kolebras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Thelw na parw ena asirmato kai optical mouse, basika gia na mporw na to xrisimopoiw kai apo apostasi to mouse kai giati exw barethei na katharizw to pontiki mou(Primax Navigator USB). Exei dokimasei kaneis to mouse tis Microsoft i to antistoixo tis Logitech? Kai ta duo briskontai stin idia timi (girw stis 28000) Polla lefta gia mouse tha peite alla... Basika eida kai ena simera sto plaisio mias allis etairias agnwstis ligo pio katw apo tis 20000. Exete doulepsei kanena apo auta kai pio proteinete? Thanks.
s_christos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Den exw douleyei to asyrmato alla apo thn empeiria pou exw apo to ensyrmato kai apo alla proionta hardware ths Microsoft sou synhstw ANEPYFILAKTA Microsoft akoma kai na kostizei ta 2plasia.
apoc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Xrhsimopoiw to Optical Cordless Mouseman ths Logitech edw kai merikous mhnes...malista eixa kanei kai sxetiko topic opou akoustikan diafors apopseis peri ths syskeuhs auths!<BR>Eimai apolita euxaristhmenos....foverh akriveia! h aisthish tou einai pragmatika yperoxh kai h apostash pou mporeis na paikseis makria apo thn othoni einai pragmatika ipervolikh!!!!To software einai aprovlhmatisto kai exoun vgei kai drivers gia ta XP!<BR>An pragmatika eisai proetoimasmenos gia fthn thn xrhmatiikh thisia egw tha sou proteina to sigkekrimeno montelo...<BR>An psakseis sthn stournarh mporeis na to vreis kai ligo pio fthna egw to kalokairi to peria 25.000 apo magazi sthn Stournari enw to plaisio to eixe eidh 3-4 xiliarika pio poli..<BR>Epishs nomizw oti twra logika h timh tou tha pesei akoma pio poli afou h logitech anakoinwsai ena advanced mouse tous eidous pou tha ferei 2 aisthithres kai oxi enan!!! alla ti na leme twra!!!!!!!<P>An kai den thelw na kanw diafhmish thelw na pw oti prwth h logitech eixe vgalei se euria katanalwsh ena tetoio mouse kai oxi h microsoft me oti auto sinepagetai kai shmainei!<BR>Antistoixh pantos empeiria mou me non-cordless alla optical mouse ths microsoft me exei afhsei poli ikanopohmeno!<P><BR>h Telikh epilogh dikh sou!<BR>Kales agores!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.