Προς το περιεχόμενο

Με 500 ευρω και vista

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

an milame gia dipirinous turion ennoeitai pos se oles tis katigories einai kaliteroi apo celeron.se epidosis sigkrinontai me core duo sta idia MHz.prosoxi oxi core 2 duo alla core duo!exoun to pleonektima vevaia oi turion oti einai 64bit.

Δημοσ.

ΧΡ και πάλι ΧΡ μακριά απο τα Vista λέω εγώ (προς το παρόν πάντος),τα δοκίμασα για 1 εβδομάδα και μετά επιστροφή στα παλιά ΧΡ (ευτυχώς είχα κάνει backup me Acronis)

Δημοσ.

Aρα το νουμερο πεντε της λιστας! Και τωρα που το κοιταω καλυτερα εχει τα vista buisness! Αυτα ειναι πανω απο τα home basic και premium σε δυνατοτητες, σωστα;

Φιλε Πασχο, εχω τα xp στον υπολογιστη γραφειου μου. Ελεγα να κανω τη μεταπηδηση στα vista στο νεο μου πισι, δε βλεπω γιατι οχι, σιγα σιγα θα εγκαταλειφθουν τα xp ουτως ή αλλως. Προετοιμαζομαι λοιπον! ;)

Δημοσ.

min nomisis oti exoun treles diafores me ta alla vista.diladi sigoura pano apo ta win vista basic alla oxi kai premium!to mono kolima einai o epeksergastis tou.den einai dipirinos.diladi paizi stis epidosis celeron i genia turion

mk.ego nomiza oti milages gia tous kainourgious turion genia TL pou paizoun stis epidosis core duo.allo mionektima einai oti einai acer to mixanima.vevaia i epilogi einai diki sou.

Δημοσ.

Κοιτα, απο ολους αυτους που αραδιασα δεν εχει κανενα με διπυρηνο επεξεργαστη.

Επισης ο Acer που λεω, φαινεται να εχει την καλυτερη καρτα γραφικων, με μνημη ως 256 mb (κατι ειναι και αυτο, ειδικα για τα βιστα)

Θα πειτε περιμενε να μαζεψεις κ.τ.λ. αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα, δεν θελω να διαθεσω παραπανω απο αυτο το ποσο για ενα φορητο υπολογιστη.

Απο την αλλη μεταχειρισμενο βρισκω με διπυρηνο σε αυτα τα χρηματα, αλλα δεν νιωθω πολυ καλα με τα μεταχειρισμενα γενικα.

Δημοσ.

stis kartes grafikon min koitas ti mnimi exoun alla ti chipaki einai.diladi geforce 7400 128 mou les oti einai kaliteri apo ato radeon x1100 256?kamia sxesi

!epsaksa gia tis kartes grafikon ton laptop pou thes kai einai oles pano kato idies.ti ennoo pano kato?enoo oti sena paixnidia ola tha paizoun to idio.apo ekei kai pera paizi rolo pio mixanima exi dinato epeksergasti kai ram.alla oi epeksergastes ton laptop pou paretheses einai apla gia office kai net gia kamia alli doulia.den ksero an tha einai to prwto sou laptop alla den tha kani gia paixnidia katholou.akoma kai 5xronon paixnidia den tha mpori na ta paiksi alla sto full.sto leo gia na min ksenerosis meta!

Δημοσ.

Οχι βρε Αρκα, δε λεω αυτο, απλα οι αλλες καρτες γραφικων ειναι Intel (και καλα κρασια, δε μπορω να φανταστω καρτα γραφικων απο την Ιντελ) ενω αυτη ειναι της Ati που την εμπιστευομαι απεριοριστα.

Εννοειται οτι για τα λεφτα που δινω, δε περιμενω να παιζει παιχνιδια για Ιντερνετ και Office καιγομαι! :P

Και αν ειναι και vista και τρεχει νορμαλ (ειδικα αφου του βαλω και τη ραμ που θελω, με την ησυχια μου), καλυτερα!

Δημοσ.

Εγώ πάντως δύο Acer 6314 WΧΜι που έστησα σήμερα τα είδα να τρέχουν αξιοπρεπέστατα με τα Vista Basic... (Και μία σημείωση για κάτι που είναι σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό. Στα Acer ισχύει 1 χρόνος εγγύηση με επίδειξη τιμολογίου αγοράς του προμηθευτή στο Service της Acer και 2 χρόνια αντίστοιχα αν επιδειχθεί απόδειξη λιανικής από το κατάστημα αγοράς αρκεί σε αυτή να αναγράφετε το μοντέλο και το S/N\)

Δημοσ.
Οχι βρε Αρκα, δε λεω αυτο, απλα οι αλλες καρτες γραφικων ειναι Intel (και καλα κρασια, δε μπορω να φανταστω καρτα γραφικων απο την Ιντελ) ενω αυτη ειναι της Ati που την εμπιστευομαι απεριοριστα.

Εννοειται οτι για τα λεφτα που δινω, δε περιμενω να παιζει παιχνιδια για Ιντερνετ και Office καιγομαι! :P

Και αν ειναι και vista και τρεχει νορμαλ (ειδικα αφου του βαλω και τη ραμ που θελω, με την ησυχια μου), καλυτερα!

diafono mazi sou gia tis kartes tis intel afou ola ta bussiness montela toshiba hp vaio kai allon eterion forane autes tis kartes.min apaksionis kati pou den exis dokimasi akoma.

Δημοσ.
Για δείτε και αυτό και με την καλύτερη εγγύηση της ελληνικής αγοράς. 2 χρόνια on site

http://www.dell4years.gr/destinpsifiaka/index.html

Όντος η καλύτερη. αν και η Acer δίνει 2 χρόνια αν διαβάσεις τα ψηλά γράμματα της εγγύησης αλλά όχι on site.

Δημοσ.

Και να είχε και η Acer onsite και πάλι δε μπορεί να φτάσει την Dell στην ποιότητα και στην αξιοπιστία ούτε για λίγο. Κάποτε ήμουνα τεχνικός και στις 2. Οι motherboard και τα CD/DVD χαλούσαν όλη την ώρα. Ενώ η Dell ήταν άρχοντας, σε περίπτωση που χαλούσε το laptop ενός πελάτη την άλλη μέρα είχε έρθει το ανταλλακτικό από Irland ή από το backup αντ/κων που είχαν εδώ και εγώ σαν τεχνικός το απόγευμα της άλλης μέρας από την βλάβη είχα το laptop επισκευασμένο. Για αυτό και όση πέρνανε Dell μου λέγανε θα πληρώσω κάτι παραπάνω αλλά θα ξαναπάρω Dell.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...