Προς το περιεχόμενο

Altec Ξανα ;;; Μακρια !!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω jetpack 768 απο τον αυγουστο!κ 2 φορες εκανα ανανεωση (2+1 μήνες δωρο) απο ταχυτητα(εδω στην δραμα που μενω) παει πολυ καλα...το τελευταιο 3μηνο(24ωρες το 24ωρο το pc ανοιχτο τις 22 ωρες κατεβαζει με ταχυτητα πανω απο 70)αλλα παλιοτερα απο ταχυτητα...αστο καλυτερα!μαυτα που βλεπω πιο πανω... κανα μηνα πριν ληξει με βλεπω για αλλαγη πακετου!ευχαριστω για την ενημερωση των ψιλων γραμματων παιδια!!!!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εβαλα κι εγω αλτεκ για 3 μηνες και εχω ηδη κανει αιτηση απο τον 1ο μηνα για διακοπη και με πηραν τηλεφωνο και ειπαν οτι οντως θα διακοπει τοτε.λετε ν'αλλάξουν γνωμη;μια καλη λυση μπορει να ειναι ηχογραφηση συνομιλιας οπως κι εχω κανει.απο την αρχη το ειχα ρωτησει και μου ειπαν οτι ειναι 3μηνη και μετα αοριστου κλπ.αν θελουν τωρα ας μου πουν οτι ειναι 12μηνη...

Δημοσ.

Παιδια εδω και 3 ωρες εχω προβλημα με την adsl.Ενω ειμαι συνδεδεμενος κανονικα ανηγουν ελαχιστες σελιδες και με πολυ μεγαλη καθυστερηση.Εκανα ρεσταρτ το μοντεμ αλλα τπτ.Καλεσα στην αltec πριν κανενα 2ωρο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Τωρα τους ξανα περνω αλλα δεν σηκωνουν τηλ.Ξερει κανεις τι παιζει??θεσνικη ειμαι.

Δημοσ.
ontos makria apo altec. ebale enas sigenismou kai htan esxos geia petama kai eixai kala pragmata panw to mono pou to akoumpise i altec to ekane komatia.

Μισο, να πιασω το λεξικο.

Δημοσ.

Εγώ έχω altec εδώ από το 2006. Έχω χρησιμοποιήσει τα πακέτα jetpack και την προσφορά για τα toshiba, 12 μηνών.

Τα έχω ξαναπεί βέβαια σε άλλο post : Οι γραμμές τους είναι καλές, χωρίς προβλήματα.

Το help desk, ή call center, ή όπως αλλιώς λέγεται είναι για τα μπάζα. Η λέξη άσχετοι είναι πολύ μικρή για να δώσει το μέγεθος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο της Αλτεκ είναι πως δεν έχει κόφτη στις Νετκάρτες! Δηλαδή αν έχει κάποιος ενεργοποιημένη μόνο μια γραμμή adsl από τον ΟΤΕ, μπορεί να πάρει μια νετ κάρτα που λέει ότι είναι για συνδέσεις μέχρι 1mbit, αλλά στην πραγματικότητα οι ταχύτητες που θα πιάνει θα είναι όση και η ταχύτητα της γραμμής του (αν η γραμμή δηλαδή είναι 4mbit, με την νετ κάρτα θα σερφάρει στα 4! ).

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.23 Δεκεμβριου ενεργοποιηθηκε απο την altec η συνδεση μου adsl,ενα πακετο jetpack 768 για 3 μηνες (2+1 δωρο).Λιγο πριν τελιωσει το 3μηνο καλεσα στην altec.Με ενημέρωσαν οτι το πακετο εχει μετατραπει σε αοριστου και πως αν θελω να κανω διακοπη απο πακετου αοριστου (19 ? το μηνα) θα πρεπει να στειλω φαξ και φωτοτυπια της ταυτοτητας δυο μηνες πριν.19 απριλιου εστειλα φαξ και φωτοτυπια της ταυτοτητας.Καλεσα για επιβεβαιωση και μου ειπαν οτι εχουν παρει το φαξ και οτι η καταργηση θα γινει 30/07/2007.Στις 29/05 καλεσα την altec για καποιο τεχνικο προβλημα που ειχα(επεφτε η συνδεση) και αφου ειχα διαβασει το αρθρο για την αltec λεω ας κανω και μια επιβεβαιωση για το φαξ.Με ενημερωνει ο κ.Γιαννουλης (υπευθυνος της altec για αλλαγες συμβολαιου) οτι δεν εχουν λαβει καποιο φαξ και οτι η συνδεση δεν θα καταργηθει εφ οσον εχει εκδωθει και ο λογαριασμος του ιουνιου.Μου προτεινει να ξαναστειλω το φαξ.Ξαναπερνω μετα απο 5 λεπτα,βγαινει αλλος τηλεφωνητης,τον ρωταω αν εχουν παρει φαξ και μου λεει "ναι το εχουμε παρει".Του λεω πως πριν λιγο μου ειπε ο κ.Γιαννουλης οτι δεν εχουν παρει και μου λεει "ο κ.Γιαννουλης ξερει καλυτερα!!!"Τα περνω και αρχιζω να φωναζω και μου λεει μισο λεπτο να σας συνδεσω με καποιον αλλο.Το σηκωνει ενας Στελιος Πουμπας (καμια σχεση με τιμον κ πουμπα??) και μου λεει ε ενταξει αφου το εστειλες 19 απριλιου θα διακοπει...Με λιγα λογια δεν ηξερε τι του γινοταν μεχρι που μου λεει σε παρακαλω εγω ειμαι και μεγαλος ανθρωπος και μη με στεναχωρεις!!!Την επομενη μερα ξαναστελνω φαξ,περνω τηλ για επιβεβαιωση και μου λενε οτι το πηρανε και οτι η συνδεση θα καταργηθει στις 2/01/2007.Πως γινεται αυτο??Ο κΓιαννουλης μου ειπε οτι εχει εκδοθει ο λογαριασμος του ιουνιου...Οι συνδεσεις αοριστου δεν καταργουνται 2 μηνες μετα το φαξ??πως καταργειται τωρα μετα απο 2 μερες???Η συνδεση καταργηθηκε στις 2/07,εμεινα χωρις adsl και χωρις να μπορω να ολοκληρωσω την πτυχιακη μου και καποιες αλλες δουλιες και χωρις να μπορω να βαλω καποια συνδεση για εναμησι μηνα.Τον κ.Γιαννουλη ακομα τον ψαχνω...

Δημοσ.

Παραπέρα , αρχιζοντας να γίνομαι κακοπιστος , εψαξα την υπόθεση λίγο περισσότερο

1) Τη συνδρομή την χρεώνουν 17,90 ευρώ +ΦΠΑ και το AΡΥΣ 15,90 +ΦΠΑ

Μα έλα που στο site τους γραφουν οτι η συνδρομή αορίστου είναι 10,98 τελική με ΦΠΑ !!!!! (το AΡΥΣ χρεωνεται σωστα) http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=49

2) Ο ενας χρόνος έληξε στις 15/5 . Οι κυριοι ομως βάλαν την νεα χρέωση από την 1η Μαιου

Ηδη εχω διαμαρτυρηθει και περιμένω απάντηση .

Η συνέχεια λοιπον ...

Μετα από πολυημερη και πολυωρη ταλαιπωρία με το cs της Altec , τηλέφωνα , φαξ και mail και αφού ή δεν απαντούσαν ή ελεγαν οτι απιθανη δικαιολογία τους κατέβαινε , στο τέλος του μαιου πήγα στη τράπεζα και πλήρωσα το σωστό ποσό (και γιατί δεν θέλω να φεσώνω , αλλά και για να είμαι καλυμενος)

Στη συνεχεια με mail και fax τους ενημέρωσα για τη πληρωμή και απαίτησα αναλυτικό λογαριασμό , ενημερώνοντας οτι αν δεν εχω αμεση και σαφή απάντηση θα καταφύγω στην EETT.

Φυσικά αναλύτική απάντηση δεν πηρα , αλλα την επομενη ημέρα με ενημέρωσαν οτι μετα από επαναυπολογισμό αναγνωρίζαν οτι οφειλα μόνο το ποσό που ήδη είχα πληρώσει και συνεπως δεν οφείλω τιποτα.

Συγγνωμη για τη ταλαιπωρία μου , σιγά και μη ζητησαν

Ολα τα σχετικά (αλληλογραφία , αποδειξεις) τα φυλαξα προσεκτικά , γιατί τόσο ανίκανοι που είναι δεν ξερω τι εκπληξη με περιμένει

Απο 1/6 ενεργοποιηθηκε η διακοπή και ετσι τελος για μενα η Altec

Δημοσ.

milame den paizontai oi anthrwpoi.. stelnw prin 13 meres mia aitisi gia energopioisi sto noumero pou mou exoun dwsei apo to 13813 (tmima eksipiretisis ).. perimenw , perimenw kai tipota.. pairnw tilefwno simera rwtaw gia tin aitisi kai ti mou len?? a!! oxi se afto to noumero.. se ena allo.. einai na min trelenesai?? kai den eidopoioun oti tin esteiles lathos.. atimoi...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Η συνέχεια λοιπον ...

Μετα από πολυημερη και πολυωρη ταλαιπωρία με το cs της Altec , τηλέφωνα , φαξ και mail και αφού ή δεν απαντούσαν ή ελεγαν οτι απιθανη δικαιολογία τους κατέβαινε , στο τέλος του μαιου πήγα στη τράπεζα και πλήρωσα το σωστό ποσό (και γιατί δεν θέλω να φεσώνω , αλλά και για να είμαι καλυμενος)

Στη συνεχεια με mail και fax τους ενημέρωσα για τη πληρωμή και απαίτησα αναλυτικό λογαριασμό , ενημερώνοντας οτι αν δεν εχω αμεση και σαφή απάντηση θα καταφύγω στην EETT.

Φυσικά αναλύτική απάντηση δεν πηρα , αλλα την επομενη ημέρα με ενημέρωσαν οτι μετα από επαναυπολογισμό αναγνωρίζαν οτι οφειλα μόνο το ποσό που ήδη είχα πληρώσει και συνεπως δεν οφείλω τιποτα.

Συγγνωμη για τη ταλαιπωρία μου , σιγά και μη ζητησαν

Ολα τα σχετικά (αλληλογραφία , αποδειξεις) τα φυλαξα προσεκτικά , γιατί τόσο ανίκανοι που είναι δεν ξερω τι εκπληξη με περιμένει

Απο 1/6 ενεργοποιηθηκε η διακοπή και ετσι τελος για μενα η Altec

Τωρα ισως σκεφτείτε "τι το ξεθαβεις μετά από 2,5 μήνες" ;

Αλλά δεν το ξεθάβω εγώ , το ξεθαψε η Altec!

Τηλέφωνο στο κινητό μου σήμερα οτι εχω ανεξόφλητο υπόλοιπο ...

Ημουν και πνιγμένος στη δουλεια και τα ακουσε κανονικά η ερμη που τηλεφώνησε (της ζητησα συγγνώμη βεβαια και διευκρίνησα οτι το ξεχεστηριο ήταν για την Altec και οχι για την ιδια που δεν μου εφταιγε σε τίποτα)

Οταν της ειπα οτι εχω στα χερια μου , ολη την αλληλογραφία και τα εγγραφα που αναγνωρίζουν οτι δε χρωστάω τιποτα , μου ζήτησε να τα στείλω με fax.

Εξήγησα οτι δεν είμαι υπάλληλος τους , οτι δεν προκειται να στειλω τίποτα και να την βρουν στα αρχεία τους.

Και αν δε τη βρουν, επειδή δεν είμαι κακος, αν θελουν ας ερθουν σπίτι μου και ευχαριστως να τους τα δείξω.

ΥΓ. Καλα ξεμπερδεματα για οποιον μπλεξει με αυτη τη παράγκα

Δημοσ.

Έκανα και γω αίτηση διακοπής, πλήρωσα όλους τους λογαριασμούς και μετά από λίγες μέρες με πήραν τηλέφωνο για να ρωτήσουν αν πλήρωσα.

Την πρώτη φορά τους βεβαίωσα οτι πλήρωσα.

Τη δεύτερη φορά τους βεβαίωσα οτι πλήρωσα και τους είπα να τα βούνε με τους ερασιτέχνες συνεργάτες τους στη microland.

Την τρίτη φορά τους το έκλεισα κατά λάθος

Την τέταρτη μου ζήτησαν να τους στείλω με fax την απόδειξη!!!

Τους εξήγησα οτι δεν είναι δυνατόν να με παίρνουν κάθε μέσα τηλέφωνο, πόσο μάλλον όταν είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου (δεν μπήκαν καν στον κόπο να ψάξουν διεξοδικά).

Την τελευταία φορά που πήραν για να στείλω fax, η κοπελιά άκουσε τα παρακάτω:

"Αν σκοντάψω πάνω σε ένα fax και έχω μαζί μου το χαρτί της απόδειξης και 3 λεπτά ελεύθερο χρόνο, ίσως και να το στείλω"

Από τότε δε με ξαναενόχλησαν. Βρήκαν φαίνεται επιτέλους την απόδειξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...