ANEMOS-V Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 για πόση ώρα το άφησες σε αυτούς τους βαθμούς; αυτό εξαρτάται από το πάχος & των όγκο των μεταλλικών λαμών. σε forma περίπου 200 γραμμάρια 1 λεπτό περίπου.
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 me ti to piges stous 800C????? φλόγιστρο προπανίου
harrys23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Παμε ολοι Μαζι .. Ειναι τρελος ειναι τρελος ο Ανεμος ειναι τρελος ο ανεμος ειναι τρελος .
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Παμε ολοι Μαζι ..Ειναι τρελος ειναι τρελος ο Ανεμος ειναι τρελος ο ανεμος ειναι τρελος . αυτό δεν είναι τίποτα.. οι εκατοντάδες μοναδικές πατέντες βρίσκονται καλά κρυμμένες .. μερικές επειδή εγκυμονούν κινδυνους αν δεν είσαι σχετικός.. (πυρκαγιές εκρήξεις κτλ..)δε πρόκειται να τοις μάθετε. βεβαια χωρίς αποτυχία δεν βγάζεις και κάτι καλο.. μερικά υλικά μου βγήκαν κατά τύχη ,για άλλο πας και άλλο σου βγαίνει.. καταλαβαίνετε..
Sadman Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 αυτό δεν είναι τίποτα..οι εκατοντάδες μοναδικές πατέντες βρίσκονται καλά κρυμμένες .. μερικές επειδή εγκυμονούν κινδυνους αν δεν είσαι σχετικός.. (πυρκαγιές εκρήξεις κτλ..)δε πρόκειται να τοις μάθετε. βεβαια χωρίς αποτυχία δεν βγάζεις και κάτι καλο.. μερικά υλικά μου βγήκαν κατά τύχη ,για άλλο πας και άλλο σου βγαίνει.. καταλαβαίνετε.. naalla ka to na matheis gremizontas to spiti sou dn einai kai oti kalitero. Exw dokimasei kai egw diafores patentes. Exxxw dokimasei mai parwmia me tin dikia sou. Alla egwpira lastixakia polla. Ta zestana gia na ginoun mia maza kai ta erixna mesa stis baseis kai ginontan.(epidi stegnone grigora ithele eykinisia)
arxaggelos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 file anemos_V mhpws eisai eisodhmatias kai den exeis allh douleia??? loooool!!! exw pathei plaka me thn patenta kai vasika me to meraki sou! keep it up!
De@th L0rd Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ANEMOS -V Περιμένουμε βιντεάκι στο youtube να μας δείχνεις πως το φτιάχνεις!Κάνε έναν κόπο βρε μεγάλε αν μπορείς. /respect
Voodooman Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Nα εκφράσω και εγώ τον θαυμασμό μου για τον Anemos-V. Σπουδαίο προίόν!
ANEMOS-V Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 naalla ka to na matheis gremizontas to spiti sou dn einai kai oti kalitero.Exw dokimasei kai egw diafores patentes. Exxxw dokimasei mai parwmia me tin dikia sou. Alla egwpira lastixakia polla. Ta zestana gia na ginoun mia maza kai ta erixna mesa stis baseis kai ginontan.(epidi stegnone grigora ithele eykinisia) είπαμε.. να ξέρουμε και τι κάνουμε.. όχι να βάλουμε φωτιά στο σπίτι μας .. επίσης τα λαστιχάκια που λες.. δε ξέρω που κολλάνε.. δε μιλάμε για LATEX μιλάμε για ΤΟ υλικό..εμπλουτισμένο βελτιωμένο TEFLON ,υλικό τόσο ισχυρό όσο ένα μέταλλο με την εξαιρετική ικανότητα ολίσθησης του teflon. και όπως είπα.. οι πατέντες είναι άπειρες.. πάρτε μια - δυο ,έτσι να με θυμάστε και υπόσχομαι άλλη μέρα να σας δείξω κάτι πιο.. εργαλείο.. αυτοσχέδιες ψήκτρες διαφορων.. γούστων. η μεγάλη έχει δουλέψει παλιότερα σαν παθητική ψήκτρα σε μια 6600GT η θερμοκρασία τις GPU ήταν σταθερότατη! πως γίνετε το απαρχαιωμένο CARL Zeiss (JENA) να μου δείχνει και ψηφιακές φωτός.. είναι άλλο θέμα.. πάντως δεν είναι κούκλα το εργαλείο? εδώ φωτογράφισα ένα είδους σκόνης.. μιλάμε σαν πούδρα λεπτή.. να δω αν κάποιος αναγνωρισει.. τι σκόνη είναι αυτή..? άντε να σας πω .. όλα παίζονται με το φως.. 2 ειδικά πολύ ισχυρά Ledakia λευκού φωτός από πάνω και από κάτω και με απλά φίλτρα φιμέ φωτός.. τραβάς ωραιότατες φωτός από το ματάκι που βλέπουμε.. με ψηφιακή μηχανή! τελείως δικη μου σκέψη..
harrys23 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ρε συ φιλέ χωρίς πλακά γιατί δεν πας σε διαγωνισμό ευρεσιτεχνιών ? το έχεις σκεφτεί ποτέ ??
Sadman Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Φιλε ανεμος εισαι τρ3λος φιλε μμου.Τελεια δουλεια. Συγχαριτιρια.
george_o/c Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Πρώτα το ποντίκι (respect), μετά οι ψύκτρες (πολύ καλές) και τώρα αυτό στο τέλος. Πατέντα-man οι πατέντες σου δίνουν ρέστα... Πολύ καλά πράγματα σου αξίζουν συγχαρητήρια. Μπράβο (thumps up !) Anemos :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.