Luxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ξαφνικα ανοιγω τον υπολογιστη και μετα απο πεντε λεπτα μου, παω να ανοιξω τον firefox και λεει οτι δεν εχω τα απαραιτητα δικαιωματα. Μετα βλεπω οτι ολα τα background προγραμματα εκλεισαν και δεν μπορουσα να τα ανοιξω. Επισης δεν μπορουσα να ανοιξω βιντεο,φωτογραφιες και γενικα οτιδηποτε υπηρχε στον υπολογιστη. Ουτε το Ctrl+alt+del δουλευε. Παω να κανω switch user και μου ελεγε οτι το pc εχει κλειδωθει και να βαλω τον κωδικο. Μετα απο 2 επανακινησεις εφτιξε. Τι μπορει να το προκαλεσε αυτο και πως θα μπορουσα να το φτιαξω;
tolis_01 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Κανας ιος θα'ναι λογικα. Κανε scan με τα γνωστα (ad-aware, spybot, καποιο antivirus). Πως γινεται και ολα τα κουλα τυχαινουν σε σενα?
Luxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ιος ετσι στα ξαφνικα, ενω εχω antivirus και firewall;
pusher Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ιος ετσι στα ξαφνικα, ενω εχω antivirus και firewall; Κάνε ένα scan για καλό και για κακό... Αν δεν είναι malware, ίσως να τα 'παιξαν τα Windows, αλλά περίεργο μου φαίνεται να έκαναν από μόνα τους τέτοια κόλπα!
tolis_01 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ιος ετσι στα ξαφνικα Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες (ναι, δεν αποκλειεται. εξ'αλλου ολοι εχουμε antivirus και firewall και την εχουμε πατησει πολλακις).
washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Ξαφνικα ανοιγω τον υπολογιστη και μετα απο πεντε λεπτα μου, παω να ανοιξω τον firefox και λεει οτι δεν εχω τα απαραιτητα δικαιωματα. Μετα βλεπω οτι ολα τα background προγραμματα εκλεισαν και δεν μπορουσα να τα ανοιξω. Επισης δεν μπορουσα να ανοιξω βιντεο,φωτογραφιες και γενικα οτιδηποτε υπηρχε στον υπολογιστη. Ουτε το Ctrl+alt+del δουλευε. Παω να κανω switch user και μου ελεγε οτι το pc εχει κλειδωθει και να βαλω τον κωδικο. Μετα απο 2 επανακινησεις εφτιξε. Τι μπορει να το προκαλεσε αυτο και πως θα μπορουσα να το φτιαξω; ..mhpws tou psiloxwneis sfaliares tou pisiou,ki auto antedrase etsi? Ιος ετσι στα ξαφνικα, ενω εχω antivirus και firewall; "...EEEEEEEEETSI .........KSAFNIKAAAAAAAAA....OPWS MPHKES STO PC MOU,NA FOVAMAI MH TO KAPSEIS..... ....KSAfnika........." nai,den einai api8ano-einai sa n anarwtiesai pws phge nosokomeio o tade pou xtyphse me to amaksi,enw eixe zwnh asfaleias kai airbag... ...Egw vevaia pali,lew,mhpws yparxei kanenas filos gnwsths kai plakatzhs,kai sou skarwse tipota?(dioti ta restart are not know to be resposnsible for the elimination of viruses..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.