cleeverblade Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 έχει πετύχει κανείς σε κάποιο Ελληνικό e-shop ποδαράκια για mouse?
tonyk_x Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 όταν λες ποδαράκια εννοείς τα πλαστικά στη βάση του ποντικιού που το βοηθούν να γλιστράει? αν ναι χλωμό σε βρίσκω να βρεις κάτι τέτοιο....
wizzy Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 θα διαφωνήσω με τον συμφορουμίτη tonyk_x και θα ενημερώσω τον cleeverblade ότι μπορεί να αναζητήσει τα ποδαράκια του ποντικιού του στο Multirama Extreme. Νομίζω είναι της STEELPAD. Ένα τηλεφωνάκι κάνε, δεν χάνεις τίποτα. http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BagCaseAccessories&cp_id=48464
ANEMOS-V Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 μπορείς να φτιάξεις μονος σου και την καλύτερη ποιότητα που μπορείς να βρείς.. με: και ταινία διπλής όψεις,μετά τα κόβεις σε επιθυμητά σχέδια-μεγέθη. ανάλογα με το πάχος τις ταινίας διπλής όψεις..σηκώνεις και το mouse.. εγώ έχω κάνει πατέντα με συμπιεσμένο tape teflon με 6-8 στρώσεις βγαίνει περίπου 0,5 χιλιοστά. είμαι με αυτά εδώ και χρονια,και φθορά δεν υπάρχει καν. και από ολίσθηση..δεν υπάρχει καλύτερο από teflon.. επειδή όμως η συμπίεση απαιτεί και ταυτόχρονα μεγάλη θερμοκρασία είναι δύσκολο για κάποιον που δε διαθέτει τα εργαλεία.. δοκίμασε σκέτη ταινία teflon λοιπόν με ταινία διπλής και θα δεις ότι θα σου αντέξει αρκετά.
cleeverblade Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 thnx guys είμαι σίγουρος ότι έχουν αρκετά μαγαζιά, αλλά δε τα έχουν στις σελίδες τους. θα κάνω ένα call στα multirama που έχουμε εδώ, να δω αν μπορούν να τα φέρουν αλλιώς θα δοκιμάσω την τύχη μου με το κολπάκι του ANEMOS-V.
arxaggelos Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 μπορείς να φτιάξεις μονος σου και την καλύτερη ποιότητα που μπορείς να βρείς..με: και ταινία διπλής όψεις,μετά τα κόβεις σε επιθυμητά σχέδια-μεγέθη. ανάλογα με το πάχος τις ταινίας διπλής όψεις..σηκώνεις και το mouse.. εγώ έχω κάνει πατέντα με συμπιεσμένο tape teflon με 6-8 στρώσεις βγαίνει περίπου 0,5 χιλιοστά. είμαι με αυτά εδώ και χρονια,και φθορά δεν υπάρχει καν. και από ολίσθηση..δεν υπάρχει καλύτερο από teflon.. επειδή όμως η συμπίεση απαιτεί και ταυτόχρονα μεγάλη θερμοκρασία είναι δύσκολο για κάποιον που δε διαθέτει τα εργαλεία.. δοκίμασε σκέτη ταινία teflon λοιπόν με ταινία διπλής και θα δεις ότι θα σου αντέξει αρκετά. file anemos-v tha mas trelaneis teleiws!!!! wraios!!
cleeverblade Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 btw τι ακριβώς εργαλεία χρειάζεται για να κάνεις το κόλπο με τις 6-8 στρώσεις;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Ακριβως το ιδιο ειχα κανει πριν 5 χρονια σε αυτο το ποντικι! Δειτει τι εχει μεινει απο τα 6 στρωματα σελοτέιπ... (οπως επισης και τη βρωμα 5ετων ) Παντως ακομα τσουλαει μια χαρα.
madsc Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 μπορείς να φτιάξεις μονος σου και την καλύτερη ποιότητα που μπορείς να βρείς..με: και ταινία διπλής όψεις,μετά τα κόβεις σε επιθυμητά σχέδια-μεγέθη. ανάλογα με το πάχος τις ταινίας διπλής όψεις..σηκώνεις και το mouse.. εγώ έχω κάνει πατέντα με συμπιεσμένο tape teflon με 6-8 στρώσεις βγαίνει περίπου 0,5 χιλιοστά. είμαι με αυτά εδώ και χρονια,και φθορά δεν υπάρχει καν. και από ολίσθηση..δεν υπάρχει καλύτερο από teflon.. επειδή όμως η συμπίεση απαιτεί και ταυτόχρονα μεγάλη θερμοκρασία είναι δύσκολο για κάποιον που δε διαθέτει τα εργαλεία.. δοκίμασε σκέτη ταινία teflon λοιπόν με ταινία διπλής και θα δεις ότι θα σου αντέξει αρκετά. U rock dude! /sc
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 btw τι ακριβώς εργαλεία χρειάζεται για να κάνεις το κόλπο με τις 6-8 στρώσεις; εγώ το teflon το συμπίεσα ανάμεσα σε δυο μεταλλικές λάμες βιδωμένες μεταξύ τους με μποuλονακια, μετά πύρωσα τη φορμα αυτή με το προπάνιο στους 700~800C περίπου και το αφίσα να κρυώσει. οι λάμες πρέπει να είναι τελείως επίπεδες για να βγει και το υλικό τέλειο και συμμετρικό. το teflon δε καίγεται ούτε στους 1000C ,απλά καταστρέφεται όταν το έκθεσις στη φλόγα έτσι μονο του.. μονο με φορμα λοιπόν.. το επιθυμητό πάχος ορίζεται από το πόσες στρώσεις θα βάλεις. το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα ημιδιάφανο ανθεκτικό υλικό τριβής χρώματος καφέ περίπου. αν δεν πετύχει η συμπίεση-συγκόλληση δε κάνουμε δουλειά γιατί αυτό θα αρχίζει να ξεφλουδίζει. αν το πετύχετε θα αποκτήσετε ένα υλικό τόσο ανθεκτικό και αυτολoιπενομενο που μπορεί να τρίβετε ακόμα πάνω σε γυαλόχαρτο και να μη παθαίνει τίποτα,επισης,δε λερώνει και δε χρειάζεται καθάρισμα ποτε.. το υλικό το κολλάτε πάνω σε μια καλής ποιότητας διπλής όψεις ταινία και το κόβετε στο μέγεθος που θέλετε. στην ταινία διπλής.. πρέπει να υπολογίστε και το πάχος τις,γιατί αν είναι με σφουγγαράκι το πάχος θα ανεβάσει πολύ το mouse,σε αυτή τι περίπτωση βάζουμε απλή διπλής.. επειδή είχα αγανακτήσει με τα εργοστασιακά πέλματα τον mouse και επειδή είχα πολλά διαφορα PC και χωρίς mouse pad σε αντίξοες συνθήκες..(σκόνη,λερωμένα γραφεία..) έφτιαξα αυτό το απίστευτο υλικό και ησύχασα για πολλά χρονια. ελπίζω να έγινα κατανοητός ,..καλή επιτυχία.
cleeverblade Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 μετά πύρωσα τη φορμα αυτή με το προπάνιο στους 700~800C για πόση ώρα το άφησες σε αυτούς τους βαθμούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.