Προς το περιεχόμενο

Το πρωϊνό των νικητών

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tοστάκι με ζαμπόν και τυρί,γάλα,κουλουράκια,αυγά και κανένα φρουτο.Εννοείτε όχι όλα μαζί.Καμιά φορά και τσάι το χειμώνα που έχει ίδιες ιδιότητες με τον καφέ τον οποίο τον απεχθάνομαι.Το μήλο όντως διεγείρει όπως ο καφές.

Και μετά από τη μάσα το πρώτο τσιγάρο της ημέρας είναι απόλαυση!

Δημοσ.

Δυο αυγα ματια, 4 κοματακια μπεικον, baked beans και δυο φετες ψωμι, τυρακι πανο σε ολα και μπολικι ketchup. :D

Δημοσ.
Δυο αυγα ματια, 4 κοματακια μπεικον, baked beans και δυο φετες ψωμι, τυρακι πανο σε ολα και μπολικι ketchup. :D

Άγγλος είσαι; :mrgreen:

Δημοσ.

Σημερα το πρωι εφαγα τα χθεσινα σουβλακια που περισεψανε. Το πιο hardcore πρωινο που εχω φαει ομως ειναι ψαροσουπα, μετα απο τρελη πεινα.

Δημοσ.
Σημερα το πρωι εφαγα τα χθεσινα σουβλακια που περισεψανε. Το πιο hardcore πρωινο που εχω φαει ομως ειναι ψαροσουπα, μετα απο τρελη πεινα.

Υπάρχει και πιο hardcore.... μαγειρίτσα για πρωϊνό ανήμερα Πάσχα!

Δημοσ.
και τι δεν θα 'δινα για να είχα μια μπύρα το σημερινό πρωινό.

Και αλλο αλκοολ; Μακρια απο αναπτηρες και σπιρτα! :mrgreen:

Δημοσ.

Άμα έχεις χανγκόβερ, 2 δαχτυλάκια μπύρα βοηθάνε.

Βέβαια σιγά μην έμενα στα 2 δαχτυλάκια, αλλά λέμε.

Δημοσ.
Άμα έχεις χανγκόβερ, 2 δαχτυλάκια μπύρα βοηθάνε.

Βέβαια σιγά μην έμενα στα 2 δαχτυλάκια, αλλά λέμε.

Σε περίπτωση χάνγκόβερ και ο πατσάς με μπόλικο σκορδοστούπι μια χαρά πρωινό είναι..:mrgreen:

Δημοσ.

...to χειρότερο που έχω φάει ποτέ για πρωινό είναι κοκακόλα με παγωτό , εντάξει γαμηθηκα κανονικά ...λοολ

επίσης στην ζάκυνθο σε ένα μπαρ ενός φίλου μου , υπήρχε πινακας και με κιμωλία έγραφε τις επιλογές των μενού. Για το πρωινό είχε δύο επιλογές british breakfast & greek breakfast.

όσοι άγγλοι ψάρωναν με το greek breakfast έπεφτε πολύ γέλιο. Ο φίλος επέμενε και τους ξαναρώταγε αν είναι σίγουροι οτι θέλουν το greek one.

Τους έφερνε σε ένα δίσκο , σκέτο φραπέ ,γαρνιρισμένο με ένα τσιγάρο και τασάκι !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...