Προς το περιεχόμενο

Altec Ξανα ;;; Μακρια !!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά είπα και εγώ να ανεβάσω ένα θεματάκι και να σας πω το πρόβλημά μου όσο και να προφυλάξω κάποιους «μελλοντικούς» πελάτες αυτής της εταιρείας.Πριν έναν χρόνο περίπου είχα αγοράσει το altec jetpack 384 με 40 ευρώ 2+1 μήνες δώρο και κατόπιν γινόταν ΑΟΡΙΣΤΟΥ χρόνου με 20 ευρώ τον μήνα.Με 768 πια προχθές μου έρχετε λογαριασμός 40 ευρώ αντί για τα συνηθισμένα 20 και παίρνω τηλέφωνο ώστε να μάθω τι συμβαίνει..Η απάντηση ήταν πως η προσφορά ίσχυε για ένα έτος και τώρα θα πρέπει να πληρώνω 40 ευρώ για 768 !!!!!:evil: :evil: :evil: :evil: Όταν ρώτησα γιατί δεν είχα ενημερωθεί εξαρχής οτι ήταν για ένα χρόνο και όχι ΑΟΡΙΣΤΟΥ όπως έλεγαν η απάντηση ήταν οτι φταίει το κατάστημα που πήρα το πακέτο που δεν με ενημέρωσε και όταν τους είπα πως είχα μιλήσει με την εταιρεία και παλιότερα και τους είχα ρωτήσει αν θα είναι 20 ευρώ κάθε μήνα και μου είχαν απαντήσει καταφατικά,η απάντηση ήταν οτι....έπρεπε...να μου το πουν....Οπότε παιδιά μακριά από τους αλήτες μην πάθετε οτι έπαθα κ εγώ.ΑΟΡΙΣΤΟΣ χρόνος = 1 χρόνος για την ALTEC.... ΑΝΤΕ ΡΕ Μ@ΛΑΚΕΣ....

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε μαγλα εγω θα παρω την βδομαδα το jetpack 1Mb.. ειναι 2+3 μηνες στα 69 ευρω.. λες να παθω τιποτα?? να μου παιξουν καμια π..α??

Δημοσ.

ox ox και εγω το ιδιο πακετο εχω.....για να παρω κανα τηλεφωνο να δω τι θα μου πουν...

κρατιστος τι θα κανεις ,,θα τη κοψεις τη συνδεση ? δεν θυμαμαι τι ελεγε το συμβολαιο...μετα απο ποσο καιρο μπορουμε να την κοψουμε ? αφου θα παω κατα forthnet μερια με το ιδιοκτητο..μηπως να παω μια ωρα νωριτερα?:PP

Δημοσ.

Παιδιά στη σελίδα τους το λέει ξεκάθαρα.

Πληρώνεις 40 ευρω για 2+1 μήνες 768 και τους υπόλοιπους 9 άμα θες συνεχίζεις με 19.90 το μήνα.Όταν περάσουν με το καλό κι αυτοί οι 9 μήνες τότε γυρνάς σε αορίστου οπότε φροντίζεις να κάνεις διακοπή απο πριν.

Στην περίπτωση του 1Mbit πληρώνεις 60 ευρώ για 5 μήνες και τους υπόλοιπους 7 απο 29.90 (υποχρεωτική παραμονή στην υπηρεσία 12 μήνες αντίθετα με το 768 που είναι 3 μήνες).

Και στις 2 περιπτώσεις έχεις προνομιακές τιμές μόνο για 12 μήνες.13ος μήνας και μετά σημαίνει ότι πληρώνεις αορίστου εκτός κι αν κάνεις διακοπή και πάρεις νέο προπληρωμένο πακέτο.

Δημοσ.
ox ox και εγω το ιδιο πακετο εχω.....για να παρω κανα τηλεφωνο να δω τι θα μου πουν...

κρατιστος τι θα κανεις ,,θα τη κοψεις τη συνδεση ? δεν θυμαμαι τι ελεγε το συμβολαιο...μετα απο ποσο καιρο μπορουμε να την κοψουμε ? αφου θα παω κατα forthnet μερια με το ιδιοκτητο..μηπως να παω μια ωρα νωριτερα?:PP

εννοείται..δευτέρα στέλνω αίτηση στη forthnet για 2play...

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά είπα και εγώ να ανεβάσω ένα θεματάκι και να σας πω το πρόβλημά μου όσο και να προφυλάξω κάποιους «μελλοντικούς» πελάτες αυτής της εταιρείας.Πριν έναν χρόνο περίπου είχα αγοράσει το altec jetpack 384 με 40 ευρώ 2+1 μήνες δώρο και κατόπιν γινόταν ΑΟΡΙΣΤΟΥ χρόνου με 20 ευρώ τον μήνα.Με 768 πια προχθές μου έρχετε λογαριασμός 40 ευρώ αντί για τα συνηθισμένα 20 και παίρνω τηλέφωνο ώστε να μάθω τι συμβαίνει..Η απάντηση ήταν πως η προσφορά ίσχυε για ένα έτος και τώρα θα πρέπει να πληρώνω 40 ευρώ για 768 !!!!!:evil: :evil: :evil: :evil: Όταν ρώτησα γιατί δεν είχα ενημερωθεί εξαρχής οτι ήταν για ένα χρόνο και όχι ΑΟΡΙΣΤΟΥ όπως έλεγαν η απάντηση ήταν οτι φταίει το κατάστημα που πήρα το πακέτο που δεν με ενημέρωσε και όταν τους είπα πως είχα μιλήσει με την εταιρεία και παλιότερα και τους είχα ρωτήσει αν θα είναι 20 ευρώ κάθε μήνα και μου είχαν απαντήσει καταφατικά,η απάντηση ήταν οτι....έπρεπε...να μου το πουν....Οπότε παιδιά μακριά από τους αλήτες μην πάθετε οτι έπαθα κ εγώ.ΑΟΡΙΣΤΟΣ χρόνος = 1 χρόνος για την ALTEC.... ΑΝΤΕ ΡΕ Μ@ΛΑΚΕΣ....

Τωρα γιατι και εγω που εχω Αλτεκ (και ως τωρα κανενα απολυτως προβλημα), καθησα και διαβασα τι ελεγε το συμβολαιο μου και ηταν σαφες και ηξερα οτι με γυρνανε στο τελος του πακετου σε αοριστου χρονου συνδεση με τις εκαστοτε τιμες, ειναι μια απορια που μου δημιουργηθηκε. καθικια, σκουληκια κ.τ.λ. που δε το εγραψαν με μεγαλα γραμματα;

Στη τελικη τι σε εμποδιζει να διακοψεις;

Δημοσ.

Δεν είπα στο τέλος του πακέτου (δηλ μετά το τρίμηνο) αλλά μετά από ένα χρόνο.Και τους όρους τους οποίους ξαναδιάβασα έπειτα από τον τελευταίο λογαριασμό πουθενά δεν αναφέρει 12 μήνες διάρκεια της προσφοράς......

Δημοσ.

Aλλαξε το συμβολαιο;

Οταν συμπληρωνα τις αιτησεις θυμαμαι οτι ειχα σταθει σε αυτον τον ορο οτι γυρναει σε αοριστου μολις τελειωσει το πακετο. Εμενα ηταν τεσσερις μηνες (3+1) και αμεσως μετα εγινε αοριστου χρονου.

Τωρα αν εσενα κρατησε ενα χρονο ή το εχουν αλλαξει, ή απλα ήσουν τυχερος :P

Δημοσ.

μεγάλε μάλλον δεν πρόσεχες τι υπέγραφες

και άλλο τι γράφει το συμβόλαιο και η προσφορά

και άλλο η εντύπωση που έχεις στο μυαλό σου

Δημοσ.

να αυτο που λεω να παρω..

Σε τροχιά με το πραγματικά γρήγορο Internet!!!

Με το Jetpack Megabit μπαίνετε σε τροχιά με το πραγματικά γρήγορο Internet και αποκτάτε μόνιμη σύνδεση χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση και δώρο USB modem ή επιλογή εξοπλισμού, με Δωροεπιταγή αξίας 20? με μια μόνο κίνηση! Ισχύει μόνο για νέες συνδρομές, και παρέχεται η δυνατότητα υπηρεσίας Viewpoint με 44,99 ανά μήνα για τους υπόλοιπους 9 μήνες.

http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&itm=6096&ct=68

εμενα δεν μου φαινεται πολυ πονηρο... τι λετε?

Δημοσ.

Re seis diavazete kala tous orous tou sinvoleou prin ypograpsete h oxi?

An nomizeis oti adikise kai den ysxeii afto pou sou lene pane se dikigoro kai trextous.

Alla anfivalo na sinveni afto.

Olokliri eteria apo monitis den se anevazei to poso pou plirones meta apo kapio diastima.

Ara kati trexei me to sinvoleo.

Ektos an se theoroune malaka kai theloune na rixoun adia gia na piasoune gemati.

Etsi kai esy kane tis aparetites energeies oste na tous tin fereis.

Δημοσ.

Το ιδιο πακέτο εχω , και εγώ δεν εδωσα μεγάλη σημασία στο τι γίνεται μετά από τον ένα χρόνο (τελειώνει αυτό το μήνα) . Χωρις μεγάλα λόγια λοιπόν και φιλικότατα πήρα τηλέφωνο και οταν μου επιβεβαίωσαν οτι μειωμένη τιμή "τελος" έκανα διακοπή

Ψυχραιμία λοιπον. Και αν μείνω λίγες μερες μεχρι τη νεα συνδεση χωρίς Internet , ευκαιρία για κανενα ταβλάκι - καμμια πρεφα και παει λεγοντας ...

ΥΓ Ισως παλι με Altec , θα φανει και η χαζομάρα της τακτικής αλλαγής χρεωσης , αφου θα ξαναφεσωθούν τελη ενεργοποιησης απο τον ΟΤΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...