Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικο: 20 & 24 pins. Μπερδεμα...

Silent Arrow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες θελω να παρω το παρακατω τροφοδοτικο Coolermaster για ενα PC 5ετιας. Προκειται για PIV 1.8GHz, Nvidia MX 440, 1GB RAM, 2 IDE σκληρους, 1 DVD-ROM, 1 DVD-RW, 5 PCI καρτες και 2 x 8cm ανεμιστηρακια:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806548

Η μητρικη μου εχει 20pins. Το τροφοδοτικο αποκαλειται 20/24 pins. Τι γινεται ακριβως, το 24 βυσμα του τροφοδοτικου σπαει σε δυο κομματια 20 + 4 pins ή απλα τα 4 pins απο το 24 βυσμα θα προεξεχουν πανω στη μητρικη???

Δημοσ.
...

Η μητρικη μου εχει 20pins. Το τροφοδοτικο αποκαλειται 20/24 pins. Τι γινεται ακριβως, το 24 βυσμα του τροφοδοτικου σπαει σε δυο κομματια 20 + 4 pins ή απλα τα 4 pins απο το 24 βυσμα θα προεξεχουν πανω στη μητρικη???

Με οποιοδήποτε τρόπο θα δουλέψει το pc σου, οπότε σου είναι αδιάφορο.

/sc

Δημοσ.

Thanks παιδια.....

Το ξερω οτι η ερωτηση μου ηταν ολιγον παιδικη, αλλα λεω κατσε να βεβαιωθω πρωτα πριν αγορασω κατι που μετα ισως να μη μπορω να χρησιμοποισω.

To PC απο τα PSU calculators χρειαζεται γυρω στα 290 watts. Καλο το 350 Fortron αλλα λεω βαλε και λιγο παραπανω να μαστε σιγουροι!! Και το Coolermaster 350αρι ειναι απλα για 30 sec μονο μπορει να αντεξει την ονομαστικη του ισχυ.

Δημοσ.
Και το Coolermaster 350αρι ειναι απλα για 30 sec μονο μπορει να αντεξει την ονομαστικη του ισχυ.

Ποιός το λέει αυτό; Αυτό είναι ανακρίβεια ολκής!

Δημοσ.

Τσεκαρε σελιδα 3 απο το επισημο pdf manual της Coolermaster!!!

http://www.coolermaster-europe.com/installation_manual/eXtreme%20Power%20V2.0_Black_380W.pdf

Τεσπα μιας και εισαι ο ειδικος επι των PSU αυτο το τροφοδοτικο που παιρνω ειναι πολυ 'μαιμου' ή παλευεται η κατασταση?

Δημοσ.

Aν δεν σκοπεύεις να κάνεις σύντομα κάποια αναβάθμιση μια χαρά είναι. Αν ναι ξανασκέψου το

Δημοσ.

.....Thanks Ninos30....

Στο PC αυτο δεν προκειται να γινει αλλη αναβαθμιση αρα μαλλον ειμαι ok.

[Γενικα οταν ειναι να αγορασω επεξεργαστη - καρτα γραφικων - motherboard φτιαχνω νεο PC με νεα οθονη κλπ. Ολες οι αναβαθμισεις που εχουν γινει στο ανωτερω PC αφορουσαν RAM, σκληρους δισκους, PCI καρτες, DVD-RW & ανεμιστηρες. Εχει τιγκαρει πλεον το PC απο τετοιου ειδους αναβαθμισεις!!]

Δημοσ.

Silent Arrow: Είδα το pdf και ΔΕΝ πίστευα στα μάτια μου.

Καλά οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ της Coolermaster δίνουν τιμή peak για ονομαστικό έργο; Μιλάμε ότι θέλουνε πολλές κλωτσιές δηλαδή.

Μόνο η Qtec έκανε τόσο τραγικά πράγματα!!!!!! Για να μην σχολιάσω το τραγικό 70% efficiency (χειρότερα από Q-tec που πίανανε κανά 73-75άρι)

Κανόνας: ΔΕΝ αγοράζουμε ποτέ τροφοδοτικό που δίνει τιμές peak ως ονομαστικό φορτίο!!! Αυτό το τροφοδοτικό είναι 350άρι και όταν το πλασάρουν για 380 κοροϊδεύουν τον κόσμο. ΜΑΚΡΥΑ!

Δημοσ.

....Thanks Candyman....

Καλυτερα να αποφυγω την μαιμου και θα παω σε δοκιμασμενη λυση.

HEROICHI WINDMILL 385W PRO RETAIL

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700140

Κι αυτο λεει για 20/24 pin adaptor αρα ειμαι ok. 6 τετραπινες συνδεσεις που εχει μου φτανουν και περισσευουν για τις IDE συσκευες μου.

Δημοσ.

Πραγματικα S2Katana ολα δειχνουν οτι εκανα πολυ καλη επιλογη...

Πριν λιγο το συνεδεσα στο PC, μαζι με 2 8cm fan Zalman, και ολα λειτουγουν ρολοι. Εβαλα το κινεζικο παλιο PSU μου διπλα στο Windmill και βλεπεις αμεσως τη διαφορα. Δεν χρειαζεται το HEC περεταιρω συστασεις. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Εχω ενα μικρο προβληματακι με το θορυβο ωστοσο, ισως να ειναι και λογικος, λιγο οι δυο 8cm Zalman (Silent Mode - 1800rpm), λιγο το 12αρι fan του HEC (αν και λεει ultra quiet) θα δω μηπως βελτιωσω την κατασταση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...