Προς το περιεχόμενο

Altec Ξανα ;;; Μακρια !!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia ego pira ena laptop k eixe mesa ena paketo sindesis 12 minon adsl stin altec "ola pliromena".Gia na to energopiiso mou eipan oti theloun proforika kapia stoixeia..to thema einai meta to telos ton 12minon ti pezete..(pos tha vgaloun lefta aytoi...)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλα και εγω πηρα τηλεφωνο και τους ρωτησα τι γινεται οταν τελειωσει ο χρονος και μου ειπαν οτι θα συνεχισω κανονικα με 19.90 το μηνα και οχι αοριστου.Αυριο βεβαια θα το τσεκαρω παλι γιατι μαλλον η υπαλληλος δεν μου τα ειπε καλα......αλλα αν ηθελα να διαβαζω τα ψιλα γραμματα με το μικροσκοπιο θα εβγαζα καμμια πιστωτικη καρτα οχι πακετο ιντερνετ.Αυτο για οσους λενε γιατι δεν διαβασε το συμβολαιο....δεν το διαβασε γιατι προφανως εμπιστευτηκε καποιο πωλητη στη ειδικη γραμμη εξυπηρετησης η γιατι διαβασε τη προσφορα στο σαιτ....ε ναι λοιπον ειναι μλκ αν παιζεται κατι τετοιο με το τελος του πακετου και αν προκειτε να διαβασουμε ολο το συμβολαιο με παρουσια δικηγορου ας ονομαστει η εταιρεια σε ALTEC BANK

+1 ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΣΤΟς

Δημοσ.

Δε καταλαβα ποτε το θεμα εγινε, Kratistos vs The Angry Mob.

Το ζητημα ειναι να δουμε τι γινεται.

Παντως μικρα γραμματα εχει παντου πλεον, δε νομιζω να τα υιοθετησε η Αλτεκ ως τακτικη.

Δημοσ.

Το εχουν παθει κι αλλοι αυτο. Το θεμα ειναι οτι στο site γραφει οτι μετα το τριμηνο πληρωνεις 19,90 και καλα προσφορα. Ομως πουθενα δε λεει οτι η προσφορα ειναι μεχρι το χρονο και μετα το χρονο δε συνεχιζει με 19,9 αλλα με 40. Επισης δεν εχω δει πουθενα τιμοκαταλαογο της εταιριας για μετα το χρονο. Συνεπως πρεπει να παθεις για να μαθεις. Κανονες Ελληνικης αγορας....

Εγω απ' οταν την επαθα με τη vivodi ορκιστηκα να αγοραζω πακετα και να τα κοβω μολις τελειωνουν, να μην αφηνω δηλαδη ποτε να μου ρθει λογαρισμος, γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να ξερεις απο πριν ποσο θα ειναι (στην Ελλαδα). Αν καποια στιγμη αποφασισω να μην συνεχισω τη διαδικασια κοψε-συνδεσε θα παω σε connex που κακα τα ψεματα ειναι πιο ακριβο αλλα πολυ πιο σιγουρο απο αποψη χρεωσεων και απο αποψη εξυπηρετησης (τουλαχιστον ο ΟΤΕ στην περιοχη μου).

Δημοσ.

Πόσες φορές θα πω οτι όταν έκανα την σύνδεση ΔΕΝ μου είπαν οτι αυτό θα είναι για ένα χρόνο ;;; Πόσες φορές θα πω οτι μίλησα με την ALTEC και τους ρώτησα «παιδιά είναι 20 ευρώ αορίστου χρόνου τώρα που τελείωσε το τρίμηνο ;;» και μου απάντησαν «μάλιστα κύριε» και αυτό έγινε ις διπλούν .......

Δημοσ.

Με την συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζομαι από το 2004, και μπορώ να σας πω ότι είναι από τις καλύτερες. Τουλάχιστο για το μέρος που είμαι εγώ έτσι; Τώρα τέτοια ίσως να συμβαίνουν και με όλες τις εταιρείες. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν είχα τέτοια εμπειρία.

Δημοσ.

Το ειπα και πριν , για το συγκεριμμενο δεν θεωρώ οτι υπάρχει καποια απάτη.

Αλλα κουτοπονηρία σαφώς υπάρχει.

Το ίδιο το συμβόλαιο δεν λεει τιποτα απολύτως για 9 ή 12 μήνες αλλα παραπέμπει στον ισχύοντα τιμοκατάλογο.

Δεν ειμαι υποχρεωμένος να εχω ήδη internet, για να δω τι θα πληρώνω αν πάρω internet απο τους κυρίους , και οταν το καταστημα-συνεργατης τους με διαβεβαιώνει .... δεν μπορούν να τα ριχνουν μετα σε αυτούς αλλά να πληρώνω εγώ

Η αοριστία στη χρεωση (ενα απο τα σημαντικότερα στοιχεια) συνιστά κουτοπονηρια

Και εστω οτι μεχρι εδω ας προσεχα

Παραπέρα , αρχιζοντας να γίνομαι κακοπιστος , εψαξα την υπόθεση λίγο περισσότερο

1) Τη συνδρομή την χρεώνουν 17,90 ευρώ +ΦΠΑ και το AΡΥΣ 15,90 +ΦΠΑ

Μα έλα που στο site τους γραφουν οτι η συνδρομή αορίστου είναι 10,98 τελική με ΦΠΑ !!!!! (το AΡΥΣ χρεωνεται σωστα) http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=49

2) Ο ενας χρόνος έληξε στις 15/5 . Οι κυριοι ομως βάλαν την νεα χρέωση από την 1η Μαιου

Ηδη εχω διαμαρτυρηθει και περιμένω απάντηση .

Θελω να ελπίζω οτι είναι (απαράδεκτα) ανοργάνωτοι και οι χρεωσεις οφείλονται σε λάθος αλλά φυσικα δεν παυω να υποψιαζομαι οτι συμβαίνει κατι χειρότερο ...

ΥΓ Φίλε Freakster αν θελεις μπορει να αναφερεις ποσο σου ερχεται η συνδρομή ?

Δημοσ.

εγω παντως λιγο πριν τη ληξη του πακετου ξαναπαραγειλα το jetpack 768(το ιδιο για να μην κοπει η συνδεση-οχι καποιο μεγαλυτερο για να μην δεσμευτω μεγαλο χρονικο διαστημα) και τελος με αυτες τις @@..αοριστου κλπ..και σε αναμονη παντα για τα ιδιοκτητα και ολεσ τις αλλεσ κοσμοιστορικες αλλαγες που θα γινουν..ειδικα στην επαρχια:PP

Δημοσ.

π τα εχεις δει αυτα ,οταν τελειωνει ενα πακετο να συνεχιζεις να πληρωνεις σαν αοριστου χρονου με την ιδια τιμη π ειχες οταν πειρες το πακέτο?

κ εννοειται δεν σε υποχρεωνει μετα το περας χρονου αφου μπεις σε αοριστου να δικοψεις οποτε θες.

Δημοσ.
π τα εχεις δει αυτα ,οταν τελειωνει ενα πακετο να συνεχιζεις να πληρωνεις σαν αοριστου χρονου με την ιδια τιμη π ειχες οταν πειρες το πακέτο?

κ εννοειται δεν σε υποχρεωνει μετα το περας χρονου αφου μπεις σε αοριστου να δικοψεις οποτε θες.

θες να σου πω που τα ειδαμε...μου το ειπες υπαλληλος απο το τηλ...και μαλιστα οταν της ειπα οτι καποιος γνωστος μου επαθε το εξης κλπ κλπ περιγραφοντας τα γραφομενα του κρατιστος..μου ειπε καποιο λαθος εγινε σιγουρα..μετα συνεχιζεις με την ιδια χρεωση

2η υπαλληλος μου ειπε οτι συνεχιζεις με αοριστου και οταν τι ρωτισα ποσο ακριβως θα πληρωνω ΣΥΝΟΛΙΚΑ για αοριστου μου ειπε 10 + κατι ευρω

3ος υπαλληλος ανδρας...μου ξεκαθαρισε οτι θα πληρωνω 40 ε:PP

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :μην εμπιστευεσαι ποτε γυναικα.... χαχαχ

παντως ειναι ολοι ευγενεστατοι ..αυτο οφειλω να το πω

• Moderators
Δημοσ.

Ναι και της Vivodi μετα τη ληξη του κουτιου γινεται ΑΟΡΙΣΤΟΥ με τη χρεωση που υπαρχει στο τιμοκαταλογο.

Παω, βλεπω 22€, λεω οκ (για 1024 μιλαμε ε).

Μου ερχεται ο λογαριασμος... 77€!

Εκει μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!

Επι τοπου την ιδια στιγμη αιτηση διακοπης και ξου μακρυα απο μας!!

Ηταν οχι 22 αλλα 38+ το παγιο της γραμμης + την εκμισθωση εξοπλισμου του κουτιου!

Και το ειχα διευκρινησει αυτο και με email, και τηλεφωνικως.

ΟΛΟΙ θελουν να στα παιρνουν, δεν υπαρχει αμφιβολια!

Θα κανω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 2ετές και τελος οι μα......!

Αντε μπραβο γιατι μου ξαναανεβηκα τωρα που τα εγραψα!

Δημοσ.

Εμένα σε jetpack 1024 για 6 μήνες που είχα τον πρώτο μήνα που μπήκε αορίστου χρόνου πλήρωσα γύρω στα 25 ευρώ και μετά έκανα άνετα διακοπή με ένα fax μώλις τέλειωσε ο μήνας έγινε και η διακοπή.

Δημοσ.
Ναι και της Vivodi μετα τη ληξη του κουτιου γινεται ΑΟΡΙΣΤΟΥ με τη χρεωση που υπαρχει στο τιμοκαταλογο.

Παω, βλεπω 22?, λεω οκ (για 1024 μιλαμε ε).

Μου ερχεται ο λογαριασμος... 77?!

Εκει μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!

Επι τοπου την ιδια στιγμη αιτηση διακοπης και ξου μακρυα απο μας!!

Ηταν οχι 22 αλλα 38+ το παγιο της γραμμης + την εκμισθωση εξοπλισμου του κουτιου!

Και το ειχα διευκρινησει αυτο και με email, και τηλεφωνικως.

ΟΛΟΙ θελουν να στα παιρνουν, δεν υπαρχει αμφιβολια!

Θα κανω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 2ετές και τελος οι μα......!

Αντε μπραβο γιατι μου ξαναανεβηκα τωρα που τα εγραψα!

Sorry για την παρεμβολή,αλλά θέλω να διευκρινίσω κάτι πάνω σ' αυτό που λές για τη Vivo.Σημειωτέον,δεν έχω σχέση μ΄αυτή την εταιρεία,παρά μόνο πελατειακή,δηλ είμαι πελάτης της.

Λες ότι μετά το πέρας του κύβου γίνεται αόριστη με 77γιούργια.Τι σε εμποδίζει να αγοράσεις κανα εξάμηνο προπληρωμένο με τα ίδια λεφτά (και χρόνο) με τον κύβο;Τι είναι αυτό που λες για 38+πάγιο γραμμής+εκμίσθωση εξοπλισμού;καινούργιος όρος,βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού που έχεις υπογράψει εσύ με την Vivo;

Είμαι στη Vivo καμια τριετία,πρώτα με 254 και μετά με προπληρωμένο σε 2άρα γραμμή,μιας και μας αναβάθμισαν τότενες με το ζόρι,γιατί φάγανε καλόχερο απ' την ΕΟΚ και μιας και δεν μπορούσαν να μας γυρίσουν χρήματα πίσω,μας δώσανε διπλή ταχύτητα.Αναβαθμίστηκα λοιπόν με προπληρωμένο και ένα μήνα πριν λήξει αγόρασα απ' τα γραφεία τους έναν κύβο,αφού τους ρώτησα αν θα συνεχίσει απ' ευθείας και δεν θα έχω κόψιμο+επανασύνδεση.Με διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσει (μεσολάβησαν και διακοπές καλοκαιριού) και πράγματι,έκτοτε όλες μου οι ανανεώσεις είναι με κύβο σε δυάρα,δηλ με 20 γιούργια το μήνα+ τον τρισκατάρατο (μεριζόμενη),που έτσι κι αλλοιώς πληρώνω.Δεν φεύγω ακόμη απ' αυτόν (ΠΟΤΕΕΕΕΕ δεν θα μπω σ' αλλο σώώώώμαααα),γιατί ακούγονται πολλά για τις μετανοημένες Μαγδαληνές,που ξαναγυρνάνε στην αγκάλη του...

Μου μένουνε και κάμποσα modemάκια+καλώδια+κουτιά,σκέφτηκα να βάλω αγγελία να τα σμπρώξω,αλλά το θεωρώ ξεφτίλα και θα φύγουνε "έτσι",από δω και κει.

Για όλα αυτά που λέω,απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πάει κάποιος εκεί και να συζητήσει "ενώπιος-ενωπίω",έτσι έχω κάνει ως τώρα,ακόμη και για τις μικροβλάβες που "τρώμε" κατά καιρούς απ' τον τρισκατάρατο.Μέχρι να γυρίσω σπίτι μου (μετά από επιτόπια γκρίνια για βλάβες),με έχουν πάρει τηλ στο κινητό αυτοί και σε λιγώτερο από μία μέρα έχει αποκατασταθεί.Άσε που έχουν βάλει και τον τρισκατάρατο στο γκεζί,και με παίρνουν και από κει.Ναι,ο ΟΤΕς βάζει υπαλλήλους του και με ρωτάνε τηλεφωνικά αν έχει αποκατασταθεί η βλάβη του ιντερνέ μου,άσχετα αν πλερώνω Vivo.

Μέχρι τώρα είμαι πάνω από 195+ και έχω δει και στιγμιαία 232άρια.Μιά φορά μάλιστα έτριψα τα μάτια μου και κοίταγα στραβά το κρύο τσάϊ μου,γιατί για 1 sec είδα 360kb/sec.

Βέβαια,με κάποια δόση ντροπής (ομολογουμένως) εκ μέρους τους,με βάλανε και υπέγραψα ξεχωριστό χαρτί που έλεγε ότι θα παραμείνω σ' αυτούς για συμπλήρωση διαστήματος ενός έτους (1)μ,αλλά αφού αναβαθμίζομαι με κύβο κάθε φορά,ποσώς με ενδιαφέρει.

Λέτε να μαζέψουν τα περισσευούμενα εφτάμηνα (ως γνωστός ο κύβος είναι τρίμηνος+2δώρο) και να μου τα μοστράρουν μια ωραία πρωία;Θα χαρώ πολύ να δω εκ του σύνεγκυς μιά τέτοια ξήγα...

Btw,απλός λαουτζίκος είμαι,δεν έχω άκρες πουθενά,ούτε μπορώ να πάρω τηλ και να στείλω κάποιον στο Διδυμότειχο (χωρίς Blues,plz).

Και τώρα που τα είπα αυτά,μήπως ξέρει κανένας κάποιον μέσα στη Vivo,να μου δώσει κανα μήνα παραπάνω;

lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...