Freakster Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Τι τρωτε το πρωι οταν σηκωθειτε; Εγω συνηθως δε τρωω τιποτα αντε να πιω κανενα ποτηρι με νερο. Σημερα η εξαιρεση, κατεβαζω κατι χθεσινα σουβλακια
Panathinaikara Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Τηγανίτες με σιρόπι σοκολάτας, ψωμί ζαπάτα με φιστικοβούτυρο, γάλα(σοκολατούχο) με κορν φλακες και μέλι, και βάφλα με παγωτό και κρουασάν, άντε και καμιά ομελέτα με μπέικον . Όχι όλα μαζί!!
aledjo Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μου πηρες την ιδεα για το θεμα αυτο απο το πληκτρολογιο μου! λοιπον! εγω πινω καθε μερα το πρωι γαλα-σοκολατουχο ζεστο! η απορια μου ομως ειναι η εξης! γιατι οι περισσοτεροι πινουν καφε????
wizzy Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 για να ξυπνήσουν! η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία και - ως ένα σημείο, για να μην υπερβάλλουμε - βοηθάει τον οργανισμό να συνέλθει από την "αποχαύνωση" του ύπνου. Υ.Γ.: Άποψή μου είναι ότι όλα είναι θέμα συνήθειας, εγώ δεν έχω πιει καφέ ποτέ στη ζωή μου και ξυπνάω μια χαρά. Έχω φίλους που άμα δεν πιούνε την πρώτη γουλιά καφέ, ούτε "καλημέρα" δεν ανοίγουν το στόμα τους να πουν! Υ.Γ.: On topic - Γάλα με δημητριακά (συνήθως Wheetabix) και αν τελειώσουν αυτά και δεν έχω άλλα σπίτι γάλα με ό,τι να΄ναι!
Panathinaikara Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 χάνετε την ουσία. Τηγανίτες με σιρόπι ή μέλι, μπουγάτσα, κρουασάν με σοκολάτα και σοκολατούχο γάλα. Εντάξει δεν είναι για όλο τον καιρό γιατί θα γίνουμε βόδια, αλλά πού και πού λέει και πολύ μάλιστα
ALFR3D Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 εχω ακουσει οτι ενα μηλο το πρωι σε <ξυπναει> οσο και ενασ καφες,μια φορα το εκανα και δεν απογοητευτικα
JohnKaL- Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Φράπα και μία ζαμπονοτυρόπιτα πάντα! η απορια μου ομως ειναι η εξης! γιατι οι περισσοτεροι πινουν καφε???? Ο καφές έχει καφείνη όπως θα ξέρεις, πράγμα που τον κάνει εθιστικό. Όσοι ξυπνάνε και δεν πιούνε ενώ έχουν συνηθίσει στον καφέ είναι μαστουρομένοι μετά όλη μέρα..
1980 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 ολα αυτα οι ζαμπονοτυροπιτες , ο τυροπιτες και τα λοιπα που πουλανε στους φουρνους ειναι οτι χειροτερο για το πρωι. μεσα στο λιπος. τα μιλκο να μην τα σχολιασω καλυτερα.
tolis_01 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Εξαρταται για τι ωρα μιλαμε. Αν εχω μαθημα (δηλαδη ειναι καθημερινη και οχι αργια) και ειναι πρωι, δεν μπορω να φαω τιποτα. Δεν παει κατω το ατιμο. Μονο καμια γουλια νερο. Πρωι εννοω πριν τις 8. Οποτε τρωω μετα στη σχολη κατα τις 9-10. Αν μιλαμε για καποια μερα σαν σημερα (που ξυπνησα πριν απο 10 λεπτα ) τρωω οτιδηποτε.
slim_shady Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Γαλα κ δημητριακα...τιποτα περισσοτερο...Α κ γυρω στις 11 που ειναι το δευτερο διαλειμμα παω στον πλησιεστερο φουρνο για κατι απο ολα αυτα που τελειωνουν σε -οπιτα (αγνοωντας επιδεικτικα το πανακριβο κυλικειο του σχολειου )
Zderg Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Πάντα, μα πάντα, δημητριακά (συνήθως frosties) με γάλα.... Οχι οτι πειναω αλλά αν δεν φαω θα πειναω όλη μέρα..
DIMITRISG Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 εχω ακουσει οτι ενα μηλο το πρωι σε <ξυπναει> οσο και ενασ καφες,μια φορα το εκανα και δεν απογοητευτικα Το εχω κανει και εγω αρκετες φορες Δεν εχει καμια σχεση με τον καφε, οχι μονο ξυπνας αλλα γινεσαι τουρμπο ! Μεχρι προσφατως επινα μονο καφε, τωρα πινω ενα ποτηρι χυμό Δυσκολευομαι να φαω το πρωι εκτος και ειμαι σε διακοπες
Alt3rnative Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Το ωραιότερο πρωινό που έχω φάει είναι πίτσα που έχει μείνει απο την προηγούμενη νύχτα κρεπάλης.Υπάρχει και το κλασσικό πρωινό του δυσκύλιου όμως: Μιλκο - Κρουασάν - Τσιγάρο το οποίο σε συγκεκριμένεσ περιπτώσεις μετράει πολύ.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Φασολάδα παίδες,ξυπνάς και είσαι αεράτος......................................................................:-P Εγώ μια φέτα βούτυρο και μέλι και κρύο σκέτο γάλα,είναι όλα τα λεφτά.
xartial Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 γαλα κρυο με hemo οπωσδηποτε και ή τσουρεκι ή κουλουρακια ή μπισκοτα ή κρυα πιτσα ή γλυκο απο το ψυγειο ή και όλα μαζι αν πειναω παρα πολυ!!! (ενταξει τετοια γουρουνια δεν εχω κανει ακομα, συνηθως τσουρεκι με κουλουρακια ή με μελι ή καποιο απο τα υπολοιπα το καθενα μονο του)! γενικα αν δεν φαω το πρωι δεν λειτουργω, πειναω πολυ το πρωι, θελω να φαω καλα!!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.