Προς το περιεχόμενο

Laptop gia sygkekrimenes apaitiseis...

Thakyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eksetazw tin periptwsi na parw ena laptop me tin epidotisi twn 500eurw,alla den to exw kai idiaiteri anagki.Apo xrimata tha mporousa na dwsw apo elaxista ws kai alla 800.

1.Den eixa pote laptop kai tha me endiefere panw apo ola na einai ATHORYVO...(ti akrivws xaraktiristika prepei na prosexw oson afora auto?).

2.Den proorizetai gia gaming (ektos apo to pro-evolution...)

Thelw omws na sikwnei aksiwprepws programmata opws photoshop,premier pro kai alla antistoixa.

kai epeidi to aksioprepes einai sxetiko...mexri twra ta programmata auta ta paleuw me to eksis desktop:

(AMD Athlon 64 processor 3000+ 2000MHz, 1gb ram, NVidiaGeForce FX 5700)

Vasiki xrisi einai office,serfarisma kai ateleiwto downloading.

3.To desktop to exw se xrisi 24/7. Tha mporouse na ginei kati tetoio me ena laptop i den endeiknytai kati tetoio?

4.To desktop to exw exw parei to 2004 kai ws twra me kalyptei mia xara. Se ti times prepei na kinithw gia na exw antistoixi diarkeia zwis sto laptop?

Euxaristw gia tin opoia apopsi-protasi.

Δημοσ.

α. Για να σε καλύψει ένα laptop 3 χρόνια άνετα με τις απαιτήσεις που θέλεις θα έλεγα ότι πρέπει να ξοδέψεις ένα ποσό της τάξης των 1500 ευρώ.

β. Για Photoshop, Premier κλπ Adobe-ικά το 1GB μνήμης είναι απλά επαρκές, τα 2GB σαφώς προτιμότερα.

γ. Αν με τη 24/7 χρήση εννοείς απλά σκληρή χρήση, οποιοδήποτε laptop λίγο-πολύ μπορει να ανταπεξέλθει. Αν όμως μιλάς για πραγματικά 24/7 χρήση τότε απλά θα σου πω ότι τα laptop δεν έχουν σχεδιαστεί για τέτοια δουλειά.

Δημοσ.
α. Για να σε καλύψει ένα laptop 3 χρόνια άνετα με τις απαιτήσεις που θέλεις θα έλεγα ότι πρέπει να ξοδέψεις ένα ποσό της τάξης των 1500 ευρώ.

β. Για Photoshop, Premier κλπ Adobe-ικά το 1GB μνήμης είναι απλά επαρκές, τα 2GB σαφώς προτιμότερα.

γ. Αν με τη 24/7 χρήση εννοείς απλά σκληρή χρήση, οποιοδήποτε laptop λίγο-πολύ μπορει να ανταπεξέλθει. Αν όμως μιλάς για πραγματικά 24/7 χρήση τότε απλά θα σου πω ότι τα laptop δεν έχουν σχεδιαστεί για τέτοια δουλειά.

Για όνομα του θεού. και των 500? να πάρει και να ξοδέψει άλλα 50-100 ? για επέκταση εγγύησης μια χαρά την βγάζει την 3ετία. δηλ αν σκάσει 1500 δεν υπάρχει περίπτωση σε 15 μήνες να πάθει ζημιά? Το πιο ακριβό δεν είναι πάντα και η καλύτερη επιλογή. Το παν είναι κάτι να καλύπτει τις ανάγκες σου... μη λέμε ότι μας κατέβει εδώ μέσα...

αν θες να το δουλεύεις σαν σταθερό βγάλε την μπαταρία από πάνω.... παντός δεν έχουν την αντοχή των σταθερών στην πολύωρη εργασία...

εγώ δούλεyα έτσι όπως λες τον δικό μου και στα 2 χρόνια μου έκαψε το inverter της TFT

Δημοσ.
Για όνομα του θεού. και των 500? να πάρει και να ξοδέψει άλλα 50-100 ? για επέκταση εγγύησης μια χαρά την βγάζει την 3ετία. δηλ αν σκάσει 1500 δεν υπάρχει περίπτωση σε 15 μήνες να πάθει ζημιά? Το πιο ακριβό δεν είναι πάντα και η καλύτερη επιλογή. Το παν είναι κάτι να καλύπτει τις ανάγκες σου... μη λέμε ότι μας κατέβει εδώ μέσα...

αν θες να το δουλεύεις σαν σταθερό βγάλε την μπαταρία από πάνω.... παντός δεν έχουν την αντοχή των σταθερών στην πολύωρη εργασία...

εγώ δούλεyα έτσι όπως λες τον δικό μου και στα 2 χρόνια μου έκαψε το inverter της TFT

Διάβασε ξανά τις απαιτήσεις του σε παρακαλώ. ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Διάβασε ξανά τις απαιτήσεις του σε παρακαλώ. ;)

σωστοςςςςςςςς:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...