixel...........3 έτη 0 pixel οι εγγυήσεις

Δημοσ.

alex_1992 αν δεν σου αρεσει στριβε.... Δεν υπάρχει ανουσια ερωτηση

SL9S9 φιλε μου πάρε την eizo, ειναι παρα πολυ καλη... Γενικα η eizo ειναι πολυ ποιοτητα... Και εγω αυτη εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος...

Δημοσ.
kala bre ilithie emas rotas tous asxetous ante pare ta podia sou kai trava se kanena magazi na rorisis ante giati mas exete prixi o kathenas me tis anoites kai anousies apories tou

ante mpravo!

Και εμείς σ' αγαπάμε.

Bye bye.

Παρακαλώ συνεχίστε.

/sc

Δημοσ.

Η λεξη EIZO ειναι ισοδυναμο με ποιοτητα, εγγυηση και ξεκουραστη εργασια στο PC.

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι σχεδον πολλοι εμπειροι χρηστες της insomnia αγοραζουν φθηνες LG & Samsung οθονες ενω στον ιδιο χρονο αγοραζουν επωνυμες πανακριβες motherboard, καρτες γραφικων, τροφοδοτικα και δεν σκεφτονται καθολου τα ματια τους.

Δημοσ.

Silent Arrow και εγω lg θα επειρνα λογω του οτι δεν ειχα πολλα χρηματα, αλλα αφου ειδα πολυ καλη τιμη τοτε (350) την Μ1900 την τσιμπησα και ομολογω πως εκανα τρομερη επιλογη.... Εχει κρυσταλλινη απεικονηση και ειναι ξεκουραστη με τα profiles - text - movie - κτλ Η αληθεια ειναι οτι και οι αλλες εταιριες βγαζουν καλες οθονες και ξεκουραστες... μονο και μονο που ειναι lcd και οχι crt ειναι πολυ ξεκουραστη...

τον ιδιο χρονο αγοραζουν επωνυμες πανακριβες motherboard, καρτες γραφικων, τροφοδοτικα και δεν σκεφτονται καθολου τα ματια τους

Συμφωνω εν μερη μαζι σου!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Η λεξη EIZO ειναι ισοδυναμο με ποιοτητα, εγγυηση και ξεκουραστη εργασια στο PC.

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι σχεδον πολλοι εμπειροι χρηστες της insomnia αγοραζουν φθηνες LG & Samsung οθονες ενω στον ιδιο χρονο αγοραζουν επωνυμες πανακριβες motherboard, καρτες γραφικων, τροφοδοτικα και δεν σκεφτονται καθολου τα ματια τους.

kala mono oti sygkrineis tis Samsung me tis LG 8a pesei fwtia na se kapsei...

h Samsung einai o megalyteros kataskeuasths LCD Monitor ston kosmo...(toulaxiston etsi exw diavasei)

ase pou ta PVA Panels ths einai apisteuta...(ok ta TN Panel eite LG eite Samsung eite Eizo gtp einai...)

Δημοσ.

.... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εδω μεσα ολοι πεφτετε με τα μουτρα πανω στις LG. Τωρα οτι η Samsung ειναι καλη εταιρια δεν διαφωνω αλλα γιατι τις οθονες της που ειναι 5 ευρω ακριβοτερες απο τις LG δεν τις προτιμουν εδω μεσα???? Γιατι?? Τσιγκουνευονται τα 5 ευρω???? Αν ειναι ετσι ολο το subforum πρεπει να καει που δεν προτιμα τις Samsung απο τις LG για 5 ευρω.

Οσο για τις EIZO, με το συμπαθειο, για να πετυχεις καποιον που να εχει χρειαζεσαι ψαροντουφεκο. Ειχα γραψει σε αλλο topic γιατι δεν τις προτιμουν αλλα απαντηση δεν πηρα. Τιποτα ειναι θεμα νοοτροπιας καθαρα, φτιαxνεις ενα καλο desktop μηχανημα και οτι περισεψει παει στην οθονη. Α και οχι 17αρα βεβαια, 19αρα κι ας ειναι φθηνοτερη απο καλη 17αρα. Μονο που τα ματια δεν εχουν ουτε RMA ουτε service.

• Super Moderators
Δημοσ.

Silent Arrow ta montela ths Samsung pou teleiwnoun se T (px 305T) h se P (px 971P) h to XL20 mono fthna den einai...(exoun ola PVA panel)

profanws ta alla montela pou einai me TN Panels einai fthna...

Δημοσ.
Τι λέτε; EIZO M1900 ή LG1932P;

Τις είδα στο mediamarkt σε τιμές 229? και 249? αντίστοιχα!! (η eizo περυσι είχε 400)

Αν τις βρήκες σ αυτές τις τιμές, τότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα EIZO.

Δημοσ.

Προσωπικα εχω παρει αποφαση οτι η επομενη μου οθονη θα ειναι eizo.Απ' οτι εχω δει η eizo δινει 5 εγγυηση. Συμφωνω με τα παραπανω παιδια που λενε οτι ενω δινουμε απειρα λεφτα στα pc τσιγκουνευομαστε καποια ευρω παραπανω για οθονη που ειναι στην ουσια το interface μας με τον υπολογιστη. Γιατι μη μου πει κανενας οτι πρωτα αλλαζει οθονη και μετα pc, κι εγω εχω μεινει με την περιεργια οτι eizo εχει προτιμηθει απο ελαχιστους, μας εχει τρελανει το μεγαλο contrast.(δε βγαζω τον εαυτο μου απ' εξω ουτε εγω εχω eizo αυτη τη στιγμη).

Δημοσ.

Παιδια ειναι λογικο, ο κοσμος δεν ξερει και αγοραζει οθονες "γρηγορες" και μεγαλο contrast και αν ειναι glossy(καθρευτης για ξυρισμα και ετσι! χαχαχα) οτι ειναι πολυ τυχερος.... Και στο τελος καταληγει η μεγαλη αντιθεση να του κανει ζημια οσο η CRT... Οχι οτι εγω ειμαι ειδικος αλλα εχω διαβασει καποια πραγματακια και ειμαι υποψιασμενος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...