Προς το περιεχόμενο

Με 500 ευρω και vista

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanx Taso! Οντως τα 2 χρονια εγγυηση και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του μηχανηματος, (αλλα και η εμφανιση :P ) με τραβηξαν.

Να τονισω ομως πως στο site της Toshiba λεει πως παιρνει ως 2gb ram. τα οποια μου ειναι αρκετα, αλλα επρεπε να το πω.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To ίδιο θα χτυπήσω κι εγώ, μου κάνει εντύπωση που εσείς λέτε "τσιμπήσω", ίσως επειδή απέχουμε μισή γενιά, επιπλέον δεν μου αρέσουν καθόλου τα Greeklish, γιατί άραγε γράφουνε έτσι ;;;, καλορίζικο φίλε, αν και εγώ το βρήκα σε καλύτερη τιμή..., θα κάνω και την προσφορά ADSL δώρο σε κάποιο φίλο, δεν είμαστε όλοι τόσο εμπορευματικοποιημένοι(!!!), ευτυχώς!

Δημοσ.

το προβλημα με τα greeklish ειναι οτι εγω γραφω και sto mirc και εκει πρεπει να γραφεις greeklish !! οποτε γραφω παντου ετσι !!¨)

Δημοσ.

Όπως ίσως γνωρίζεις, η γλώσσα είναι ένα ζωντανό(ώτατο) πράγμα, αν έλεγα θα το "τσιμπήσω" θα με κλείναν φυλακή, με "χτυπούσαν" όταν εγώ είμουν μαθητής, έχω συνηθίσει ίσως.

Στα διαταύτα, οι Toshiba είναι πιθανότατα αξιόλογοι και προπαντώς αξιόπιστοι υπολογιστές, ο συγκεκριμένος money for value και με την προσφορά ADSL και για τους λόγους που τον θέλω εγώ, είναι μια άριστη επιλογή, σε συμβουλεύω να κοιτάξεις τις προδιαγραφές του, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τον αγορασα! Τον βρηκα στα carrefour ετοιμοπαραδοτο και ετρεξα και το πηρα (σε αλλα καταστηματα δε τον βρηκα ετοιμοπαραδοτο).

Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι απιστευτα θετικες! Μολις γυρισω απο το μαθημα θα ποσταρω και φωτο!

Δημοσ.

Τον ειχα βρει στα 743 στο megamarket στο οποιο ειχα ελπιδες (αλλα με εγραψαν, ακομα να με παρουν τηλεφωνο να με ενημερωσουν για τη διαθεσιμοτητα του) και σε καποια αλλα μαγαζια (thank skroutz) αλλα δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο. Πηρα στην αντιπροσωπεια της toshiba και μου ειπαν να ψαξω στο carrefour και την ηλεκτρονικη αθηνων. Επειδη μενω κοντα σε carrefour, πηρα τηλεφωνο εκει, ειχε ενα τελευταιο οπως μου ειπε και ετρεξα και το πηρα στα 799. (Λολ ομως μου εδωσε ενα πακο δωροεπιταγες, αξιας 50 ευρω τουλαχιστον...! :P)

Οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ θετικες οπως ξαναεγραψα. Απο πανω εχει μαυρο γυαλιστερο πλαστικο και δειχνει πολυ ποιοτικος. Ειναι πολυ ελαφρυς για 15,4 ιντσων οθονη, και τα κουμπια του ειναι αρκετα "βαρια" οπως και βολικα. Το μονο που με χαλασε καπως ειναι τα ηχεια του, μου φαινονται καπως παραταιρα. Θα δειτε και στις παρακατω φωτο και μου λετε αν συμφωνειτε.

Εχει δυο χρονια εγγυηση, ερχεται με τα vista home basic ( :( τεσπα ας μη τα θελουμε ολα ).

23-05-07_1209.jpg

23-05-07_1210.jpg

23-05-07_1211.jpg

P.s. Taso thanx για τις ευχες και το support! :)

Δημοσ.

Τα vista τα περιμενα πιο βαρια (υποθετω πως ολοι ξεχνουν να πουν οτι εννοουν το aero) .

Ειναι πολυ σταθερο λειτουργικο (αυτη την εντυπωση μου δινει εμενα), φαντεζι και ως τωρα αρκετα ευκολο στη χρηση του.

Tips για το πισι.. Θα πρεπει να περιμενεις να το λιωσω πριν δωσω tips.. :)

Επισης yay office 2007! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...