Προς το περιεχόμενο

Με 500 ευρω και vista

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχχχ, απο αλλου (500 ευρω) ξεκινησα και αλλου θα καταληξω (800, παντως παραπανω με τιποτα.....!).

Λετε να κανω υπομονη κανενα μηνα και να παρω ενα απο αυτους τους δυο;;

Ποιον απο τους δυο προτεινετε; (Σε περιπτωση που δε παω για τον Acer που μου κλεινει το ματι; )

TOSHIBA

LG

O Toshiba εχει αναβαθμισιμη μνημη ως 4gb, ενω ο αλλος εγγυηση 0 pixel. Δυνατα σημεια και τα δυο. Τους επεξεργαστες τους πως τους κρινετε;

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω αποφασισει πως θα παω για εναν απο τους LG, Toshiba (ήδη εχασα τη μπαλα με τοσες επιλογες απο χτες που τα κοιταω) .

Αν μπορειτε, πειτε τη γνωμη σας για τα μηχανηματα στο παραπανω ποστ. :)

P.s. Δεν ειμαι αναποφασιστος (λολ ναι καλα) αλλα με οσα διαβασα..

Δημοσ.

Ρε Μαριε, αν παρω καινουριο πισι να του βαλω παλι τα Xp, αστα να πανε, για καλυτερα ειπαμε να παμε, οχι τα ιδια και χειροτερα.

Δημοσ.
Ρε Μαριε, αν παρω καινουριο πισι να του βαλω παλι τα Xp, αστα να πανε, για καλυτερα ειπαμε να παμε, οχι τα ιδια και χειροτερα.

KAla ennwoysa oti ama deis oti sernetai na valeis xp.Egw panwts den 8a anexomoyna an sernotan kai na kanei 4 sec gia na anoixei o fakelos klp.Sto 8ema ams twra paw na koitaxw ta laptop poyt proteines na soy pw pio 8ewrw kalytero.

STa 800 pare to asus me ton dualcore kai tin 1gb ram kai den 8a exeis problhma an kai 8a proteina na pareis enan me 500 kai na pareis tpt apo ebay.ua s oy er8ei pio ftina.

Offtopic:Double post willl be merged ti malakies einai aytes pali?

Δημοσ.

Ωραιος, thanx Μαριε.

Καταλαβα τι λες για τα xp, απλα, ο σκοπος ειναι οπωσδηποτε να σηκωνει τα vista, δεν εχω την ευχερεια να παρω νεο πισι σε ενα χρονο που θα κοψουν τα xp.

Το toshiba και το asus ειναι πολυ "ομορφα" και στιβαρα, αλλα αν παιξουν καμενα πιξελ; :s

Δημοσ.

Το toshiba θα τσιμπησω! Τα τελευταια τρια που ειδα μου φανηκαν ισαξια, οποτε το πηγα στο "ποιο μου εκανε κλικ" . Θα το παραγγειλω μεσα στην εβδομαδα, ή στις αρχες της επομενης. Yay :-q

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το toshiba θα τσιμπησω! Τα τελευταια τρια που ειδα μου φανηκαν ισαξια, οποτε το πηγα στο "ποιο μου εκανε κλικ" . Θα το παραγγειλω μεσα στην εβδομαδα, ή στις αρχες της επομενης. Yay :-q

και ποιο μοντελο θα αγορασεις ?

Δημοσ.

einai kalh epilogh !!:) ta toshiba genikotera einai axiopista mhxanhmata kai me polu kalo service !!:) sigoura einai anoteros ap ta celeron pou evlepes sthn arxh !!:) episis to kalo einai oti pernei mexri 4gb ram kai an thelhseis kapoia stigmh mporeis na to kaneis polu polu grigoro !!:)

kaloriziko !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...